Valborg

Jag kanske borde vara supertaggad inför den här kvällen eftersom jag tidigare sett fram emot den eftersom jag äntligen skulle få festa efter fastan. 
Men för att vara helt ärlig så har jag absolut inget sug alls till att dricka alkohol. Jag har en flaska rosé på kylning men ser det bara som ett riktigt onödigt intag av kalorier. 1dl innehåller tydligen ungefär 75 kcal, det är fan mer än vad jag åt till frukost imorse! 
Så har lite beslutångest om jag ska dricka eller inte, men trevligt ska jag ha oavsett i alla fall. 
Solen skiner ute, trevligt folk dyker förhoppningsvis upp och spela brännboll är inte fel. Har inte gjort det sen jag gick på mellanstadiet typ så ser grymt framemot det trots att jag är totalt värdelös på det! :b
Nu skickade Pinglan ett sms att hon och hennes busunge till dotter dyker upp också vilket kommer bli grymt trevligt. 
Så det blir nog en trevlig kväll! (:




We run this world.





Talang 2011

Det är fredag och den här veckan har verkligen gått fort! 
Som jag skrev igår så cyklade jag till Hemsta för att säga upp min lägenhet hos Gavlegårdarna. Det gick riktigt snabbt och smidigt vilket var lite av en chock. 
Cyklade till skolan och hade religion och träffade sedan Ingela en sväng innan jag tog bussen till Bomhus för att se min Gudson uppträda på sin skola i något som de kallade Talang 2011 och nog kan jag säga att barnen hade talang allt. Det blev tricks, mycket dans och min Gudson hade tagit med sig sina trummor och bjöd på en riktig show. 
Första gången jag såg han uppträda och jag blev riktigt imponerad! 
Jag filmade så kanske lägger upp videon här så ni läsare kan få se ;)

Dagens planer är en massa ärenden av olika slag. 
Så även om jag inte har några lektioner idag så har jag i alla fall fullt upp med annat. 
Så det är lika bra att sätta igång, ciao! 




Prov, basket och fotboll.

Första dagen i skolan efter lovet började med ett prov i hälsopedagogik. 
Jag tror det gick hyffsat bra i alla fall trots att jag knappt pluggat något. 
Det jag dock är orolig över är mitt samhällskunskapsprov jag skrev fredagen före lovet. Det blev flummigt skrivit med pinsamma jämförelser då jag försökte analysera och reflektera och det blev inget annat än massa osammanhängande ordbajs haha. Typiskt nog så är det min favoritlärare jag har i ämnet vilket gör det extra pinsamt. Jag ska inte bli allt för kritisk mot mig själv men jag tvivlar på att jag blev godkänd och helst så vill jag inte ens fråga efter resultatet på det provet men eftersom det finns risk för omprov så är jag tvungen. 

Förutom prov och oro så blev det lite städning, en cykeltur och basket med Klaudia och hennes vän. 
Efter det så satt jag och Klaudia och kikade på matchen mellan Real-Barca. 
En minst sagt händelserik match där folket på läktarna skötte sig bättre än de på plan. 
Tycker det är tråkigt när alldeles för många spelare tror att dom är i Hollywood och leker skådespelare. 
Jag är så sjukligt trött på all filmning, allt klagande på domaren för att de inte dömmer som de vill och allt snack om att alla är köpta hit och dit. 
Matchen var underhållande i alla fall, Messi bjöd på magi och Barca vann så jag är nöjd! (: 

Nu ska jag ta och fixa lite här sen cykla mot Gavlegårdarna för att säga upp min lägenhet. 
Skandal att man inte kan göra det på nätet. 
Ciao! 





I demand..




Jag kräver att min trogna vän Klaudia sätter igång och bloggar igen så jag har något att läsa!




Mm.. En boll! (;

Idag är min första skoldag och det känns som det vore måndag.
Jag är sjukt trött och har prov om några timmar och jag smartskalle som jag är har inte pluggat. 
Jag har haft över en vecka på mig men har inte läst ett skit typ. Så lever på hoppet att jag kan det här med hälsopedagogik rätt hyffsat bra i alla fall annars så blir det problem. 
I förrgår lirade jag och Klaudia lite basket och igår så lirade jag och hennes kille basket och tränade på lite brännboll. Det är rätt intressant hur en boll och så klart rätt sällskap kan roa mycket. 
Jag längtar tills valborg och hoppas verkligen att det dyker upp tillräckligt med folk så vi kan lira brännboll. Gillar inte inställningen på människor att man inte vill spela det för att man inte känner sig tillräckligt "bra". Jag är totalt värdelös på det vilket gör att jag enbart kan bli bättre och brännboll är inget jag ens funderar på att bli elit på heller så. Så tycker alla som fått en inbjudan och de som gärna vill följa med fan ska pallra sina arslen och faktiskt släppa loss lite också. Pinsamt med folk som sitter på sina feta arlsen och klagar på allt och som inte vågar ha lite kul. 

Nu måste jag tyvärr äta frukost sen får jag se om jag hinner ut på en morgonpromenad. 
Måste ju faktiskt prioritera att läsa lite hälsopedagogik. 
Ciao! 






En dolk i ryggen!

Det känns som det knappt finns någon jag kan lita på längre. 
Människor jag trodde jag stod säger saker de inte håller, gör saker som får mig att hamna i klistret, andra ljuger mig rakt upp i ansiktet och flera går bakom ryggen på mig. 
Är det så man behandlar vänner?! 
Det är tragiskt att jag känner som jag gör men vem fan kan man lita på?! 


LOVET!

Jag fick en seg start på det här lovet och höll nästan på att dö av tristess.
Men sen så kom Klaudia hem i torsdags från Iggesund och då blev lovet genast mycket roligare! (: 
Vi har inte direkt gjort något speciellt men det är bara så skönt att ha en vän då stortsett alla andra har lyst med sin frånvaro. 
Igår följde Klaudia med till familjen Boman/Dahlin där vi grillade och hade allmänt trevligt. Vi försökte oss på lite utomhusaktiviteter som klockan som gick långt ifrån bra haha och lite brännboll med grabbarna på en liten speciell "plan" och det var rolgit framtills jag råkade skjuta bollen på Johannes så han sprang iväg.
Fastan var över igår så jag tog mig ett glas vin och det smakade gött vill jag lova! (: 

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. 
Papi skulle nog komma så vi kunde åka ut till skogen och gå med Gottfrid! ♥
Hinner jag till kyrkan så ska jag dit med och ikväll så får vi se om jag åker till mormor eller inte. 

Nu ska jag i alla fall käka lite frukost och kika på en ny serie jag har fastnat för som inte är direkt bra men ändå är lite beroendeframkallande, Make it or Break it heter den. 

Ha en trevlig dag ute i solen! (: 



GLAD PÅSK!


I believe





I made a mistake of giving me to you.





Rasist!

Jag tycker det börjar bli jävligt tröttsamt när folk kallar poliser och alla övriga svenskar rasister bara för att något inte går som de själva vill. Jag kan förstå människors frustration men att kalla mig och övriga svenska befolkningen för rasister bara för att vi är just svenskar är i sig så sjukt rasistiskt! 
Så sluta kasta massa jävla skit på oss, för era jävla kommentarer och erat "WALLAH jag svär hade det varit en svensk så hade polisen letat" är bara så sjukt jävla patetiskt och helt jävla fel! 
Sluta se er själva som folket systemet sviker för det stämmer inte ens. Det är sådana onödiga kommentarer som skapar rasistiska tankar och jag har läst alldeles för mycket att polisen skulle låta bli att agera på grund av att personen är "svartskalle". Jag hade förväntat mig lite mer av människor som jag trodde var lite smartare än så! 


I WANT TO RUN!

Idag satt jag på mig mina nya runningskor och begav mig till boulongern och även om det blev mest att jag powerwalkade så sprang jag faktiskt några meter! :b 
Jag blir alltid lika imponerad över att se alla hurtiga människor som är ute och springer och det ser alltid så enkelt ut, hur orkar ni människor?! Vart får ni orken någonstans?! Allra sjukast är när jag ser att dom inte har någon vattenflaska med sig, vem fan orkar springa flera kilometer utan att stanna och dricka vatten?! 
Jag vill också vara en av dessa människor, så tips, hur får jag upp konditionen och vart hittar jag energin?! 





Inte min dag idag..





fågelkvittret

Då var det dags för ännu ett mobilinlägg då. Om jag bars kunde komma på hur man får ett radbyte så att texten slipper bli så ihopklämd. Men men.. Jag är hemma hos familjen Boman/Dahlin, all tså min systers underbars familj. Dom ringde hit mig igår och ville bjudapå grillat och vem är dum nog och tackar nej då? Inte jag i alla fall. Fläskfile, lamm, potatisgratäng, kents kungliga barbequesås och sallad stod på menyn och fyfan vad jag tröck i mig. Jag sov över och nu väntar jag på att mina systersöner ska vakna. Så tyst utan dem. Allt jag hör är fågelkvittret utangör och katterna bredvid som tvättar sig. Borde passa på att plugga lite nu när det är så lugnt istället för att kämpa att skriva ett inlägg här med xperian, touch är inte riktigt min grej. Skriver mer troligen när jag kommer hem, har märkt att ni läsare har ökat vilket alltid är lika roligt ;)

Efter regn kommer solsken.

Idag kom ett radhus ut på direkten hos Gavlegårdarna.
En trea i sätra precis som jag och Sabina vill ha..
Men hann jag ta den? Nej... Varför?
Jo för att jag sov hos familjen Boman/Dahlin inatt och tänkte att jag skulle få lite sovmorgon så istället för att kliva upp klockan fem så klev jag upp klockan sex. En timmes sovmorgon på lovet och den kommer jag få ångra. Det är ju inte direkt så ofta sådana lägenheter kommer ut. 

Inte nog med det så hade jag bestämt mig för att cykla hem från gamla bomhus vilket jag även gjorde men växlarna på cykeln började strula så det blev som intervall. Dom hoppade och det var så förbannat trögt att cykla då den hela tiden stannade på högsta växeln vilket är mer motstånd än vad jag brukar ha på spinningen, så ni kan ana att jag var slut när jag kom hem. 

Syster som jag cyklade med ringde upp bara några minuter efter och berättade att dom på jobbet försökt nå mig för jobb förra veckan men att jag inte svarade. Med min otur så måste det ha varit under den tid jag skrev prov. 
Så hitills idag, så har jag missat en drömlägenhet, cyklat på en cykel som levt sitt eget liv och fått vetat att jag missat välbehövt jobb. Livet leker, men ibland så hinner man inte riktigt vara med på reglerna! 

Nå väl..
Förhoppningsvis kommer det ut fler radhus snart och jag lyckas hinna haffa ett. 
Cykeln kanske inser snart att det är den som trampar som bestämmer och förhoppningsvis så blir det mer jobb åt mig! (: Allt handlar om att vara positiv och det lär man vara. Det är vår och det finns så mycket att vara glad för! (: 




Lata jag.

Igår var jag riktigt lat!
Jag gick utanför dörren två gånger. 
Första gången var för att hämta nycklarna av Klaudia för att jag ska vara kattvakt till sötaste Fabian, och andra gången var när jag på kvällen lyckades samla en gnutta energi för att faktiskt gå hem till henne och titta till Fabian. Där blev lata jag kvar och åt chilinötter, kikade på film och gosade med sötaste Fabian! (: 
Han är så himla go den missen, så snäll och mysig. 
Jag sov över där och gick till kyrkan vid elva och efter högmässan så gick jag till Intersport där jag skramlade ihop mina sista pengar för att köpa ett par nya skor vilket verkligen behövdes! 
Nu har jag ett par riktiga runningskor så jag kan börja springa utan att det känns som benen går av på mig. 

Idag var det meningen att jag skulle iväg och skjuta med Andreas men det blir tyvärr inte av på grund av min sjukt kassa ekonomi just nu. Jag ska istället snart röra mig tillbaks till Klaudia och kika till Fabian och sen funderar jag på att ta bussen till min syster för att hämta min cykel som står där och sen cykla hem till min mormor för att spela (förlora) på bingolotto som vanligt. 
Jag känner mig dock så jävla lat så har ingen aning om jag orkar hämta min cykel idag utan jag kanske tar och gör det imöra, det återstår att se...


mobilinlägg

Grekland som annars har varit ett av mina favoritresemål hamnade efter deras uttalande om svenska kvinnor långt ner på listan med länder som irak, iran och saudiarabien! Hur fan kan man yttra sig om saker som får alla venska kvinnor att framstå som slampor?! Jag börjar bli så skapligrjävla trött på såna stenålders tankar och jag hade förväntat mig mer av ett land i europa! Jag har egentligen bara en sak och säga och det är att alla tjejer från andra länder oskuldar eller inte ska INTE se nerpå oss svenska tjejer som väljer att ha sex om vi känner för det och ni är inte ett dugg jävla bättre än oss så bara för att era pojkar dreglar över oss så kan ni knipa igen käften! Och till er "män" från andra länder med eran fruktansvärda dåliga kvinnosyn.. vakna och inse att det är 2011 och pasdsar det inte men då är det bara och packs väskan och dra härifrån! Det är väl nu jag ska försvara mig då inlägget kan låta rasistiskt men aldrig för det är fan bara sanningen!

Break the rules..






Don't...






Krigslarm, prov och LOV!

Inatt vaknade jag upp runt halv fyra av att krigslarmet gick. 
Jag fick panik och yrade runt här hemma alldeles nyvaken och alldeles för mycket tankar dök upp. 
Tur nog så var det inget krig utan något som hade hänt på Sandvik. 
Men kan ändå inte låta bli att tänka på att om det någon gång skulle bli krig i Sverige vilket nu visserligen inte är så troligt men OM, då är vi svenskar helt körda då vi eller åtminstone jag inte har en blekaste aning om vad vi då ska göra. Typ gå in, stänga fönstren och lyssna på radion vet jag, och allt annat jag vet om hur man hanterar sådana situtationer har jag lärt mig från amerikanska filmer vilket inte direkt känns som någon pålitlig lära! :b

Jag klev upp fem imorse som jag har gjort alla dagar i veckan i alla fall. 
Kikade lägenhet och satte mig och pluggade samhällskunskap som jag sedan hade prov i idag. 
Statsskick i andra länder samt internationella relationer. 
Vågar inte ens gissa hur det gick så får helt enkelt vänta och se, nu är det gjort i alla fall. 
Fick veta resultatet på religionsprovet idag med. VG+, något jag väl får vara nöjd med eftersom jag inte lade ner tillräckligt med tid på att plugga.

Nu har jag i alla fall lov och det är ren lycka kan jag lova!
Jag har promenerat en hel del med Klaudia idag, vi har käkat och njutit av jordgubbar ute i solen, underbart! 
Nu ska jag strax sova för jag är alldeles slut och imorgon så ska jag verkligen sova ut totalt!






Baby you know I'm worth it.






Plugg

I måndags, igår och idag har jag klivit upp runt fem på morgonen i hopp om att se ett underbart radhus som direktlägenhet på gavlegårdarna. Tyvärr så har det inte inträffat än men hoppet finns kvar och letandet fortsätter. 
Jag har fått erbjudande om en lägenhet på Brynäs i alla fall som jag ligger etta på. Ska höra med Sabina om vi i alla fall ska dra iväg och kika på den trots att det inte är ett radhus och inte alls det område vi hade tänkt oss. 

Jag ska snart iväg till skolan för att ha folkhälsokunskap och sen blir det att sätta mig ner med alla skolböcker och plugga. Har två prov imorgon och ett på fredag men sen så har jag lov och det känns underbart! 
Jag hoppas på att få jobba lite under lovet, eller gärna mycket! 
Sen så ska jag påbörja att skriva mina uppsatser och även försöka bli klar med dom så jag inte behöver fokusera mer på det. Sen eftersom det är påskdagarna så blir det ju självklart en del besök i kyrkan. 

Nä nu ska jag ta och plugga lite religion innan jag ska iväg till skolan, ciao! 




FIRE!

Högmässa, lunch med syster, skjutning med Andreas och bingolotto med mormor. 
Så har min söndag sett ut och jag håller fortfarande fast vid att söndagar absolut är min favoritdag. 
Att vara på högmässan idag var riktigt underbart då jag inte var på den förra söndagen. 
Träffa syster var lika trevligt som alltid, älskar henne och resten av min familj så otroligt mycket! ♥
Det var riktigt roligt att prova på att skjuta idag och har verkligen fått en försmak för det nu och längtar redan tills nästa gång hehe! :b 
Bingospelet med mormor gav som vanligt ingen vinst men det var i alla fall mysigt att träffa älskade mormor. ♥

Nu ska jag läsa lite religion och vänta på att Sabina hör av sig. 
Ciao! 



Underbart! (:

Min underbara älskade vän Sabina har flyttat tillbaks till Gävle efter att ha bott på annat håll i några månader. 
Jag har saknat henne så sjukt mycket och det känns helt underbart att ha henne tillbaka här så Gävle blir en lite roligare stad att bo i! (: 
Vi beslutade oss även idag för att vi ska bli sambos då Sabina behöver en lägenhet och jag hade ändå tänkt flytta till något billigare. Vårt krav är att vi vill ha ett radhus, en trea eller en fyra gärna i Sätra då det är perfekt där vid de finare områden då det är nära skogen så vi kan gå långa promenader med vovvarna men ändå inte bo så farligt långt bort från stan. 
Kommer helt enkelt bli perfekt, I know it! ^^



Yeeej

Igår skrev jag äntligen mitt sista prov i historia B och det gick väl skapligt.
Jag hade velat skriva mer men jag satt i tre timmar vilket är det längsta man fick sitta och jag var sist ut så hoppas det gick skapligt i alla fall även om jag vet att det inte blir ett MVG som jag hade behövt. 
Brandalarmet gick under provet också så vi alla var tvungen att gå ut men tydligen så var det ingen eldsvåda eftersom vi fick gå tillbaks in efter typ femton minuter. 
Efter provet mötta jag upp Klaudia och hennes vän Åsa och följde med dom hem till Klaudia.
Vi käkade och efter ett tag kom Robin och Niklas. Dom drack och jag satt med och skålade med läsk och hade lika roligt för det! :) Jag sov över och vi höll på med charader hela kvällen vilket var hur kul som helst! 

Jag tog en riktig sovmorgon för att vara mig och sov enda till halv tio! ;o
Allt vi har gjort idag har varit att gå ner på stan och käkade buffé, där vi satt i flera timmar och jag kom precis hem. 
Nu tänkte jag passa på och plugga lite sen så får jag se vad som händer denna lördag, men den blir nog lugn för mig själv. 



Ordspråk.





Det finns människor som inte ens djävulen vill ha.





Proppmätt!

Dagen började med att jag klev upp strax efter fem för att kika om det hade kommit ut någon intressant lägenhet på Gavlegårdarna men det hade det tyvärr inte gjort så hoppas på bättre lycka imorgon. 
Halv åtta gick jag till skolan, hade engelska, religion och hälsopedagogik och stannade där framtill klockan 18, då följde jag med Klaudia hem till henne. Där har jag kikat på hockey och ätit mig mätt på precis allting! Har så äckligt ont i magen och nu känns det som jag ska gå på en svältdiet resten av året typ. 

Imorgon har jag prov i historia B. Ett prov jag har skjutit upp i en vecka nu.
Jag tycker att jag inte har gjort något annat än att ha läst men trots det så vägrar det att fastna. 
Skriver provet kl 12 men kommer kliva upp bra mycket tidigare än så och plugga för orkar inte läsa något mer ikväll, kommer inte få in ett skit i alla fall så. 

Det var min dag det, nu ska jag sova godnatt. 



Truth is...




Truth is so rare that it is delightful to tell it.
-Emily Dickinson 









Första dagen på jobbet! :)

Idag hade jag min första introduktionsdag och det gick jättebra! (: 
Jag är helt slut och ska alldeles strax sova då jag ska upp tidigt imöra för min andra introduktionsdag och jag börjar klockan 7. 
Det är lite stressigt, fysiskt ansträngande då jag cyklar runt överallt och det är mycket och ta in. Och det är just allt detta som gör det så jävla roligt! Jag älskar att känna mig riktigt trött och känna att jag är helt slut i kroppen. 
Jag trivs verkligen hittills och hoppas att morgondagen är lika lärorik och rolig som den jag hade idag. 

Nu ska jag sova, godnatt gott folk! :)

Mitt hjärta värker efter dig..




I slutet vinner de goda.

Desto mer man försöker finnas till för andra desto mer skit får man själv.
Att vara snäll lönar sig tydligen inte då man snarare ska vara elak, falsk, ljuga och bete sig som skit. Det verkar i alla fall som det är dom som klarar sig längst. 
Tyvärr så kan jag inte vara sån. 
Tyvärr så tror jag på ett evigt liv, ett liv efter detta där vi får stå till svars för allting vi har gjort och inte gjort.
Och jag hoppas innerligt att jag har rätt om det, att Gud finns och att godhet i slutändan faktiskt vinner. 
För det är just den tron som får mig att kämpa vidare, den tron som inte får mig att vilja hämnas och det är den tron som får mig att vända andra kinden till. 

Jag har haft tankar idag som har varit långt ifrån goda. 
Jag har varit så arg så mitt hjärta har slagit alldeles för fort och jag har nästan inte fått någon luft. 
Jag har blivit så ledsen och gråtit alldeles för mycket. 
Allt detta.. Mina tankar, min ilska och mina tårar.. Min energi helt enkelt på någon som absolut inte förtjänar det. 
Och trots att jag nu har förlorat flera tusen och hamnat i en otroligt svår situtation på grund av den personen så är det faktiskt inte mig själv jag tycker synd om, utan det är han. 
Han som inte insåg vilken bra vän han faktiskt hade, en människa som hela tiden väljer att vara misslyckad, en människa som väljer att ljuga och bedra istället för godhet. 
Jag kanske förlorade några tusen men du förlorade något så otroligt mycket större än det för länge sedan. 
Din stackare.. Inget jobb, inget eget boende, fast i en dröm som kraschat flera gånger om, omgiven med människor som bara vill ha något utav dig då du själv väljer att kasta bort de människor som faktiskt bryr sig om dig. Jag tycker verkligen synd om dig som tydligen inte bryr dig om något annat än dig själv, och knappt dig själv bryr du dig om...



Kalas.

Jag hör kyrkklockorna slå och det känns riktigt underligt att jag inte är där då jag inte missat en högmässa på väldigt länge. Men jag är förkyld och riktigt trött så jag bestämde mig för att vara hemma idag, jag ska inte till mormor ikväll heller, hon får besök av syster sen så åker hon iväg till min moster så.. 
Jag ska bara ligga och glo på massa filmer, plugga lite och äta något gott. Slö söndag helt enkelt. 

Igår hade min systerson sitt kalas på Lillhagsbadet och jag var där och hjälpte till som badvakt. 
När kalaset var slut så följde jag med familjen Boman/Dahlin hem och där sov jag även över och kom hem för inte alls så länge sen. 
Igår fick jag även veta att jag ska börja på introduktion på jobbet nästa vecka, jag längtar och hoppas att det kommer gå bra och att jag har mycket jobb att vänta mig! (: 
Jag beslutade även att jag ska leta lägenhet och flytta ifrån Nordost. Det var ett misstag att ens flytta hit från början. Min lägenhet känns och är för stor för mig som är singel och studerande och jag vill inte bo riktigt så här centralt så nu är det en jakt efter en ny lägenhet som gäller!






Fylla med nyktra ögon.

Jag har spenderat kvällen hemma hos Klaudia där jag har ätit så mycket så jag nu är sjukt illamående. 
Jag beslutade mig att ta bussen hem eftersom jag både är förkyld och avskyr fulla människor så jag trodde att jag skulle stöta på mindre av dem om jag åkte buss men oj vad fel man kan ha det.
Det var nämligen lite av en mardröm när bussen kom och jag upptäckte att den vara proppfull med massa fulla skrikande galningar. Tack och lov gick bussresan snabbt. 
Det är absolut inte trevligt att se fylla med nyktra ögon. Blåljus, människor som skriker och inte kan bete sig, folk som knappt kan prata, som spyr, som inte kan stå på sina egna ben och vinglar fram. 
Det är verkligen vidrigt och jag kan inte låta bli och ställa mig frågan varför jag ens dricker?
Visst att det är gott men det finns mycket andra saker som är godare och visst att det är roligt men ångesten som man nästan jämt vaknar upp med och den vidriga baksmällan är något som får mig att undra om det verkligen är värt det.. 



A Serbian Film

Igår såg jag den mest vidrigaste, äckligaste och sjukaste film jag någonsin har sett. 
A Serbian Film heter den och om ni vill bli sjukt illamående, spy, få känslan att ni aldrig mer vill ha sex och ringa en vän och gråta så ska ni absolut se den, annars låt bli! 

Jag fattar inte hur jag ens lyckades se klart den och personen som ens kom på att göra en sådan film måste vara helt jävla sjuk i huvudet. För filmen är verkligen vidrig på alla möjliga sätt och bryter mot allt! 
Den börjar med massa sexscener som inte direkt är nå farliga men den blir bara värre och värre. 
Inte nog med att handlingen och scenerna är helt sjuka så stör jag mig något så otroligt på att en av dem har ett kors som örhänge, för en sådan här film borde verkligen INTE visa upp några somhelst religiösa symboler. 







RSS 2.0