2012:10:31

Igår hämtade mamma upp mig i skolan. Vi åkte iväg till min syster i Bomhus för mamma skulle hämta vinterdäcken. Vi tog en promenad där i skogen och plockade vitmossa. Tack och lov att jag fick låna Kents alldeles för stora gummistövlar när min impulsiva mor får för sig saker säger jag bara! 
Efter det åkte vi och handlade, roligt att man köper chips och över ett kilo godis för att det var asbilligt och så får man inte äta ett skit av det själv. GAAH!
Efter handlingen åkte vi hemåt, jag började tillaga en så kallad "mirakelsoppa" men hann varken bli klar med den eller äta den förrän det var dags att åka iväg igen för att hämta upp Marcus som skulle hjälpa mamma att byta till vinterdäcken. 
Efter vi hämtat upp honom åkte vi till hans föräldrar där han och hans pappa som är brevbärare (väldigt viktigt att prioritera då brevbärare har varit som superhjältar för mig haha) bytte däck medan jag, mamma, Viktor och Marcus mamma gick in och myste i värmen! ;) 


Idag har jag hittills gjort ungefär samma sak som igår, därför skulle jag bara kunna kopiera inlägget från gårdagen.
Vaknade, gymmet och nu skolan. Har pluggat på bra idag så är helt slut i huvudet typ. Jag är dock långt ifrån klar med uppsatsen om ångest. Har letat galet med fakta och skrivit ett utkast, that's it! Men det känns i alla fall som det mesta av grovjobbet är gjort nu och imorgon ska jag nog sätta igång och skriva på allvar. 

Snart så ska jag röra mig från skolan och möta upp Peter för att ta en promenad. 
Får se vart vi går och hur långt. Jag är sugen på att ta en promenix i boulongern så får se vad Peter säger. 
Med det sagt så avslutar jag detta inlägg,
¡chao!
 
 
 

I skolan

Denna morgon började ungefär som gårdagens. 
Jag klev upp, klädde på mig, tog min bag och åkte in till stan för att gymma. 
Jag var inte där så hemskt länge men jag är ändå rätt nöjd. Efter tog jag en promenad till skolan där jag sitter nu. 
Jag letar information om panikångest och sen så ska jag försöka skriva ihop en liten uppsats om det. 
Får se om jag blir klar med den idag men har i alla fall tills sjunde november på mig och jag kan säga att jag ALDRIG brukar vara i god tid med något så jag vet inte alls vad som har hänt. 
Det är riktigt skönt att komma iväg tidigt på morgonen, träna och sen sätta sig här och plugga. Även om jag är ute lite på Facebook här med och just nu skriver detta blogginlägg så får jag så otroligt mycket mer gjort än av att bara sitta hemma. 

Med det sagt så ska jag leta information. 
¡chao!




It's gonna be a bloody monday!

Mitt underbara lyckorus jag kände häromdagen försvann den här helgen kan jag lova, usch! 
Jag drack vin med min granne på tom mage, inte det smartaste draget kanske. Vår ruta till porten gick sönder, blev massa jävla skrik om att det var jag som hade gjort det så nu är jag orolig att det ska sprida sig och blir världens rykte, något som lätt händer på sådana här små ställen och att jag kommer bli anklagad för något som jag inte bär ansvaret över. Skitkul! 

Igår låg jag bara inne hela dagen men en sjuhelsikes ångest. Galet illamående, ville typ spy men gick inte. Hetsåt allt möjligt så hade typ kramp i magen så dagen har varit en renande process. 
Jag klev upp tidigt, tog bussen in till gymmet och tränade. Efter det gick jag till biblioteket där jag satte mig och försökte plugga om det Ryska anfallet mot Gävle. Gick så så där då ordning är något som saknas helt nu på biblioteket! Tydligen så är hela stället gjort för att diskutera på. Jag frågade efter en tyst avdelning men tydligen sysslar inte Gävles bibliotek med sådant för det fanns ingen! FAIL! 

Eftersom jag inte kunde koncentrera mig där så trotsade jag vädret, snön som bara öste ner och gjorde en chansning för att kika om skolan var öppen trots att det var lov och det var den, tur nog. Och inte nog med att den var öppen, det var knappt något folk alls och det var TYST. Något biblioteket misslyckades med BIG TIME! 
Så nöjd blev jag och jag fick relativt mycket gjort! (: 

Imorgon blir det ungefär samma sväng igen, minus biblioteket. 
Men jag ska iväg och gymma och sen till skolan för att plugga. 

Nu väntar jag på att min kära karl ska komma hem från kommunfullmäktige så vi kan kika på The Walking Dead och Dexter innan det är dags att sova. 
By the way, ingen har väl missat hur det öser ner med snö ute? 




DAGS FÖR LOPPIS PÅ IKEA!

Godmorgon folket! 

Igår höll jag på att baka framtill tolv. Det blev kanelbullar och några vaniljbullar samt en toscakaka, som jag gjorde för första gången. Det var en ren lidelse att inte kunna smaka sina egna bakverk men Marcus intygade med en matglad min att dom var supergoda så jag får lite på honom! (: Jag smygsmakade lite av glasyren av toscakakan i alla fall och den var helt underbar! Dock så borde jag haft en gnutta mindre bakpulver så den inte inte hade svällt upp som den gjorde i mitten. 
Bullarna ska jag försöka sälja idag på loppis. Sist jag hade bakat till en loppis så gick det åt som smör och tog slut  direkt! Skulle det vara lika idag så ska jag baka mer tills imöra! (: Om det blir något över så är det ju inte svårare än att frysa in och ta fram när man får gäster eller när Gottfrid fyller år nu i början av november. 

Jag har dock inte plockat fram några saker jag ska sälja förrutom några spel och lite små krams. 
Tänkte att jag skulle göra det imorgon istället. Mamma har ju redan massa saker med sig så och jag ska smita ifrån en stund och dra iväg och träna också. 

Nu måste jag göra mig ordning,
Skriver mer senare, 
¡chao!





Underbara fredag!

Hallå!

Ursäkta för en dålig update, men jag hoppas ni har överlevt i alla fall! ;) 
Jag har haft fullt upp med pluggandet och lite av varje så det har inte blivit att jag satt mig ner och bloggat något. 
Men tänkte i alla fall försöka klottra ner några rader nu så ni inte blir oroliga vart jag har tagit vägen! ;)


Må det vara höst och mörker men på sistone har saker och ting verkligen ordnat upp sig för mig och jag hade inte kunnat varit gladare. Jag orkar inte gå in på allt men det har lös

Idag har jag hittills haft en underbar dag och träffat massor av trevliga människor. 
Idag på gymmet var det en väldigt trevlig kille som hjälpte mig, efter träningen besökte jag Swedbank för att byta internetdosa, även där stötte jag på en otroligt trevlig och hjälpsam kvinna. 
Tog bussen hem till Valbo, trevlig busschaufför. Hoppade av vid IKEA och mötte upp mamma. 
Kikade på IKEA och min mamma som är världens loppismänniska har verkligen velat stå på loppisen IKEA har i helgen men det har varit fullt. Men då gick jag och pratade med dem, en otrolig trevlig kvinna som var ansvarig för loppisen gav oss platser, hon var så trevlig så till och med jag vill stå på loppis i helgen haha! (: 

Sprang in på Coop och handlade, trevligt folk även där och sist men inte minst hämtade jag ut mitt paket från Jotex som också kom idag. 

Solen lyser utanför, alltså det är bara en helt fantastisk dag. 
Vad lite sol och trevliga människor kan göra ens dag. Det är helt fantastiskt! 

Nu ska jag fixa något att äta. Jag har inte ätit på hela dagen. Det har glömts bort av all lyckorus! 
Vill att min karl ska komma hem snart också så jag får pussa på honom! 
Tack Gud för allt jag har och allt det du ständigt ger mig, även när jag minst förtjänar det! 


Ha en trevlig helg allesammans! (: 



Underbara promenader

Jag har precis kommit in från en två timmars promenad. Hur skönt som helst. 
Nu är jag hur trött som helst, så ska lägga mig och kika på The Big Bang Theory sen sova. 

Skriver mer imorgon.
¡chao!





DAGENS INSPIRATION!











Måndag

Det blev inget pluggande idag, men jag har städat lite i alla fall. 
Jag kom precis in från en härlig promenad i spåret med bungypump stavarna. 
Nu ska jag dricka en kopp té och kika på någon dokumentär som handlar om soldater i Afghanistan. 

Hoppas ni har fått en bra start på veckan, 
¡chao!




Bella tipsar

Just nu är jag så uttråkad och lat för att städa. 
Tänkte testa på att spela lite på lyckobingo. Såg att dom ger 50:- gratis för en att spela, bara genom att regga sig! (: haha kanske är kul liksom, bingo? ;) Vem vet jag kanske blir miljonär! ;)

Om ni också vill ha 50:- gratis att spela för så kan ni bara trycka på bilden nedanför så kommer ni till deras hemsida! Om ni gör det så lycka till! (: 

Edit: Jag satt in 100:- och vann 400:-  :D 
Jag blev kanske inte miljonär men det var i alla fall en härlig vinst på några minuter. :b 





2012:10:22

Hallå!
Jag vaknade precis som hade förutspått med världens träningsvärk imorse. Det var knappt så jag kom upp ur sängen, men det gjorde jag. Klädde på mig och tog en långpromenad med Gottfrid i höstvädret. Vi svängde förbi mamma en sväng och kollade läget innan vi gick hemåt och fixade lunch. 

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska börja städa innan jag sätter igång att plugga. 
Jag har så sjukt svårt att studera när saker inte är där dom ska vara. 

Men ah, vad ska ni göra denna måndag då? (: 

 






EN RIKTIGT BRA DAG

Idag har det verkligen varit en bra dag. 
Var på gymmet där jag körde på riktigt bra, kört träningsappar här hemma, tagit några korta promenader samt två långa. En själv med Gottfrid och en med Marcus och Gottfrid i spåret där jag även gick med mina bungypump stavar. Tog en promenad med dom igårkväll med, riktigt sköna att gå med och jag känner att jag börjar få in rytmen. 

Jag börjar helt enkelt komma igång igen och det känns underbart! 
Imorgon kommer jag nog ha en jäkla träningsvärk och det kommer på ett sätt kännas fantastiskt. 

Imorgon blir det nog en vilodag från gymmet då Marcus jobbar och jag kan inte lämna Gottfrid själv. 
Men en och en annan promenad blir det i alla fall och sen så hittar jag säkert på något smått och gott här hemma. Rockringen, hopprep och kinect är nog ganska uteslutet i alla fall då Gottfrid brukar bli helt galen när jag håller på med sånt. Går i vägen och undrar vad jag gör. Haha lite svårt att hålla på då. 

Nu ska jag kika på film sen sova.
Är huuuur trött som helst, en sån där härlig trött känsla, när man vet att man gjort något bra. 
Jag hoppas ni alla har haft en bra helg och får en bra start på veckan. 

Godnatt! 









DAGENS INSPIRATION!










Underbar känsla!

Idag körde jag på rejält på gymmet. Är riktigt stolt över mig själv faktiskt.
Kroppen är nu alldeles mör och har en känsla i kroppen som är obeskrivligt skön.

Jag ska bara vila en stund nu sen så blir det en promenad med Gottfrid. Ska ringa mamma och Viktor och höra om dom vill följa med också.
Sen så ska jag försöka sätta mig ner och plugga lite medan Marcus är på jobbet. Måste springa ner till tvättstugan också och se om dom som ska ha tvättstugan blir klar tidigare för annars är det inte en ledig tid förrän den 30:e och vi har huuuuuuuuuuur mycket tvätt som helst. Båda tvättkorgarna är proppfulla så det vore underbart om man fick något tvättat idag i alla fall!

Nu ska jag kika klart på Alpha and Omega. Ha en fin söndag allesammans! (: ¡chao!



make the fat cry!

Tagit en promenad med gottfrid och nu väntar jag på bussen in till stan för en stunds svettande på gymmet! ;) Skön söndagsförmiddag :)

2012:10:20

Godmorgon!

Igår var Petrus här och Jessica kikade förbi också. Vi drack vin, käkade korv med bröd och morötter med dipp. 
Marcus kom hem vid tolv och då var jag så himla trött så runt ett var jag tvungen att gå och lägga mig för jag kunde knappt hålla ögonen öppna. 

Nu sitter jag här och kikar på Ugly Betty. Jag följde typ första säsonen av den serien sen glömde jag helt att kika på den. Kanske ska ta och ha ett Ugly Betty marathon någon dag?

Snart så är tanken att jag ska ta mig till gymmet and burn some fat!
Vid tio kommer pappa med Gottfrid så måste ha tränat då. 
Jag har sån träningsvärk i magen så det är helt galet! 

Jag har inga planer alls för dagen. Borde ta och städa undan här efter gårdagen, det är helt otroligt hur snabbt det blir stökigt när man har besök. Glas och tallrikar lite över allt. Ogillas. 
Borde ta och plugga också. Borde verkligen ta och börja läsa Dracula på alldeles för många sidor som jag ska ha en reccension på nästa vecka. Känns som en fördel om man läst boken då vill säga. 
Som ni kan se så är det många "borde" men mindre göra! ;) Vi får helt enkelt se vad jag hittar på. 
Gottfrid kommer ju hem i alla fall så det blir en och en annan promenad med mina skavsår som fortfarande är åt helsike! 


Trevlig lördag på er, och hoppas ni får en fin fin dag! (: 
¡Chao!






Thank God It's Friday

Jag kom iväg till gymmet imorse och jäklar vad skönt det var! Det är verkligen en underbar känsla efter man tränat, allra helst när man först trodde att man saknade energi till det. Jag var så överlycklig över att vara tillbaka så jag sprang runt och höll på med allt typ haha. 

Efteråt tog jag en promenad till skolan där jag satte mig ner och pluggade grammatik. Det borde jag nog inte ha gjort, för när jag pluggar så nära inpå ett prov så blir det bara som en stor gröt av allt, vilket det så klart blev denna gång också. Tror faktiskt att det blir ett omprov på det här. Isåfall är det andra gången i hela mitt liv som det händer. Men det tar jag isåfall. Känns bara riktigt skönt att jag fått det gjort, godkänd eller inte. 

Nu är jag hemma igen och vet inte alls hur jag ska lägga upp resten av dagen. 
Jag måste till köpis i alla fall för att hämta ut ett paket från Stadium som innehåller en ny vinterjacka och en stickad tröja. En likadan som jag redan har fast i andra färger. ;)

Sen var det snack om att Petrus skulle komma hit på ett glas vin så jag hoppas det blir av. 
Marcus ska ju iväg på utbildning idag med jobbet och efter det brukar dom alltid gå ut och äta och dricka lite så han blir nog borta ett tag. Så det är tråkigt att behöva sitta själv hemma en fredagkväll. 

Öhm jaa.. Jag har nog inte så mycket mer att skriva förtillfället så ni får ha en trevlig fredag! 
¡Chao!




2012:10:19

Godmorgon världen! 
Det är kyligt, rått, regnigt och MÖRKT ute. Med andra ord så är det höst. 
Klockan var ställd på 05:10 idag. Anledningen till det är för att jag ska kunna plugga till provet, något jag alltid gör i sista sekunden. Satt igår lite grann och försökte men det gick inte riktigt in. 
Provet skriver jag kl 12.15 så jag ska in til stan innan, gymma och sen dra mig upp till skolan och sätta mig där och plugga. Så ser i alla fall planen ut och förhoppningsvis blir det även så. 

Nu ska jag kika på Disney Channel och dricka upp mitt té. 
Ha en trevlig fredag! 

¡Chao!


RASTLÖSHET

Idag tror jag att jag nått höjden av rastlöshet! 
Ni vet när man är så rastlös och inte vet vad man ska göra, så man blir arg men samtidigt så har man knappt gjort något som man har blivit alldeles för seg och trött för att faktiskt ta tag och göra något också vilket gör att man blir ännu mer irriterad! 
Jag längtar tills Marcus kommer hem så vi kan ta en kvällspromenad tillsammans. Jag skiter just nu fullständigt i hur ont det kommer göra i foten, jag måste röra på mig! Är man van att ha en vovve hemma som kräver en massa motion så känns det helt galet när man inte varit ut på hela dagen. 
Jag känner verkligen hur min kropp skriker efter att få göra sig av med massa överskottsenergi, något jag är väldigt glad över efter att under en längre tid fallit in i en ond cirkel där motion har glömts bort. 

Så nu ska jag städa klart, något jag faktiskt efter många om och men börjat med. 
Sen så ska jag plugga, för imorgon har jag prov. 

Jag ska packa gymväskan också, för imorgonbitti så är det jag som ska svettas på gymmet. 
¡Chao!




DAGENS INSPIRATION!

Nu var det ett tag sedan jag körde några inspirationsbilder. Det beror nog mycket på att jag saknat helt motivation själv. Allra helst nu med skavsår som är omänskliga. Men dom är på väg och bli bättre, så imorgon bär det av till gymmet igen. Nu gäller det bara att hitta motivationen igen, and I will! 

SWEAT IS FAT CRYING! 
















Sport är livet!

Igår kom Marcus kompis förbi och hans flickvän för att kika på hockey. 
Brynäs-AIK spelade och trots att jag bor i Gävle (eller nu utanför) så har mitt hjärta alltid tillhört och kommer alltid tillhöra AIK. Dom satt här, tre stycken brynäsare och var så säker på att Svenska mästarna skulle vinna men istället var det Gnaget som kickade ass av Brynäs! ;) 5-1 till AIK och jag var glad. Bra där Gnaget! 

Nu efter att ha kikat på fotboll i förrgår och hockey igår så känner jag hur viktigt sport är för mig så nu när jag har alla kanaler så kan jag lika bra börja kika igen. Har knappt kikat på sport det senaste året. Men nu ska det bli ändring på det, även om jag kan bli en aning för passionerad.





Jag har ADHD

 

Rejäla skavsår.

Igår trots att jag redan hade börjat få skavsår så gick jag ut med en långpromenad med Gottfrid. Tänkte att han inte skulle bli lidande och istället fick jag lida mer. Det hela slutade med att jag fick såna rejäla skavsår så jag knappt kunde gå. Pappa körde mig till skolan, köpte alla möjliga skavsårsplåster. Kunde knappt gå så fruktade hur jag ens skulle kunna ta mig till bussen så det var helt underbart när Marcus lånade bil av sin farmor och farfar och kom och hämtade mig. 
Nu har jag på mig dom här skavsårsplåstrerna som skulle vara så bra men det gör ändå rejält ont! Hoppas det blir bra snart för jag blir tokig av att inte kunna röra på mig som jag vill. 


Allt jag har planerat idag är att åka till skolan till kl 15 för att ha lektion. 
Jag hade velat ta mig till gymmet men känns meningslöst när jag knappt kan ha gå utan skor, så blir att vänta tills fötterna blir lite bättre. 

Hoppas ni alla får en trevlig onsdag!
¡Chao!





JAAAAAA!!!!

Jag och Marcus har suttit här hemma och hejat fram Sverige. När Sverige låg under med 4-0 mot Tyskland så var det nästan så vi ville byta kanal, det kändes helt enkelt över och det var nästintill plågsamt att titta på men då kom målet. Sen kom flera... Och bara några sekunder kvar så kom det fjärde och matchen slutade 4-4. Vilken känsla! 
Jag älskade hur även Reinfeldt visade lite nationalistisk anda. 
Chocken för tyskarna måste vara enorm. Hur kunde landet i norr lyckas kvittera ett underläge på 4-0? Det vet nog inte vi heller, men grabbarna lyckades och förbannat stolt är jag för det. 


Däremot så måste jag påpeka det jag sagt tidigare.. Sverige är livrädda för nationalism och det är verkligen hemskt att se sina egna spelare knappt sjunga, mumla eller inte ens röra läpparna till vår nationalsång. Den ska sjungas högt och med stolthet och ingenting annat. 

Nu ska jag ta en ipren, kika på The Big Bang Theory och sedan krypa ner i sängen och sova. 
Godnatt på er! (:



Inte riktigt på topp

Godmorgon!

Jag har blivit störd i min sömn flera gånger inatt och har haft en riktigt jobbig morgon. 
Känner på mig att jag kommer vara trött hela dagen, och det finns risk för en hemsk huvudvärk. 
Jag har mensvärk så det skriker om det, dessutom känningar av en höstdepression som kommer krypande. 
Jag känner mig med andra ord inte på topp idag men förhoppningsvis blir det bättre.

Idag ska jag till skolan för att ha psykiatri. Jag tror knappast vi får tillbaka våra prov men hoppas vi i alla fall får veta NÄR vi får det. Vissa lärare är hur snabba som helst med att rätta prov för dom förstår hur viktigt det är att få veta, att få feedback för det man har gjort för att kunna fortsätta. Andra lärare kan det dröja hur länge som helst för. Man får typ tillbaka provet när det är dags för nästa. Jag har ingen aning hur den här läraren är som jag har nu men jag hoppas hon är något snabbare. Att jag är godkänd känner jag på mig men hoppas att det är något bättre än så. 

Nu ska jag klä på mig. Tog ett varmt bad tidigare för att kunna återfå kroppstemperaturen så sitter i morgonrock nu. Det är tur att Gottfrid inte riktigt är så morgonpigg. Nu blir det i alla fall en promenad med honom. 

Hoppas ni alla får en trevlig tisdag ute i höstvädret!
¡Chao!



Alla dessa bråk

Idag kommer nog bli en jobbig dag. Anledningen till det beror på sömnbrist och en hemsk mensvärk. 
M har legat och snarkat och gjort massa ljud hela natten. Även om det kan verka som att jag är mest upprörd över att själv inte får sova så är det inte vad som stör mig mest. Utan det som oroar mig är att jag verkligen hör och märker fast han är vaken vilka andningssvårigheter han har, och jag har i flera månader nu försökt få honom att gå till en läkare för att kolla upp det men han vägrar. Han tror att det kommer kosta flera tusen trots att jag förklarat att  det inte kostar så mycket. Att det är Sverige vi lever i och även om sjukvården kan vara riktigt kass om man hamnar hos fel läkare så är den i alla fall nästintill gratis. 

Imorse bröt helvetet lös också och vi började bråka. Anledningen till varför vill jag inte gå in på, vill inte hänga ut någon. Men det var jobbigt i alla fall. Det är jämt jobbigt. Jag hatar att vi ska bråka hela tiden och hur jag än försöker så fortsätter bråken.

Nu är jag ju extrakänslig idag. Med mensvärk och känningar av en höstdepression. 
Jag hoppas verkligen dagen blir bättre än så här.. 



MIN SÖNDAG

Jag hade en riktigt trevlig lördag igår med grannarna och Petrus. 
Så trevligt att jag har en rejäl huvudvärk idag, som jag hoppas försvinner snart när jag får i mig lite mat. 
Marcus är nämligen och köpa en megaburgare till mig och en bingolott. Jajjamen det blir bingolotto även denna söndag. Hoppas jag har mormor här bredvid och att jag vinner än mille på färgfemman. Drömma kan man ju i alla fall ;)

Efter bingolotto är det Solsidan som gäller. Så missa INTE Solsidan gott folk. 
Hur jävla klockren serie är inte det?! Den som inte tycker det saknar ju helt humor. Jag är ledsen men ni gör det.. 
Men nu tror jag inte att det finns sånt tråkigt folk som läser mig blogg, eller hur? ;) 


Efter Solsidan så tänkte jag köra vidare med att se Abraham Lincoln döda lite vampyrer. :p
Längtat som tusan efter att få se den. Så om huvudvärken ger med sig så blir det att kika på den ikväll.
Med andra ord en helt sjukt slapp söndag med bara massa fet mat och tevetittande. 
Tror jag ska flirta med Marcus så han tar promenaden med Gottfrid också. Ibland är det bra att ha pojkvän! ;) 



LÖRDAG

Wej! Nu funkar chrome igen efter att jag skrivit mitt tidigare inlägg haha. 
Nu är Petrus här på besök. Gottfrid är hemma igen och ligger här i soffan brevid mig! (: 
Marcus är på partaj och jag hoppas han inte slarvar bort nånting igen. 

Btw.. Jag sov aslänge idag! Vaknade inte förrän halv två. 
Måste ha varit för en hård dag igår med plugg, prov, städning och matlagning. 


Trevlig lördag på er alla! (: 


Skit webbläsare!

Häromdagen så skedde någon windowsupdatering på min dator. Datorn startades om bara så där och efter så funkade inte Google Chrome som webbläsare längre. Så nu använder jag vanliga jävla explorer som jag verkligen avskyr! Jag förstår mig inte på människor som FRIVILLIGT vill ha den här värdelösa webbläsaren!!
Hur som helst så är det förklaringen varför jag inte bloggar så mycket. Jag blir alldeles för provocerad att sitta vid datorn när jag har den här förbannade webbläsaren haha. Jag har inte orkar fixat det heller men jag ska. Senare idag.. 

 


Psykiatriprov

Jag sitter i skolan och ska skriva prov i psykiatrin om drygt fyrtio minuter. 
Kan säga att jag är en aning nervös då jag inte ens har pluggat hälften så mycket som jag borde ha gjort. 
Jag hoppas det går bra i alla fall men tvivlar på att jag får ett högt betyg på det här provet vilket är tråkigt men tror det ska kunna gå att fixa ett högre betyg i kursen i alla fall. 

Önska mig lycka till, 
¡Chao!




Muffins! (:

Dom kanske inte blev dom finaste men dom blev otroligt goda! (.


Go fika

Blåbärsmuffins, citronmuffins och chokladmuffins befinner sig just nu i ugnen.
Snart kommer karln min hem från jobbet och då jäklar ska han äta muffins. Go fika! ;)



Tisdag, 2012-10-09

Gottfrid har precis blivit hämtat av pappa och Marcus har begett sig till affären på min begäran för att köpa lite grejer för dagens matlagning och bakning. Dagens meny består nämligen denna tisdag av lasagne till huvudrätt och äppelpaj till dessert. Jag tror det kan bli riktigt gott! (: 
Jag älskar att baka och förstår inte varför jag inte gör det oftare. Kanske beror det på att jag vill gå ner i vikt och inte upp, men har ju alltid en matglad pojkvän och en mamma som inte bor så långt bort som också har en förkärlek till bakelser av alla dess slag! ;)

Öhm ja med det sagt så ska jag sätta igång och laga lite mat här hemma. 
Ha en trevlig tisdagkväll på er allesammans! (: 



Min dag, godnatt!

Jag är egentligen alldeles för trött för att blogga men ska klottra ner några rader för att lugna mina underbara vänner som bor i andra städer. 
Idag har jag bland annat tagit mina dagliga promenader med min älskade Gottfrid. Jag har varit barnvakt till min lillebror, om man nu ens kan kalla det barnvakt, hållt honom sällskap låter mer passande. Varit iväg till Köpcentrum och hämtat ut ett paket från Stadium där bland annat min one piece, byxor och vantar var i. Klickade precis hem en jacka också. Känner att man måste passa på när det är 25% rabatt och jag har verkligen passat på! 
Var in en sväng på Coop också och köpte mat. Kom hem, lagade mat så den var klar tills karln min var hemma. En  fantastisk flickvän jag! (; 


Nu ska jag sova, är hur trött som helst! 
Så godnatt på er så skriver jag mer imöra! 
¡Chao!





Solsidan is back!

God kväll! 

Snart var även denna helg över. 
Som jag skrev igår så har jag sovit hos Petrus torsdag till lördag.
Igår hade jag och Marcus en liten myskväll med film och god mat. Vi kikade på filmen In Time med bland annat Justin Timberlake i rollerna. Det var väl en helt okej film, rätt så intressant handling även om filmen hade sina brister här och där. 

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Tog en rejäl sovmorgon i min underbara säng som var extra underbar efter att ha sovit på Petrus soffa i två nätter. 
Jag och Marcus tog en promenad med Gottfrid till Tempo, sen hem där jag gjorde ordning lite frukost innan Marcus begav sig till jobbet. 

Jag spelade bingolotto idag. Nog första gången sen mormor gick bort och jag vann! 
Två nya Sverigelotter! Kanske inte är en miljon men fy tusan va lycklig jag blev för jag vinner seriöst aldrig. 
Jag hade mormors pärm och hennes bingopennor, det var nog därför! (: Jag ska nog spela nästa söndag också, hålla traditionen i liv känns som en del av mormor fortfarande är kvar då.

Efter bingolotto kikade vi på säsongspremiären av Solsidan, åh va den serien är rolig! haha ^^ 
Uno Sandberg, haha, så klockrent! (:


Nu sitter jag här efter att ha tagit en ganska lång kvällspromenad med Gottfrid och Marcus. 
Ska alldeles strax bege mig in till sovrummet och sova. Men först ska jag kika klart på Terminator.


Godnatt på er folket, hoppas ni haft en trevlig helg! (: 



Så otroligt starkt!!

 

DAGENS INSPIRATION!















 

Hemma igen,

Hej alla läsare!

Blev inget bloggande igår. Jag har varit hos min vän Petrus där jag sov över i torsdags och igår. 
Vi har inte gjort något speciellt, bara umgåtts, ätit god mat och druckit lite vin. 

Vaknade upp runt åtta idag, packade ihop mina saker och tog en promenad till gymmet. 
Tränade inte så länge men det fick duga. Har ju haft ett långt uppehåll nu från träningen så det viktigaste är inte hur länge jag tränar, bara jag gör det! Så känner mig glad att jag faktiskt tog mig iväg dit. Blir en sväng imorgon med. 
Pappa hämtade upp mig och nu har jag älskade Gottfrid hemma igen. Så nu sitter jag här, nyligen hemkommen i en lägenhet jag trodde skulle vara städad men ack så fel man kan ha. 

Så dagens planer? Promenader med Gottegos, städa och plugga. Skrev aldrig provet i fredags, har en sjuhelsikes ångest över det. Måste maila min lärare. Öhm förutom det så har jag ingenting planerat. 
Men det blir en lugnkväll här hemma i alla fall. 

¡Chao!









ett litet glas vin hos petrus

 

DAGENS INSPIRATION!




Provet avklarat

Då var provet skrivet. Tog cirka 2 timmar. Kan väl inte påstå att det gick jättebra men förhoppningsvis har jag klottrat ner något han tycker är vettigt så han i alla fall ger mig ett E. Får jag det så får jag vara nöjd, började trots allt plugga igår eftermiddag så har ju inte direkt pluggat ihjäl mig. 

Nu ska jag slänga mig i ett bubbelbad sen packa väskan och bege mig in till staden. 
Ska umgås med Petrus ikväll och det blir säkert att jag sover över. 
Jag har dock förvarnat honom att jag måste plugga grammatik hela kvällen för har prov i det imorgon. 
Förhoppningsvis så klarar jag det också, trots att det är något jag har galet svårt för! 

 
¡Chao!




Prov

Idag ska jag skriva prov i historia. Känns så där eftersom jag började plugga igår eftermiddag och har inte direkt pluggat stenhårt. Men av någon anledning så känns det ändå att det mesta har kommit in och eftersom det är ett prov då jag inte ska rabbla fakta utan tänka mest själv med den fakta jag lärt mig så känns det inte som jag bör plugga allt för mycket för då blir det mesta en stor gröt för mig. Det känns som jag snappat upp det viktigaste, nu är det bara att hoppas att jag faktiskt har gjort det också så jag klarar provet. Inga höga krav. 

Ska snart över till mamma och passa lillebror i några timmar. 
Sen blir det att ta bussen in till stan och skriva provet kl 14. 
Efter det är det dags att börja plugga till svenskaprovet som jag skriver imorgon. Det är mycket nu. 

Nu ska jag tillbaka till källkritikens värld.
Ha en trevlig torsdag! 
¡Chao!




DAGENS INSPIRATION!

 














 

STADIUM

Woho fick ett sms idag om att mitt paket finns att hämta på Stadium! (: 
Nya träningsskor och walkingskor. UNDERBART! 
Lite smått besviken dock att jag beställde allt på fredagen och igår såg jag att Stadium har en kampanj som ger 25% rabatt på ALLT i webbutiken. Men men.. Jag beställde lite extra då i ren protest. Lite träningskläder samt en onepiece. 
Funderade på att beställa en ny vinterjacka då jag är i desperat behov utav en men kunde inte bestämma mig så lät bli. Får se om jag klickar hem en peak perfomance, erbjudandet håller ju på framtill den 8 oktober så. 

Öhm ja.. Just nu sitter jag och väntar på att min mamma ska titta förbi för vi ska ta en promenad i spåret. Det är lite kallt ute, frost och sånt på fönstrena så det gäller att klä på sig lite. 
Sen så öppnar ju Stadium kl 10 så då ska jag stå där och hänga på låset, hämta mitt paket och bege mig hemåt. 
Efter det är det in till skolan för att plugga en sväng med Carro. Prov i historia imorgon och tror ni jag öppnat boken? haha nää.. FAIL. Blir alltså att plugga hårt idag. Prov i svenska med på fredag i fuckin' grammatik. Finns inget ämne som jag har så svårt för som svenska, allra helst grammatik. Men hoppas på ett E i alla fall. Just nu strävar jag inte för högre. 

Med det sagt så ska jag klä på mig. 
Ska lägga in lite inspirationsbilder med, har fått mycket positiv feedback på det. 
Skriver mer under dagen, hoppas ni får en bra onsdag! (: 
¡Chao!









Så här ser skorna ut, hoppas bara dom funkar till mina inlägg. 







Stund i staden

Hemma igen efter att ha umgåtts med Petrus inne i staden. 
Vi tog en promenad genom boulongern, satte oss där ett tag och snackade skit, sen gick vi in mot staden igen. Jag gick förbi gymmet och tänkte gå in men det var alldeles för mycket folk, pumpade män, så jag vågade inte haha. Får bli imorgon bitti istället och då hoppas jag att det är mindre folk! Hoppas mina nya träningsskor som jag beställt kommer snart också. 


Lärt mig ett nytt ord idag också på The Big Bang Theory. 
Axiomatisk som betyder självklar, obestridlig, ostridig, odiskutabel, ovedersäglig, apriorisk. 



Något jag slängde ihop

Jag slängde ihop lite kyckling i kokosmjök och gröncurry till jasminris. Blev hur gott som helst! 
Nu ska jag in till stan för att träffa Petrus och ev träna. 
¡Chao!



psykiatrilektion pågår..

 

DAGENS INSPIRATION!

 





 

Tisdag

Imorse vaknade jag som vanligt av väckarklockan men hör och häpna jag lyckades faktiskt somna om!
Vaknade klockan nio igen vilket är en lyxig sovmorgon för min del. Ringde mamma och nu sitter jag och väntar på att hon ska komma förbi så vi kan ta en promenad i spåret med Gottfrid. 

Vid halv ett hämtar pappa upp mig och Gottfrid och kör mig till skolan och behåller Gottfrid framtill fredag. 
Dom här dagarna ska jag göra allt för att komma iväg till gymmet, städa och plugga till gränsen då mina ögon börjar blöda! 
Det är typ min plan på hur veckan kommer se ut. 

Med det sagt önskar jag er en trevlig dag! 
¡Chao!




Så här ser Gottfrid ut för det mesta, ligger ner på hundra olika platser och stirrar på mig och Marcus så vi inte gör något han anser är dumt! haha, min gobit! ♥



 

DEXTER

Precis sett första avsnittet av säsong 7 av Dexter. Känns som det kommer bli en sjukt spännande säsong! 
Dexter.. Som jag har längtat efter dig min sexiga seriemördare! haha.. 6 dagar kvar nu tills nästa avsnitt, åååh vad jag längtar! 






DAGENS INSPIRATION!













Monday morning.

Godmorgon! 

Hoppas ni alla har sovit gott och är utvilade så ni är redo för denna vecka. 
Jag vaknade av att Marcus hemka väckarklocka ringde. Lyckades nästan somna om men vaknade till av ett KRASH!! Det var min stora fina ram som inte längre går att köpa som min "kära" pojkvän hade lyckats haft sönder. Har jag nämnt att han är typ världens mest klantigaste människa? Han är värre än mig och då är det illa! 
Inte nog med det så kan han stortsett aldrig ta ansvaret för det han gör utan försöker hela tiden finna bortförklaringar på hur det är någon annans fel. Denna gång var förklaringen att jag borde förstå att man inte ställer något sådant flera meter bakom honom. Oooookej liksom..
Efter att vi som vanligt visat passion (bråkat) så hade jag väldigt svårt att somna om så det var bara att kliva upp. 
Ogillar starkt en sådan start på morgonen men lugnar ner mig nu med lite musik. Älskar X-tinas nya låt. Går på repeat här hemma. M som är rocktokig blir helt galen haha. Men det får han ta! (; 


Hur ser dagen ut då?
Hm.. Förutom promenader med Gottfrid och försöka plugga så kan jag inte minnas att jag har något planerat. 

Nu ska jag klä på mig, koppla Gottfrid och bege mig ut på en morgonpromenad. Tänkte ta en sväng förbi mamma med en bit sockerkaka för att se om hon vill ha! (: 

Hoppas ni alla får en fin måndag, 
¡Chao!



RSS 2.0