Förlust i både kärlek och spel.

Sitter med Sabina och Melinda.
Vi har spelat bingolotto, vi satt och hoppades på miljonerna och en CL-resa men vi vann fan inte ens en ny lott. 
Fyra lotter och ingen vinst, hur fan är det ens möjligt?! :S
Vi tjuvstartade med en flaska skumpa för att fira förlusten och mitt nederlag med att ännu engång "brutit" kontakten med "Voldemort". Deprimerande. 

Nu blir det en kvällspromenad sen sova. 
Gonatt! 





Låt mig inte bli sjuk.

Imorgon är det nyår och jag börjar känna mig sjuk, fuck!
Halsen krånglar och det känns som jag har feber. 
Jag hoppas verkligen det ger sig för jag vill absolut inte börja det nya året med att ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv. 
Jag kan inte direkt vila idag heller då jag har massor att fixa. 
Jag tänkte snart dra ner på stan och kika på något att ha på mig imorgon, sen hem och försöka hitta ork till att storstäda min kaotiska lägenhet och sen så är det massor med saker jag igår kom på att jag var tvungen att göra men eftersom jag inte hittade en penna i den här kaosen så kunde jag inte skriva upp vad det var och så tankspridd som jag är så har jag självklart glömt det nu. 

Nu har stan öppnat i alla fall så dags att slänga på mig lite kläder och gå ner. Jag kikade på Ginas hemsida igår och såg typ en klänning som jag gillade så tänkte kika om den är lika snygg i verkligheten. Egentligen ingen direkt nyårsoutfit men känner att det kvittar. Lite glitter i håret och snygga accessoarer och jag är redo i alla fall. 




Att leva på Nordost.

DUNK DUNK DUNK.... Så låter det HELA TIDEN och jag kan inte riktigt vara säker på vem av mina "underbara" grannar det är som dunkar. Allt jag vet att det är heeeeeeela tiden och att jag blir så irriterad så hälften vore nog! 
Jag pallar snart inte av att bo här längre, nordost är en djungel. Det är som att inga lagar och regler ens existerar här. Hur ett område så jävla centralt med så otroligt bra lägen kan vara så jävla kaos kommer jag aldrig förstå mig på.. Eller jo.. Om man ser vad det är för pack som bor här så är det inte så jävla konstigt.. Djungel.. Ghetto!!!

Och nu börjar idioter skrika också. Jippi! 




Bergsjö! (:

Nu är jag hemma igen!
Det har varit riktigt skönt att komma bort även om det bara var för en dag.
Jag har verkligen saknat Bergsjö nå så otroligt mycket och även om jag absolut INTE vill bo där permanent så vill jag ändå ha möjligheten att åka upp dit då och då för att ladda batterierna. 
Jag har hunnit iväg till valbo och umgåtts med mamma och lillebror en liten stund med. Jag och Viktor spelade lite xbox 360 och sen lirade vi alla tre diamanten. 
Mamma och Viktor fick träffa min systerson Algot för första gången och snacka om att det var det heta samtalsämnet sen vilket iofs är rätt så förstårligt så under den lilla bebisen är, mosters goskit! ♥

Nu är jag helt slut och njuter av att vara själv. 
Känner att halsen börjar krångla och jag hoppas verkligen att jag INTE blir sjuk nu tills nyår! :/
Jag skulle egentligen behöva ta och städa min lägenhet idag som ser mer kaos ut än vanligt men jag känner att jag absolut inte orkar just nu, så det blir isåfall att börja småplocka lite senare och sen köra en storstädning imorgon istället. 

Nu blir det i alla fall att softa ett tag framför tvn. 
Ciao! (:





Äckligt trött.

Jag somnade till slut och även om det inte blev många timmars sömn så blev det i alla fall några. 
Jag vaknade för typ en timme sen, har kört ett pass pilates och nu sitter jag och dricker ett glas vatten med citron! :b Jag tänkte bara klottra ner några rader nu innan jag drar iväg på samtal och sen åker till Bergsjö, lär ju inte bli något bloggande då om jag inte skriver från mobilen dvs men så ambitiös känner jag mig knappast. 
Jag ska ta massa promenader och umgås med min söta systerson Algot och bara njuta av lugnet för en dag, underbart! (: 

Nu måste jag packa ner laddare och sånt tjafs och slänga på mig kläder sen gå iväg. 
Hörs när vi hörs, ciao! (:
/B



Sömnproblem!

Jag ska upp om några timmar och jag kan inte sova, det känns riktigt lyckat! 
Tid hos Pelle klockan 10 och sen efter det hämtar systeryster upp mig så åker vi direkt upp till Bergsjö. 
Har inte varit där sen jag flyttade nu, alltså för mer än ett år sen så det ska bli riktigt skönt att åka upp dit även om vi bara blir där en dag så är det i alla fall en liten stund i lugnet för att ladda upp batterierna och det behövs verkligen. Allt för många gånger så ångrar jag att jag flyttade tillbaks hit till Gävle.. 

Fan jag vill bara banka huvudet i väggen eller nå så jag somnar, jag hatar att inte kunna sova känner mig inte trött alls heller! :/ 
Kanske lika bra att ge fan o sova alls, sätta igång någon film och vara vaken istället.. Kommer visserligen må skit imorgon/senare då men jag är ju inte ett dugg trött så jag vet inte alls vad jag ska göra :(


ååh jag bara längtar till mitt älskade Hälsingland.. Om bara några timmar är jag där igen! ♥




Inte direkt så roligt.

Jag vaknade till vid sju skrev ett inlägg här på bloggen och somnade sen och sov till typ tolv igen. 
Jag är så lyckad! (; 
Jag har i alla fall lyckats hunnit ut till köpis med Sabina och kikat lite. Jag köpte ingenting på rean utan allt jag köpte var typ kläder åt min hund som inte är någon liten råtthund utan en stor schäfer. Vill ju inte att min lilla bäääbis ska frysa nu i vinter när det är så kallt. 
Jag sprang runt i valbo som en galning och letade en våg med kroppsanalys och så men hittade ingen för något rimligt pris så det blev att jag sprang in på Clas Ohlson när jag kom tillbaka till Gävle och köpte en där. 
Nu när den är fixad och att jag fått veta att jag blivit 6 kilo fetare sen i somras så är jag verkligen redo för att ändra livsstil. Ska börja med att detoxa mig imorgon och köra det framtill nyår. 
Nu är det fan noll tolerans på all skräpmat och tjafs, när man ser +6kg på vågen så är inte skräpmat lika gott längre. 

Så nu ska jag ta och kika och fixa ihop ett detox schema för veckan så jag har det fixat. 
Ciao!




Lyckad juldag! (:

Det blev utgång på juldagen trots allt och jävlar vad kul jag hade! (:
Blev en sväng förbi rack'n'roll först för mig och sabina där underbara Mattias bjöd på drinkar och shots. 
Lagomt full rörde vi oss mot Slick där det var en rejäl kö som vi tack och lov slapp stå i. Mattias beställde in massa drinkar till och jag fick en karatefylla! :b 
Jag vann på blackjack och efter så gick jag och Mike hem till mig där jag lämnade honom och gick iväg på annat håll. Batteriet dog på telefon (som alltid, skit batteri på xperian alltså!) och jag vaknade inte förrän vid tolv och gick inte hem förrän klockan 14 typ. Mike var kvar och min andra tele som legat hemma hade ringt ett X antal gånger. Mike svarade och berättade att han trodde jag var hos någon kille och mamma och pappa blev oroliga så det var bara att kasta sig på telen och ringa upp dem. Mamma fick jag ett liten utskällning av om hur att jag inte brukar vara så oansvarig haha och pappa sa inte direkt så mycket mer än att han skulle hämta mig om 15 minuter eftersom vi skulle iväg på middag hos farmor och farfar. 

Jag hade askul i alla fall och jag var så äckligt bakis igår så efter middagen så körde pappa hem mig, först fick jag besök en stund sen när han gick så hade klockan hunnit bli typ 18 så var jag vaken typ en timme innan jag somnade och sov framtills typ nu nyligen! :b 
Det ska vara gött att leva och nu har jag ännu en lyckad juldag att lägga på minnet! ;)




Fatso!

Jag testade ett par shorts från i somras som då satt bra och som nu var gränsen till för små. 
Så jävla deprimerande!
Jag avskyr att jag har haft en sån onyttig period som jag har haft, känner mig som typ fetast i hela världen och jag gillar det inte! Nu är det dags att börja ändra om min livsstil och efter nyår blir det att sätta igång med det på allvar! 
Jag ska bli vegetarian, börja på taekwondo och förnya mitt gymkort som går ut nu efter nyår. 
Jag vägrar verkligen bli fet!!! 

Nu ska jag ta mig ett bad och se om jag lyckas bli något taggad till att gå ut ikväll vilket är jävligt tveksamt. 
Ciao! 



JULDAGEN!

Idag är det den ultimata partydagen, dagen då alla går ut, festar och blir odrägliga. 
Jag har beslutångest om jag vill vara en av detta gäng. 
Jag har en flaska skumpa på kylning men är totalt otaggad för en utgång, jag känner mig uppsvälld som jag vore höggravid, har ingen aning om vad jag isåfall skulle ha på mig och tanken på all trängsel ger mig rysningar. 
En kompis har iofs hyrt Lams så drar isåfall möjligtvis dit... Men jag vet inte... Beslutångest!

Positiva minnen av juldagen:
Förra året hamnade jag och Sandra på old saints bara för att vi inte pallade alla köer. Det var helt okej där men inte direkt WOW roligt mest bara soft. Att vi sen träffade på några Stockholmare som bodde på Clarion var desto roligare. Vi följde med dit... njöt av snön.. och pratade på om allt. Sandra drog, jag stannade kvar och hade sjukt trevligt. As shyssta grabbar, måste ta och ringa dom om jag drar ner till Stockholm!


Negativa minnen av juldagen:

Hang loose för några år sen.. 
Jag ramlade på det snorhala golvet, slog i knäet så jävla hårt så jag knappt kunde resa på mig. 
Tack och lov fanns det en supersnäll kille på plats som var nykter, han hjälpte mig ut och körde mig till akuten och sen hem. 
Började hata hangloose vakter ännu mer den kvällen samt Gävles skit snutar. 
Dagen efter var det ett akutbesök hos hälsocentralen, sen ytterligare en dag efter en ny tid för att få massa tabletter utskrivna mot värken. Under min Stockholmsresa som jag och Sandra redan bokat och bestämt som var några dagar efter var jag hög som fan på piller för att stå ut att springa runt med ett alldeles för skadat knä. 
JAG FÅR RYSNINGAR AV ATT TÄNKA PÅ DEN KVÄLLEN! Mitt knä värker bara av tanken... Att vakna upp med silikonbrösten var nästan skönt jämfört med den upplevelsen! 



Åh jag får se hur jag gör. Just nu känner jag mig totalt otaggad men man vet aldrig. 
Städa bör jag göra i alla fall så ciao! (:




GOD JUL! ♥

God jul allesammans!
Jag hoppas ni har haft en riktigt mysig dag med nära och kära. 
Jag har varit ute i valbo och haft det underbart trevligt med min mamma och mina två bröder. 
Jag har fått massa fina julklappar, bland annat en DKNY parfym, flera underbara sockor, badbomber och lite annat smått och gott och jag har ätit så mycket julmat så att min mage liknar jultomtens.
Min mobil lyckades ju självklart laddas ur idag så har inte kunnat tagit nå kort. Mamma tog i alla fall några som hon skulle skicka till mig imöra i alla fall! (:
Imorgon blir det nog att åka till syster och fira lite jul med henne, svåger Kent och grabbarna bus och på annandagen så blir det att fira jul med pappa, farmor&farfar och min andra storebror. 
Det blir lite små jobbigt när man inte kan fira samma dag med alla utan måste dela upp det men bara jag får träffa alla så är jag nöjd i alla fall! (: 

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och softa framför tvn. 
God jul på er alla! ♥




Dagen före dopparedagen!

Godmorgon!
Jag har en sådan vidrig träningsvärk i armen haha jäkla badminton att vara så roligt! :P 
Idag ska jag bege mig ut i kaoset och hitta julklappar. Jag borde kanske ha gjort det tidigare men eftersom jag inte riktigt har eller har haft the christmas spirit så har jag skjutit upp det till nu. 
Jag har dock ingen aning om alls vad jag ska köpa till någon men ah något blir det alltid. 
Jag ska förbi kyrkan också och tända ett ljus eftersom jag troligen inte kommer hinna det imorgon. 

Öhm ah det är väl lika bra att sätta igång med allt nu, stressfylld dag framför mig. 
Ciao! 



Överbeskyddande.

Min mamma är något överbeskyddande.
Idag när jag var iväg och spelade badminton med Anton och Klaudia så lämnade jag mobilen hemma eftersom den låg på laddning. Jag var borta två timmar och när jag kommer hem så har jag typ 10 missade samtal och två sms från min kära mor där hon skriver att hon är orolig. 
Jag ringer upp henne och får då veta att hon blivit ännu mer orolig när min syster försökt ringa utan något svar men hon hade till slut lugnat ner sig lite när hon ringt till min pappa som berättade att jag åkt iväg och spelat badminton. 
Hade pappa inte vetat vart jag var så lovar jag att hon säkerligen hade ringt polisen haha. 
Även om hon kanske är lite väl orolig och beskyddande så är jag glad för det, det visar att hon bryr sig och det gör bara att jag älskar henne ännu mer! ♥




Badminton! (:

Mobilen hade lyckats laddats ur imorse så när jag vaknade så sent som elva så sprang jag upp och satte den på laddning. Tur nog hade pappa precis fått ordning på bilen så jag fick femton minuter på mig att göra mig ordning sen så bar det av till citygross för att storhandla. 
Drygt 600:- fattigare på massa mat åkte vi hemåt mot mig där pappa släppte av mig och där nästa bil väntade på att hämta upp mig. 
Klaudia hjälpte mig upp med varorna och sen så var det bara på med träningskläder och ner till nästa bil för att åka iväg och spela lite badminton med Klaudia och Anton! :)
Jag har inte spelat badminton sen typ mellanstadiet och eftersom jag mer varit mer för bollsporter så har jag inte lagt det ens så mycket på minnet men att spela med Anton och Klaudia var riktigt kul faktiskt! :D 
Dom båda har ju hållt på med badminton i flera år och tävlat och så, så dom båda var riktigt bra tränare för en nybörjare som jag och efter två timmar så blev jag helt klart lite bättre än från när jag började! :b

Nu har jag äcklig träningsvärk i ena armen och börjar bli hungrig då allt jag hunnit ätit är en mandarin så ska nog ta och försöka fixa ihop något nu sen så får man se vad som händer.  
Ciao! (:







Min intressanta dag!

Idag har jag gjort lite mer än vad jag gjorde igår.
Dagen började med en promenad och en timmes samtal med Pelle. 
Där träffade jag på min älskade Milo och hennes mamma så jag hann byta några ord med dom vilket kändes kul! :)
Promenerade hem, gjorde mig ordning och begav mig sedan till bussen, hjälpte en supergullig tant och tog bussen hem till Klaudia. Var där en liten stund innan vi gick över till Anton och åkte iväg i gamla härliga Bettan till Köpis för att kika på julklappar. Blev dock inga klappar köpta för min del utan köpte bara några xider från bolaget. Får springa ner på stan imorgon och stressköpa något.
Vi åt på buffeen därute som inte är direkt så mycket att hurra för och sen en sväng förbi mediamarkt innan vi åkte tillbaks till stan. Jag sprang upp i lägenheten, slängde på mig träningskläder och typ sprang till friskis för ett pass kibox med Hellbom. Jag var totalt otaggad hela passet och Hellbom lika så och inte blev vi mer taggade av alla kärlekslåtar som instruktören spelade direkt heller.
Vi solade i alla fall efter och nu sitter jag här som en nörd och hoppas på att få se Brisby lite senare! :b 

Det var min intressanta dag, hoppas ni njöt! ;)
/B ♥




Skitdag!

Inte gjort ett skit idag och har gått utanför dörren typ två gånger på hela dagen.
Min städning blev det knappt något av och jag har typ inte ätit något så är äckligt hungrig men har ingenting hemma och pallar inte att äta nå mer skräpmat och bli fet så jag får fortsätta vara hungrig. 
Ska höra med Papi om han har lust att köra mig så jag kan storhandla imorgon, om jag pallar det i all denna julstress. Får bara panik av att se alla människor ju. Usch! 

Nä nu är bitterheten maximal så ska lägga mig ner och försöka sova. 
Godnatt!

Snö snö och ännu mer snö!

Det bara öser ner snö ute vilket är otroligt mysigt när man sitter inne och tittar ut men lite mindre mysigt när man som jag är sjukt sugen på en promenad. 
Jag har inte ens varit utanför dörren än idag och jag börjar känna mig rejält rastlös och uttråkad. :/
Stortsett alla jag känner har andra planer och Gottfrid är hos pappa så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Att gå ner på stan i julkaoset tilltalar mig inte direkt så mycket heller så jag funderar på om jag ska vara duktig och städa lite här hemma och sen i alla fall våga mig ut på en promenad. 
För något måste jag i alla fall ta och göra för sitter jag här hela dagen så kommer det bara sluta med starka irritationer mot allt och alla. 




I JUST HAD SEX! ;)


Taekwondo! ^^

Jag och mina mardrömmar. .
Inatt så drömde jag otippat nog om zombies igen, det händer ju sååååååå sällan. 
Jag drömde att jag höll på att träna taekwondo också vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag satt i flera timmar igår och kikade runt om det och blev jättetaggad till att börja! 
Jag har alltid velat börja på någon form av kampsport men aldrig riktigt kunnat bestämt mig för vilken men efter att ha läst om taekwondo så känns det som det är kampsporten för mig, mycket sparkar o sånt skoj! :D
Hoppas jag får med mig någon att börja med mig bara för det är lite trist att börja själv. 
Men oavsett så kommer jag i alla fall börja och det kommer bli så jävla roligt! :D

Nu ska jag försöka få tag på min pappa och höra om han kan ha Gottfrid ikväll medans jag åker till mormor. 
Var aldrig dit förra söndagen och saknar henne så otroligt mycket. 
Ciao! 



Systeryster ♥

Jag har systeryster på besök och hon ska sova här.
Vi har käkat pizza och kikat på film. 
Allt jag har gjort idag är typ att legat i soffan och glott på tv, kanske är det därför jag känt mig så irriterad på allt och alla idag. Imorgon måste jag verkligen försöka göra något mer vettigt av dagen. 
Orkar inte kika på tv nå mer nu och att sitta här framför datorn suger lika mycket det så kan lika bra gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon. 
Godnatt! 




Lussekatter

Igår kom Klaudia över och vi bakade lussekatter, det var lussebaks-debut för oss båda! :)
Min plåt var först in och självklart blev dom typ svarta men dom var faktiskt goda ändå.
Klaudia hade med sig en massa filmer så vi kikade på Askungen och Aladdin, Disney är kärlek ♥

Idag har jag knappt gjort något. 
Det var underbart att inte vakna av att någon väckarklocka ringde.   
Jag har bara degat framför datorn och tvn och det enda någorlunda nytta jag har gjort är de promenader jag tagit med Gottfrid. 

Nu ska jag fortsätta att kika på Bring it on och käka godis som Mike så snällt gav mig igår.
Ciao! 




Att leva på Nordost.

Min fastighetsskötare ringde precis upp och jag kommer inte få någon varning eftersom jag stängde av musiken direkt när vaktbolaget kom. 
Jag passade även på att förklara hur det är att bo med Gottfrid här med allt skrikande.
Att bara för att dom är rädd så kan dom inte skrika hur som helst eftersom han blir rädd, och är det någon som ska känna rädsla så är det väl jag som bor i ett område där alla rån sker. 
Jag frågade även om det här med Gottfrid, att han skäller när han är själv och att grannarna sen anföll mig om att dom inte kunde sova (Mitt på dagen en vardag) och det sa han att jag inte skulle bry mig om för att hundar skäller för att barn skriker är ingenting man kan göra åt och så länge det inte sker på nätterna så är det ingenting dom kommer bry sig om så det är klart att jag ska fortsätta träna honom till att vara själv.
Så då kan grannfolket fortsätta klaga hur mycket dom vill för min vovves vackra skall ska dom fortsätta att få höra! :) Hans skällande är ju i alla fall som vacker musik jämfört med deras gaphalsar till ungar, usch!







Att leva på Nordost.

Jag hade en galet trevlig kväll igår med Klaudia med bubbel och wii-spel.
Allt var alldeles perfekt innan klockan blev typ 22 och Securitas knackade på min dörr. Tydligen har någon av mina grannar klagat på den "höga" musiken som visserligen var på en någorlunda hög nivå eftersom jag ville slippa höra allas jävla dunkande.
Men tydligen så fattar inte mina grannar att dom själva för liv utan istället för att ens vara en bra granne och gå ner och be mig sänka så ringer dom vaktbolaget, bra jobbat! 
Detta kan ha medfört att jag har fått en varning hos gavlegårdarna vilket i så fall skulle vara äckligt pinsamt så jag sitter nu och väntar på att fastighetsskötaren i mitt område ska ringa upp där jag ska förklara mina grannars rastistiska beteende mot mig bara för att jag är svensk.
Detta kan låta lite sjukt eftersom att vi bor i Sverige MEN bor man på Nordost som jag gör där 98% av de som bor här har invandrarbakgrund så är det inte så konstigt faktiskt. Hade jag spelat någon arabisk smörja så hade grannarna knackat på och dansat in genom dörren. . 

Nä nu ska jag springa ner på Sohlbergs och köpa mig nå frukost, måste mejla min lärare också så jag vet mitt betyg i psykologin. 
Ciao! 



Wii, vin och lov! :)

Hallå!
Idag hade jag och Klaudia vår redovisning om Srebrenica och den gick helt okej! :)
Fick även veta att jag fått MVG i historia så jag är nöjd! ;) 
Det firade vi med god mat på stan och en chailatte på Waynes sen två flaskor bubbel som vi nu sitter och avnjuter till lite wii spel där jag förtillfället leder med ett poäng över Klaudia i bowling, ett mycket viktigt poäng! 
Nu ska jag slå en strike så skriver mer ikväll. 
Ciao! :b


Nöjd!

Sabina blev nöjd med sitt hår så imorgon (idag) kan hon röja i Helsingborg! :)





Sabina och jag, vi är goda vänner. .

Först skrev jag en uppsats om seriemördare och idag redovisade jag om psykopater, jag känner mig rätt förstörd! :b
På lektionen idag i alla fall så fick jag tips om två andra böcker som jag ska ta och läsa. 
Ena heter Yolanda- Min egen berättelse och är en självbiografi som jag inte ens vet om jag kommer kunna läsa då att bara höra om den fick tårarna att komma fram men jag ska i alla fall försöka då den verkade otroligt gripande. 
Andra boken som också fångade mitt intresse är Djävulen och fröken Prym av Paulo Coelho. 
Efter den lektionen så gjorde jag en diagnos i engelskan för att få veta vilken nivå jag ska läsa vilket visade att jag ska läsa engelska B som egentligen var rätt logiskt eftersom jag är klar med A kursen men på komvux i Gävle är tydligen en diagnos obligatorisk så jag var i alla fall tvungen att göra den..

Nu kom Sabina hit, jag ska leka frisör och sätta i löshår vilket jag har varnat henne att jag inte har några som helst frisör egenskaper så går det åt helvete så får hon skylla sig själv men det verkar hon ta. 
Så nu ska jag fixa fram vinglas för självklart kan inte detta håringrepp ske nyktert.
Ciao! (; 





Lär känna psykopaten

Gottfrid är hos pappa så jag har passat på att göra en massa idag.
Var iväg till skolan och satt med Klaudia och planerade våran redovisning som vi i alla fall inte ska göra förrän på torsdag. Tog en promenad hemåt och när Klaudia var med så passade jag på att våga mig ner i förrådet där jag plockade upp lite vintergrejer. 
Efter det så solade vi och kikade runt på stan lite innan jag mötte upp Hellbom för ett pass kibox på friskis. Så jävla skönt att träna idag, var över en vecka sen sist nu. 
Efter träningen så tröck jag i mig en kebabsallad som satt så jävla fint efter att ha boxats i 90 minuter. 
Sabina och lilla Skorpan har varit här en stund med men gick alldeles precis så nu sitter jag här själv och samtidigt som jag njuter av ensamheten så saknar jag min lilla bebis som ska sova hos pappa ikväll, imorgon kommer han dock hem igen så det känns gött! :)

Nu ska jag strippa och krypa ner i sängen med en bok, Lär känna psykopaten, som jag ska försöka skumläsa och imorgon skriva ihop något psykologiskt om den samt ha en redovisning om den. 
Godnatt! 







Pantertanter

En promenad på morgonen trots kylan är faktiskt rejält skönt.
När jag kom in så satt jag igång tvn och upptäckte att dom visade pantertanterna, en serie jag jämt tittade på förr. Haha den är ju så himla mysig! :) 
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska höra av sig för han ska passa Gottfrid idag vilket betyder att jag att gå till skolan, sola och träna utan att behöva oroa mig att jag blir vräkt haha! ;)
Klockan 12 ska jag möta Klaudia i skolan med så vi kan förbereda våran redovisning som ska redovisas på eftermiddagen. 

Nu blir det frukost, ciao! 





Dag 4; Det här åt jag i dag

En GI kycklingburgare från MAX till frukost/lunch.
Köttbullar och spagetti till middag och nu funderar jag på att ta en ostmacka med en kopp te till!
Är egentligen så sjukt sugen på jordnötter men affären stängde precis och jag orkar inte springa ner på stan eller Gdg för att köpa några så jag får klara mig utan! :b




Veterinären + Dexter!

Gottfrid var jätteduktig idag hos veterinären och även om chipet inte ska ge någon effekt förrän om tidigast två veckor så inbillar jag mig att han redan har blivit lugnare haha! :P 
Papi och jag åkte ut med han till skogen så han fick springa av sig lite i alla fall och nu ligger han här bredvid och sover så sött! ^^ Min bebis! ♥

Själv så ska jag snart kika på sista avsnittet av säsong 5 av Dexter.
Jag är så jävla beroende av den serien, så sjukt bra!
Sen så ska jag nog städa undan här lite snabbt innan Klaudia hör av sig. Vi ska göra klart/börja med våran historieuppgift som vi ska redovisa imorgon. Folkmordet i Srebrenica blir det, alltså blir det otippat nog om Bosnien! ;) 



Dag 3; Mina föräldrar

Min mamma och jag har inte alltid dragit jämt, vi har inte alltid varit så snäll mot varandra och jag har sagt så otroligt mycket till henne som jag inte är stolt över och som jag ångrar rejält.
Däremot så tycker jag att våran relation bara blir bättre och bättre och är det något jag är stolt över så är det att ha henne som mamma för hon är utan tvekan bland de starkaste människor som jag vet. 
Visst ibland så kan hon få mig att vilja slita av mig håret och skrika som en galning men trots det så är hon någon jag ser upp till och hon är min förebild.
Hon har uppfostrat mig och mina syskon själv,hon har gett oss allt hon har kunnat och kämpat för oss. Min mamma är en typiskt björnmamma, hon skulle göra allt för oss! 
Jag älskar henne så mycket så att alla ord inte räcker till för att beskriva hur mycket. 
Min mamma är en riktig kämpe, en fantastisk kvinna och jag är stolt över att säga att jag är hennes dotter! ♥


Min pappa och jag har aldrig riktigt haft någon speciellt nära kontakt när jag växte upp.
Vår relation har blivit klart bättre på det senaste året och nu kan han ringa flera gånger om dagen vilken är en stor skillnad för de två gånger per år som det var förr. 
Konstigt nog så har jag alltid trott att jag har saknat en relation till min pappa men jag har faktiskt klarat mig fint, jag har fått så mycket kärlek från min mamma så det räckte och blev över. 
Men självklart så tycker jag det är roligt med den relation jag nu fått med min pappa och såklart så tycker jag om honom även om jag aldrig någonsin kommer kunna känna den kärlek och respekt till honom som den jag känner för min mamma. 

För även om mamma kan vara rejält jävla påfrestande så är hon helt enkelt bäst! ♥





Söndag

Det kändes riktigt skönt att vakna upp imorse utan att vara bakis.
Jag tog en morgonpromenad med Gottegos och sen så dukade jag fram en dunder frukost till mig, syster och grabbarna medans vi tittade på när grabbarna bus turades om att spela wii.
Sen efter ett tag så tog vi med oss fotbollen och promenerade till hundgården där vi lirade lite fotboll i snön med Gottegos som var typ lyckligast i hela världen just då. :)
Efter det så åkte lilla familjen hem och då var det bara jag och Gottfrid igen. 
Vi har förutom några promenader mest slappat hela dagen. Jag skulle egentligen ha åkt till mormor och spelat bingolotto men pappa kunde inte vara hundvakt så jag satt hemma och spelade själv vilket inte alls var lika roligt och som vanligt vann jag ingenting. Man kan ju tycka att jag borde ha lite mer tur i spel när jag har sådan otur i kärlek men icke...

Nu sitter jag här i soffan med Gottfrid liggandes bredvid mig och kikar på Juventus- Lazio och oroar mig lite inför morgondagen när Gottegos ska få sitt hormonchip isatt. Det är ju inte direkt någon stor grej men jag är nervös ändå, han är trots allt min "lilla" bebis.


Det var de raderna för ikväll.
Snart blir det en kvällspromenix med Gottfrid sen är det dejta kudden som gäller. 
Godnatt!



Myspys

Hade det riktigt mysigt på church street med syster Diana, svåger Kent och deras underbara grabbar Josef och Johannes. Min andra syster My var också med, hennes nya och min allra minsta systerson Algot! :)
Vi åt en massa gott, blev proppmätta och rullade nästan ut därifrån. 
Josef och Johannes ville sova hos mig så dom och Diana följde med mig hem, vilket fick mig att äntligen fixa i ordning någorlunda i mitt kaotiska sovrum haha!
Vi har lirat lite wii och busat med Gottfrid och nu har dom efter många protester gått och lagt sig. 
Känns skönt att ha dom här, saknat dom en massa och det känns tryggt att ha dom här. 

Det som känns så tråkigt är bara att min mamma alltid ska ta åt sig saker så himla hårt då hon tolkar allt så jävla fel. Hon har fått för sig att bara för att jag idag var iväg och åt med dom så ignorerar jag henne och min lillebror bara för att jag inte haft tid att åka och hälsa på dem eftersom jag har haft massor att göra i skolan. 
Blir så himla ledsen, varför ska det alltid vara så jävla mycket strul i min familj?! Det tar ju så galet med energi. 

Det känns i alla fall riktigt skönt över att jag har haft en nykter helg, det var ett tag sen nu. 
Jag funderar på att vara nykter framtills nyår faktiskt. Visst de allra flesta går ut på juldagen men jag brukar vara noll taggad till att gå ut då för jag tycker det är alldeles för mycket folk och det blir endast utgång nästa av tvång bara för att "alla" festar då. Köerna till krogarna är enorma redan så sjukt tidigt och ställen i Gävle som redan är hemska blir ännu värre med dansgolv där man knappt kan röra sig. Inte direkt roligt. 
Så jag spar mig nog till Nyår som sagt då det blir en tripp ner till Stockholm med Therese, Sabina och ev Klaudia. 
Känner på mig att det kommer bli riktigt kul, att slippa fira in det nya året här i Gävle betyder mycket bara det. 
Minns förra nyårsafton och hur jag sprang ut några minuter efter tolv från dåvarande Cava för att fira med killen som jag varit/ nog fortfarande är alldeles för jävla förälskad i. 
Usch.. Komma bort från Gävle, skapa nya minnen och förhoppningsvis bra sådana är något jag verkligen behöver. 

Godnatt gott folk. 
/B



Lördag!

Idag är det lördag och det enda jag har planerat för dagen är att träffa min syster Diana och hennes underbara familj för att äta på Church street vilket ska bli riktigt mumma! ;)
Gottfrid som fortfarande har enorma problem att vara själv får därför vara hos pappa i några timmar. Jag undrar hur länge det kan dröja tills han kan vara själv utan att skälla hela tiden, om det ens kommer gå. 
Han ska få ett hormonchip insatt på måndag i alla fall och jag hoppas att det ska dämpa hans hm begär.. 
Funkar det så blir det nog en riktig kastrering när effekten på chipet har släppt. 

Det är så mycket julfilmer idag vilket är lovely. Jag älskar julfilmer! :D
Nu ska jag kika klart på Christmas miracle, tror jag har sett den förut men minns inte så kan lätt se den igen! :)
Ciao!

MÖG!

Inlägget försvann som inte den här dagen var tillräckligt mög nog! :(
Skrivit en skituppsats, 10 sidor på sex timmar och jag är inte alls nöjd med den. 
Pallar inte att sova i mitt sovrum för jag drömmer massa konstiga drömmar där. 

Så nu ska jag dra täcket över mig och sova, här i soffan! 
Gonatt!

Trött!

Jag är helt slut!
Alarmet på mobilen ringde typ strax efter sju imorse men jag låg kvar och drog mig vilket bara gör mig extra seg.
När jag väl kliver upp så tar jag en promenad med Gottfrid och när jag kommer in så sätter jag mig direkt och läser mer om seriemördare och försöker göra några anteckningar som jag kunde använda under redovisningen. 
Tar ytterligare en promenad med Gottfrid innan jag beger mig iväg till skolan och håller i redovisningen som faktiskt gick helt okej och jävligt bra påtanke på hur oförberedd jag var. 
Mindre bra var det att jag fick ett sms av min granne som skrev att hon var orolig över min hund för han skällde hela tiden. Jag blir tokig, när ska han lära sig att vara själv igen? :(
Jag vill ju ha honom hemma och inte lämna honom till pappa hela tiden så egentligen så finns det inget annat att göra än att börja på ruta ett igen att träna honom. Sjukt irriterande men finns inget annat att göra. 
Imorgon så kommer Klaudia hit och är med honom medans jag är i skolan och skriver prov så det känns gött, sen så har jag inga lektioner på fredagen och i helgen har jag inget annat planerat mer än att äta på Church Street. 

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Sabina ska höra av sig så vi kan bege oss ut på en promenad med vovvarna och efter det så ska jag försöka trolla fram något gott av det jag har hemma vilket är typ ingenting så det lär ju bli en utmaning. Måste åka och storhandla någon dag och sluta äta ute så jävla mycket som jag gör. 
Har prov i historia imorgon med så måste väl plugga till det, om jag hittar boken vill säga och sen skriva klart uppsatsen som ska vara inskickad imorgon. 
Värsta av allt är att jag bara vill lägga mig ner under ett täcke och sova! 



Dag 2; Min första kärlek

Skulle ha publicerat detta igår men hamnade som utkast istället..


Oj den här blev en svår en för vad klassas egentligen som den första kärleken?

Första kille jag nog var intresserad av var min gamla klasskompis från låg och mellanstadiet räknas? En grabb som säkert var 20 centimeter kortare än mig men som jag då av någon anledning tyckte var så galet söt! haha ^^
Men att vara intresserad och vara kär är ju två helt skilda saker enligt mig. 
Så min första kärlek måste nog ha varit mitt ex som jag träffade när jag var runt 13-14 och som jag höll på fram och tillbaks med i allt för många år.
Vi må ha varit knäppa mot varandra och må jag allt för många gånger ha förnekat att jag varit kär i honom men det var jag och han var och är trots allt en fin kille som jag är vän med än idag, jag är stolt över honom och även om jag vissa gånger bara vill slå ihjäl honom så älskar jag honom verkligen som en vän, och efter alla dessa år så kan jag lätt säga att han är bland de bästa! :)




Seriemördare!

Godkväll gott folk!
Nu har jag skumläst I huvudet på en seriemördare av Sven Å Christianson samt kikat runt lite efter mer fakta om seriemördare på nätet så nu är jag rätt snurrig i huvudet av alla teorier och tragiska uppväxter vill jag lova så nu har jag läst färdigt om seriemördare för kvällen. 

Jag har otroligt mycket att göra i skolan den här veckan, prov, uppsatser som ska in, redovisningar som ska göras och massa annat men jag ska ändå ta mig tid att bege mig ner på stan och köpa mig en pulka för i helgen så blir det en pulkakväll i Hemlingby vilket innebär att jag ska klä på mig så mycket så jag kommer se ut som en pingvin, dricka varm choklad och grilla körv samt riskera mitt liv genom att åka pulka som en galning! ;)
Barnasinnet ska man ha kvar helt enkelt, det är bara ett bevis på att man faktiskt fortfarande kan ha kul och jag hoppas verkligen att jag får ihop ett gäng som är lika roliga som mig! ;)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och dejta alla mina kuddar. 
Imorgon kommer min bebis hem så då måste jag vara utvilad. 
Godnatt mina vänner, sleep tight! ♥
/B

Dag 1; Om mig

Okej då var det dags att sätta igång med den här listan som jag hittade på Tessies blogg då. 
Dag 1 ska handla om mig så vem är då jag? 

Isabelle Jansson heter jag, kallas för mycket men föredrar Bella. 
Har ganska nyligen fyllt 22år och jag bor sen drygt ett år tillbaka i en tvåa i centrala Gävle med min underbara hund Gottfrid.
Jag pluggar förtillfället upp mina betyg på komvux och planen är att flytta till Stockholm om ett år och läsa till kriminolog. 
På min fritid så umgås jag med vänner, tränar och försöker fördriva tiden på bästa sätt i denna lilla stad. 


Dom här få raderna om mig får nog faktiskt räcka för nu då jag är minst sagt stressad då jag har MASSA pluggande att ta tag i. 
Skolan har blivit satt lite åt sidan på sistone och det måste jag ändra på. 


/B


I'm back!

Då har jag bytt blogg IGEN då.
Jag har svårt att bestämma mig, jag vet men jag ska försöka hålla mig till den här nu och förhoppningsvis kommer jag uppdatera oftare och för att försöka undvika att hamna i bloggtorka så tänkte jag ge mig på en lista som jag hittade på Tessies blogg. Den går ut på att man ska skriva om olika saker varje dag och dag ett börjar med att man ska skriva om sig själv något som känns väldigt passande med en ny blogg! ;) 
Dock så tror jag att jag spar det inlägget tills imöra (senare idag) eftersom jag börjar bli jävligt trött. 
Här är listan:
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Nu är det nog dags att dejta kudden men måste i alla fall innan säga att det känns riktigt gött att vara tillbaks i bloggvärlden.
Att skriva av sig är terapi, även om det bara är något meningslöst så känns det skönt. 
Godnatt!
/B


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0