Sliten

Okej, nu har jag tänkt i ca 2 timmar och tjugo minuter (senaste inlägget publicerades då) och jag har nog beslutat mig för att försöka bli lite bättre på att blogga och se hur länge det håller i säg. 

Det har verkligen hänt MASSOR den senaste tiden men jag orkar inte och jag kan inte sammanfatta allt i ett inlägg så det får bli att det dyker upp lite i varje inlägg som kommer och hoppar direkt till nutid. . 

Igår hade jag Lina och Peter över på besök. Det blev lite drama mellan mig och M och jag gick och allt från det är rätt suddigt. Skrämmande egentligen vad en kombination av alkohol och hysteri kan göra med minnet.
Smällen av gårdagens bravader fick jag ta idag då jag har legat inne hela dagen i min nyinköpta soffa. 
Just nu ligger jag här och M och Lina är på balkongen och snackar om allt möjligt som jag egentligen absolut inte orkar höra medans jag kikar på hajar som hajar som visas på femman. 
Nu var dessutom reklamen över så ska fortsätta kika på den, lovar att försöka blogga mer senare idag!

¡Chao!



Fortsätta eller lägga av helt?

Nu ställer jag mig frågan... Ska jag ta och försöka bli "seriös" på att blogga igen och faktiskt skriva åtminstone några inlägg i veckan eller ska jag bara ta och lägga ner skiten helt? hm.... 

Jag har ju faktiskt ganska mycket att blogga om. 
Mina craazy Ibiza trips till exempel eller mitt galna shoppingberoende, alla tankar, åsikter och ideér, alla intriger som ständigt inträffar i mitt liv. Och varför inte en jävla massa om min skönhetshets, restylane och operationer.. Love it.
Frågan är ju inte vad jag ska skriva om egentligen.. Frågan är mer om jag skulle våga länka till min blogg så att risken blev att mina arbetskollegor får ta del av min galna vardag och får veta vad som sker när jag inte är på jobbet. Frågan är frågan är. 

Att skriva eller att inte skriva ja det är frågan.. (; 





IM IN IBIZA BITCH!!!

GREETINGS FROM IBIZAAAAA.....


D¡a var man har igen... Ibiza.. my only real love!
Jag trivs som fisken i vattnet. . Allt ar som det borde vara, man bara ar... utan krav och utan másten..

Jag har hort om det "fina vadret" i Sverige.. Synd att vi bara har runt 30grader och sol jámt haha ;)

imorogn blir det forst playan pá dagen sen DC10 pa kvallen som blir att parta loss rejalt. L´NGTAR!!!



Nu daremot ar det s´gnen som galler..
buenos noches everyone!!!


RSS 2.0