Din insida är den fulaste jag vet och den speglar din falska fasad.

Denna dag har jag hunnit haft alla möjliga känslor. 
Jag har känt glädje, lycka och harmoni. Samtidigt som jag har känt ilska, hat och frustration! 
Jag har varit i Valbo hos min älskade mamma och lillebror och umgåtts vilket var väldigt länge sen. Tyvärr blev dagen lite små förstörd då en människa som inte längre är värd att bli kallad min vän gjorde allt för att förstöra den genom att vara allmänt puckad och otacksam vilket nog starkt hör ihop med hennes brist på uppfostran. 
Förstår inte hur man kan ta någon så förbannat förgivet som denna människa gör med mig. Jag har länge nu stått ut med hennes kassa attityd som äcklar mig och hennes oförmåga att själv förstå den. Hennes brist på vanligt vett och respekt. Jag har länge känt att jag fått nog men efter idag räcker det verkligen. 
Människor med ett rutten inre är inte vackra... 

Förutom det så har dagen varit bra. 
Jag hämtade nycklar idag till min lägenhet och söta Marcus har hjälpt mig att kört dit lite kläder, snäll han! (:
Imöra kommer syster och hjälper mig att köra saker och förhoppningsvis vaknar Petrus rätt tidigt så han hjälper till att bära. 
Jag har tagit på mig jobb imorgon kl 17-21 vilket kanske inte var det smartaste men nu är det som det är. 

Nu börjar jag bli skapligt trött efter den här dagen så det börjar bli dags att krypa ner i sängen och sova lite. 
Gött med sömn, godnatt! 



HJÄLP!

Dagens intressanta händelse är att jag Isabelle Jansson har åkt motorcykel. 
Detta är något helt otroligt då jag världens fegis plus att jag var nykter vilket gör mig ännu fegare. Det gick dock bra, jag överlevde, har druckit rosé och imorgon får jag börja flytta in i min lägenhet i lugna Bomhus. 

Nu är jag hemma hos Marcus. Han letar galet efter något samtidigt som han mumlar något om kniv och rep... Fattar ingenting... Nu kommer han... Oj han ser psykopatisk ut... Neeej... HJÄLP!!! Mammaaaaaaaa!!!!!!!

Addictive personality

Mördarveckan med jobb är över och allt gick bra trots att min rygg var trasig de första dagarna. 
Det var meningen att jag skulle vara ledig hela den här veckan men det började med att jag skrev upp mig för några kortpass i helgen som är så pass korta så det bara ska bli skönt. 16-21 på lördagen och 7-11 på söndagen. 
Jag börjar redan blir rastlös utan jobb fast att jag har tusen saker att göra här hemma, så när jag fick ett sms nyligen om att jobba i servicegruppen på torsdag så tackade jag ja utan att blinka. Jag har en addictive personality, jag kan och blir lätt beroende av det mesta. Något mellanting existerar knappt för mig, det ska vara allt eller inget. 

Idag är det gymmet som gäller.
Sen lite senare så ska jag väl fortsätta här hemma i lägenheten samt köpa hem lite vin för Petrus skulle komma över ikväll och hjälpa mig att dona lite här hemma över några glas rosé. Det ska bli trevligt. 

Jag insåg precis att det bara är en månad kvar tills jag befinner mig i Ibiza igen! :D 
GLÄDJERUS! 
Ha en underbar dag allesammans! (:

SMÄRTA!

Jag kom iväg till gymmet igår morse. Var inte där så speciellt länge men jag var där och det är det som räknas.
Allt gick bra igår på jobbet framtill min sista kund då jag på något sätt eftersom jag var stressad lyckades sträcka ryggen så det gör så förbannat ont fortfarande!
Igår knarkade jag tramadol för att överleva en shoppingtur med att fixa flyttlådor och alla möjliga rengöringsmedel samt panta alla mina flaskor som jag dragit på mig det senaste året.
Jag hade hoppats på att lite sömn skulle fixa allt och att jag skulle vakna upp med en frisk rygg idag men det var ju bara drömmar för det gör lika ont om inte ännu ondare idag något jag säkert hade kunnat hantera om det inte vore så att jag måste jobba och jag sitter som sagt inte på något kontor och stirrar utan jag har ett rätt slitsamt yrke. 
Smartast av mig skulle vara att sjukanmäla mig, för ryggen är verkligen inte bra. Men jag kan inte sätta mina arbetskamrater i klister så jag måste dit i alla fall.

Så nu ska jag knarka lite mer tramadol och klä på mig. 
Wish me luck! 
Ciao!

Mördarvecka

Efter denna välbehövda lata dag så väntar en mördarvecka med jobb. 
Jag jobbar sista veckan av mitt sommarvikariat måndag-fredag kl 8-17 och förutom det har jag tagit på mig extra i helgen då jag kommer jobba 7-21 både lördag och söndag. Jag måste också förutom allt jobb se till att börja packa och städa här hemma. Jag kommer med andra ord vara skapligt trött på söndagkväll men jäklar vad jag kommer njuta av varenda krona jag tjänat när jag ligger på playan nere i Ibiza! (; 

Nu ska jag iväg på bio med Mattias och se Harry Potter del 2. 
Ciao!

Längtan efter lugnet.

Jag börjar om en halvtimme men ligger fortfarande halvnaken i sängen. 
Jag är rätt trött idag.. Riktigt trött! Någon ringde och väckte mig inatt, jag svarade dock inte. När ska folk lära sig att jag jobbar typ jämt och att man då inte kan ringa mig typ två på nätterna?! Börjar bli skapligt irriterad på dessa personer. 

Idag är det mitt vanliga 8-17 pass och jag hoppas dagen går fort för jag har massor att göra här hemma. 
Att komma bort från det här området känns bra men själva flytten är fan inte rolig! 
Plocka, rensa, städa, bära.. Usch! Så länge inte det visar sig vara världens pack som jag blir grannar med så kommer jag nog bo kvar i den här lägenheten jag flyttar till tills jag flyttar helt från Gävle. Billig hyra och lugn och ro är allt jag behöver. Livet i city har gjort sitt för mig. 

Nu börjar det nog bli dags för mig att leta efter lite kläder att ha på mig och börja göra mig ordning. 
Ha en trevlig dag allesammans, ciao!

Jobb, plugg, flytt.



Den är månaden skulle jag kunna sammanfatta med ett ord... KAOS!




Utomhusbio

Igår hade jag en tuff dag på jobbet med otroligt mycket att göra. Jag behöll tempot efter jobbet och passade på att göra lite ärenden. Postade lite brev och var till banken. Jag har verkligen märkt vilken skillnad det är när det kommer till smidighet och snabbhet på det olika bankerna. Jag kan inget annat än att säga att jag är otroligt glad att jag är kund hos Swedbank. 
Efter banken cyklade jag hemåt och började röja lite smått här hemma. Hann inte med så värst mycket då jag skulle iväg och fika med Sarah och sen iväg på utomhusbio med Theresé. Filmen som visades var Tillbaka till framtiden som jag faktiskt aldrig har sett fast det tydligen är en klassiker och det var riktigt mysigt att se den i Boulongern. Ett riktigt bra iniativ av de som anordnade det måste jag säga. Ett minus var dock de 40+ som satt och drack och skrek bakom oss den sista halvtimmen av filmen. Det är pinsamt att vuxna människor inte kan bete sig. 
Hursomhelst så var filmen bra och det var riktigt mysigt att se den ute. Nästa torsdag visas Grease så då ska jag och Theresé dit igen (: 

Idag blir det jobb vilket jag måste bege mig till alldeles strax.
Sen ikväll så blir det bio med Markus, jag får välja film så jag är nöjd haha. 
Det blir nog Bad teacher, tycker den verkar riktigt rolig (: 


Nu måste jag röra på mig, trevlig helg allesammans! 
Ciao!

Carema

Jag ringde hälsocentralen igår och eftersom Carema är bäst så fick jag en tid redan klockan 13. Jag förstår mig inte på människor som fortfarande går till "vanliga" hälsocentraler där väntetiden (i alla fall när jag tvingades vara listad där) var flera veckor, där läkarna är inhyrda vilket betyder att man aldrig vet vem man får eller om läkaren man hade/skulle till kommer vara kvar. Sånt får mig att bli riktigt osäker. 
Hursomhelst efter att ha fått väntat en sådan lång väntetid som en minut så kom min läkare och nogrannt undersökte mina öron men trots det hittade han inget fel. Allt såg tydligen bra ut, riktigt bra till och med vilket gjorde oss båda fundersamma varför jag fortfarande har en lockkänsla. Han kollade även i nästan min eftersom jag har varit/är förkyld och där var det lite rodnat. Han rekommenderade mig att fortsätta med nässpray, annars testa vad det nu än hette och om det fortfarande inte blev bra skulle jag ringa om en ny tid.
Nu är det bara att hoppas att det släpper snart, börjar bli skapligt drygt att ha det så här. 

Nu blir det jobb och ikväll blir det sommarkväll med Hellbom. 
Ciao!

Öronvärk

Mina öron började krångla redan veckan före vi åkte till Ibiza. 
Allt badande, väderväxlingar, flygresor och förkylningar har gjort så att dom ännu inte är bra. 
Jag har haft lock hela tiden, när jag fick förkylningen jag har nu så blev det värre och igår upptäckte jag att jag till och med har någon form av sår i vänster öra samt att jag verkar blöda smått därifrån. Det börjar alltså kännas ganska aktuellt att ringa till hälsocentralen för en tid. Problemet är ju dock att dom inte har kvällsöppet på Carema just de här veckorna i sommar så vet inte riktigt hur jag ska ha tid att ta mig dit då jag jobbar. Men dom måste och har säkert förståelse på jobbet hoppas jag så att jag kan smita ifrån en stund för ett läkarbesök. 
Så jag ska ringa klockan 8 och boka en tid hade jag tänkt för börjar bli väldigt fundersam på vad problemet är. 

Nu ska jag bege mig till jobbet igen. 
Wish me luck!

Saknaden


Idag var jag till kyrkan och tände ett ljus för min svåger som skulle ha fyllt år idag.
Trots att åren går så är saknaden densamma. ♥




Tired


Sliten och trött..
Låt denna dag gå fort så jag kan dejta min säng. 




En ledig helg

Nu är det helg och jag är ledig. Det är en underbar känsla vill jag lova!
Igår blev det lite shopping och några glas rosé med Petrus innan jag somnade. 
Idag blir det en sväng till Ockelbomarknaden med Hellbom, sen hem och fortsätta städa och plugga lite. 
Imorgon var det tänkt att jag och Hellbom skulle dra iväg och bada men vädret verkar vilja något annat så jag får se vad jag hittar på. Nog finns det alltid något man kan fylla en lucka med! (: 

Nu blir det att fixa något att äta, duscha och göra mig ordning innan jag ska möta upp Hellbom. 
Hörs när vi hörs, ciao! 






Svenska bitterheten

I måndags började jag mitt sommarvikariat och jag har jobbat 8-17 varje dag vilket hade varit så himla bra om det inte hade varit världens bästa väder den här veckan. Nu i helgen när jag äntligen är lite ledig så kommer det regna, alla blir bruna och jag blir albino.. Nej jag är absolut inte bitter! 
Men jag ska verkligen inte klaga. Är supernöjd med mitt jobb, det går bra även om det blev lite mycket igår och i slutet av augusti blir det ju två veckor i Ibiza för mig och Marco och förhoppningsvis är det varmt och fint väder där då medans det är kyligt och regnigt här i Sverige haha, den svenska skadeglädjen gör sig påmind! :P

Trots att väderprognosen säger att det blir regn så lever jag på hoppet och har planerat att bada på Fjärran med Hellbom om solen tittar fram. På Söndag ser det just nu ut som att det ska bli ett litet uppehåll och solen ska skina fram så det är bara att hoppas att det blir så. 
På lördag blir det en tur till Ockelbomarknaden för att kika, det är ju lite av en tradition att åka dit trots att man varje år går samma runda, ser samma saker och eventuellt åker samma karusell.
Idag är det riktigt grått ute så regn och åska är nog ett faktum denna dag. Så ikväll efter att jag har slitit på jobbet ska jag nog ta mig en filmkväll. En kväll med en massa kassa filmer och bara njuta av att bara få vara. Sådana dagar behöver vi alla! 

Snart ska jag dock iväg till jobbet, 8-17 idag igen. 
Ska däremot iväg på medicin och insulindeligering efter lunch också. 
Måste prata med min chef angående tider som inte stämmer också, jag tänker inte ha slitit ihjäl mig gratis. 
Som ni märker så är allt jag skriver om just nu jobb och Ibiza, men det är mitt liv förtillfället. 
Jag jobbar så mycket det bara går, fast kroppen börjar säga nej för att kunna leva det liv jag vill på världens vackraste ö! ♥






RSS 2.0