Sveriges rättssystem måste skärpas!

Av en slump så hamnade jag på Exponerats hemsida och fann en artikel som gjorde mig skapligt upprörd på många plan. Artikeln jag menar finner ni HÄR

Om ni nu har läst artikeln så vet ni vad den handlar om. Har ni inte gjort det så beskriver jag den kortfattat så här:
Artikeln handlar om en ung tjej som blir utsatt för en gruppvåldtäkt. I detta fall så är det män med invandrarbakgrund , något som det inte hade behövt vara, även om statistiken visar att majoriteten av gruppvåldtäkter begås av dem med invandrarbakgrund. Alltså inte något av mina egna påståenden, utan av statistik, så don't be mad at me if you don't like it, be mad at the reality! 
Hur som helst.. Kvinnan blev utsatt för en vidrig våldtäkt av vidriga människor, oavsett nationalitet är de vidriga. Skulle dom vara araber, turkar, svenskar, finnar osv... Det hade i alla fall varit lika vidrigt! 
Men det som upprör mig i den här artikeln är inte huvudsakligen deras nationalitet, eller att media ständigt försöker skydda människor som inte är etniska svenskar. Utan det som upprör mig är Sveriges minst sagt bristande rättssystem! I Sverige kan du begå brutala våldsbrott och komma undan med ett löjligt straff. 
Du kan förstöra någons liv, du kan TA någons liv och få ett straff som övriga världen skrattar åt samtidigt som de sörjer vårat tankesätt. 
I Sverige skyddas gärningsmannen, INTE offret! 
Dessa motbjudande varelser fick som max 18månaders fängelse för att ha förnedrat och förstört en ung kvinnas liv för alltid! 
Våra fängelser är överfulla och hur tycker Vänsterpartiet att vi ska lösa det? Jo genom att SÄNKA straffen.
Ursäkta mitt ordval: Men hur i HELVETE tänker man då?! 

Att Sveriges fängelser är överfulla beror i mening på det rådande rättsystemet och att alldeles för många (har ingen statistik) av de som sitter i fängelserna INTE har svenskt medborgarskap! 
Kommer man hit, söker asyl så ska man sköta sig, PUNKT! 
Det är väl bara att dra en jämförelse med att om jag bjuder in någon i mitt hem och den personen börjar stjäla, stöka ner och misshandla min familj samt försöka våldta min dotter, ska jag då inte ha rätten att sparka ut personen ur mitt hem?! SVERIGE ÄR MITT HEM!
Nu vet jag att säkerligen flera vänstervridna människor med bristande kunskap i det jag försöker förmedla som kommer reagera på detta, och jag vill då vara tydlig med att poängtera att om du har ett svenskt medborgarskap, som du INTE blir beviljad om du är dömd så ska du självklart INTE kastas ut från landet. Nu pratar jag om de som INTE är svenska medborgare, de som har kommit till Sverige av någon anledning och som vill stanna här. Vill man stanna på en plats så sköter man sig, man våldtar INGEN, man rånar INGEN, man misshandlar INGEN, man stjäl INTE från någon! 
Man respekterar de land man kommit till, dess kultur, dess religion, dess språk, dess landskap och landets befolkning. Gör man inte det så har man absolut ingenting i landet att göra! 

Skulle vi försöka ha en hyffsad förnuftig invandrarpolitik så skulle vi nog kunna få ner siffrorna i fängelserna. 
Nästa steg är då att ta tag i de övriga rättsystemet. Min fråga är VARFÖR är straffen så låga?!
VARFÖR skyddas gärningsmannen och inte offret?! och VARFÖR skulle lösningen vara en straffsänkning? 

Kom inte dra något att "ah men USA har höga straff och se hur bra det går där" För är det något jag är trött på så är det hur svenskar STÄNDIGT jämför sig med USA!
För sanningen är att om USA skulle ha med sina över 300 miljoner medborgare och ett högt tal illegala invandrare haft vårat rättsystem, med våra låga straff och "lyxiga" fängelser så skulle hela landet sitta i fängelse. 
Vi är inte ens 10 miljoner i Sverige, behöver jag verkligen säga mer? 

Det Sverige behöver, förutom att utvisa de ICKE svenska medborgarna som begår brott så är det en kraftig straffskärpning!
 Vi kan inte längre dalta med brottslingar. Vi kan inte låta dem få 10 månader för att brutalt våldtagit en ung kvinna. Vi kan inte låta dem få dagsböter och villkorlig dom för att ha misshandlat sin flickvän. Vi kan inte låta människor ta ett liv och knappt få konsekvenser för det. Vi kan inte låta människor där alla bevis finns på bordet ändå glida igenom rättsystemet och undgå sitt straff. 
Det är dags för en förändring, och den måste ske nu! 



Innan jag avslutar mitt inlägg så vill jag även ta upp ytterligare en sak med just dessa gärningsmän. 
Jag är som ni nog inte kan ha undgått, kristen. Jag tror på Jesus och allt det han stod för. 
När jag ser den kristna symbolen, korset, användas av människor som följer Satan så blir jag otroligt upprörd, besviken, ledsen och förbannad! 
Du ska ALDRIG kalla dig kristen om du inte följer Jesus, och du följer INTE Jesus om du väljer att brutalt våldta en kvinna, att tvinga dig på henne och ha sex med henne. Du är INTE kristen och du är INGEN anhängare till Jesus. Det krävs så mycket mer än att bara vara döpt och säga att man tror på Jesus för att kunna kalla dig kristen, du måste leva efter kristna värderingar, något som jag ser flera "ateister" göra, men inte kristna själva. 
Jag har i flera år stöttat kristna irakier. Jag har blivit upprörd och gråtit hur mina kristna systrar och bröder far illa, men människor som beter sig på det här sättet är varken min syster eller bror och jag tar kraftigt avstånd från er alla som har en sådan vidrig kvinnosyn! 










Sluta med erat förtal!

Jag har en pojkvän som är aktiv i Sverigedemokraterna. 
Detta är något jag aldrig har förnekat men inte heller så gärna velat dra upp då det finns alldeles för många tokiga människor i vårat avlånga land som kan vrida och vända allt till att han skulle vara rasist, något han verkligen inte är eller till och med att JAG skulle vara det för att jag är tillsammans med honom vilket är ännu mer skrattretande. 

På sistone, när hetsen och hatkampanjerna mot SD har växt starkare så har jag inte längre bara kunnat sitta och se på all hets utan jag har känt att jag faktiskt måste säga något. Då har det ju självklart kommit upp mer till ytan att jag har en pojkvän som är aktiv i SD, och tydligen har det som jag förutspått tydligen provocerat människor. 
Jag tycker det är så patetiskt, fjantigt och vidrigt så att egentligen inga ord, och definitivt inga snälla ord kan beskriva hur jag känner. 
Att leda hatkampanj efter hatkampanj mot ett parti, slänga ur sig anklagelser gång på gång som skulle förklara ALLA partimedlemmar samt röstare som rasister är inte bara förtal utan i min mening också hets mot folkgrupp! 
Att sedan tydligen hata mig för att jag fann en man som är utan tvekan den bästa man jag någonsin har träffat och nog kommer att träffa. En man som älskar mig, respekterar mig, låter mig komma till tals, låter mig göra vad jag vill, stöttar mig i det jag vill och dömmer mig inte om jag gör fel men är inte heller feg att säga det.
En man som råkar vara otroligt begåvad och bildad så att han inte kan sitta och se på när han ser något som är fel. En man som är ambitiös och som vill göra en förändring i Sverige och i VÄRLDEN!
En man som vet trots sin ålder, vad han vill och står för vad han tycker trots hot efter hot från galna och okunniga människor som inte kan stå ut med att inte alla tycker som dom!  

Om flera män skulle behandla sina kvinnor som Marcus gör så skulle det inte finnas någon form av kvinnoförtryck!
Marcus är en RIKTIG man med kristna värderingar! 
Så när jag nu media går till attack över vad EN människa sa KRAFTIGT BERUSAD, till en kvinna som säkerligen var jävligt störande ska INTE dömma ut ett helt parti som kvinnofientliga! 
Ordet hora ska INTE användas för att trycka ner det kvinnliga könet, det var fel! 
Men att dömma honom för något han sa för över två år sen är vidrigt och ännu vidrigare är det att ni försöker vända allt till att hela partiet skulle vara kvinnofientliga! 
Allra helst då jag som kvinna faktiskt sett vilka grupper som använder detta ord mest.

Marcus har ALDRIG använt varken det ordet eller något annat som skulle kunna vara nedtryckande mot mitt kön. Och tro mig när jag säger att jag har gett honom många anledningar till att faktiskt använda det. 

Så innan ni pekar finger, innan ni börjar trycka ner, skämta, håna, hata, DÖMMA. 
Så vill jag att ni tar en titt på er själva, att ni rannsakar er själva och ställ er frågan om ni är så felfria själv så att ni faktiskt kan stå där och peka? Är ni helt utan synd själv?! 


”Jesus sade: ’Var barmhärtiga, så som er fader är barmhärtig. Döm inte, så skall ni inte bli dömda… Varför ser du flisan i din broders öga när du inte märker bjälken i ditt eget? Hur kan du säga till din broder: Låt mig ta bort
flisan ur ditt öga, när du inte ser bjälken i ditt eget. Hycklare, ta först bort bjälken ur ditt öga, så kan du se klart och ta bort flisan ur din broders.’” (Luk 6:36-42)






En underbar helg med dom bästa!

Godmorgon världen!
Har ni haft en bra helg? 

I onsdags drack jag lite vin med Sandra och tog igen förlorad tid. 
Vi hade inte träffats på länge så vi hade mycket att prata om. Tog bussen hem och var så där lagomt berusad när M mötte upp mig vid bussen. Åt lite fyllemat och gick och la mig, det var dags att ladda för morgondagen!

I torsdags var det SWEDISH HOUSE MAFIA som gällde!
Marco hämtade upp mig och efter jag shoppat på Köpis så satte vi oss i bilen och rullade ner mot Stockholm. Vår tidsplanering kanske inte var den bästa, för när vi väl kom fram till hotellet efter att ha köpt allt, hämtat biljetter till konserten så hade klockan redan hunnit placerat 18.. Konserten började då, men tur nog så började inte shm lira förrän 21. Marco blekte mitt hår, och vi började dricka. Efter beställde vi taxi, och på ungefär femton minuter hann jag sminka mig, fixa håret, leta vad jag skulle ha på mig och klä på mig innan det var dags att springa ner till taxin som tog oss till friends arena. 

Konserten var helt ok. Har man varit i Ibiza så kanske man har lite högre krav än andra. Jag blev besviken på ljudanläggningen som inte nådde fram överallt. De filmade publiken mer än grabbarna, vilket var fel då jag inte betalade massor av pengar för att se några fjortisar hoppa i publiken. Utan jag betalade för att se deras ansikten! 
Beställningen av alkohol var väl si så där. Vi var vid en "bar" där du enbart kunde beställa alkoholfria drycker, samt öl och cider i alkoväg. Dessutom var du tvungen att dricka upp det du hade i en liten jävla ruta, typ som rökruta innan du närmade dig så du faktiskt kunde ta del av ljudet. Detta gjorde att du liksom hetsdrack för att kunna se konserten. Dock rätt så billigt med dricka. 60:- /cider eller öl.

Förutom dessa problem så var det även jävligt svårt att hitta till rätt gate. Inte direkt bra skyltat, ingen personal som visade vägen därnere som det borde. Ingen skylt som hänvisade vart vi skulle och en otrevlig personal som blev spydig mot taxichauffören när han frågade. 
Det var barnarbete i garderoben. Stortsett alla var runt 15-16år. 
Skitsvårt att leta sig fram till en taxi när vi väl skulle hem. 
SHM gjorde dock en skön konsert. Rätt så kort dock, trodde dom skulle köra till 12 i alla fall men så blev det tydligen inte. 

Helhetsbetyget av konserten i helhet är väl 2,5/3 av 5. 


När vi vaknade upp i fredags käkade vi frulle, packade ihop våra saker och drog iväg för att kika på Drottningholm. Efter en snabbvisit där så åkte vi vidare mot Djurgården för att gå på Aquria och det var en riktigt häftig upplevelse! Jag har ju verkligen barnasinnet kvar så det var coolt trots att det var lite litet, så hade dom rätt så mycket firrar och lite annat. Dessutom priset på 90:- /pers var ju helt klart värt pengarna! 
Efter det åkte vi vidare till Kista galleria, shoppade lite innan vi insåg att vi var tvungen att åka direkt för att hämta upp bästa Klaudia vid centralstation. Vi fastnade dock i världens rusningstrafik, så stackarn var tvungen att stå och vänta på oss. Men när vi väl hämtat upp henne, så låg vi inte alls så bra till i tiden som vi tidigare hade trott. 
Blev att direkt åka mot värtahamnen, hungriga som vi var så stannade vi till vid en mack och slängde i oss något snabbt. Parkerade och checkade in på båten. 
Rolig kryssning då jag hade världens bästa sällskap! 
Galaxy i sig är väl inte mycket att skryta om. Enkel båt, enkel inredning, enkelt helt enkelt.. 
Mycket liv, fylla.. så klart.. Härlig musik på discot, dock mindre kul att det alltid är så halt och klibbigt på dansgolvet så det är typ en säkerhetsrisk att ens försöka dansa. Men jävligt kul om man lyckas. 
Jag fick flöder av champagne för att jag fyllt år, av en intressant herre. 
Vi blev full, men fullast blev Marco haha som fortsatte partaja och gick inte la sig förrän jag och Klaudia gick upp för att käka frukost. 
Efter att ha kikat runt på båten dagen efter, shoppat i taxfreen och packat ihop alla grejer så satte vi oss och kikade på uppträdanden och drack lite drinkar och en hinkdrink. Galaxy är som bäst dagen efter i min mening. Alltid varit så de gånger jag åkt. Det är lugnare, mindre stress och bara en härlig feeling. 
När båten kommit i land så hjälpte Klaudia mig av med allt, TUSEN TACK VÄRLDENS BÄSTA DU! 
Hade ALDRIG pallat allt själv!! 
Marco hämtade bilen, vi väntade kvar vid utgången, sen in mot centralen där vi käkade på Olearys. Vilket var en intressant upplevelse, då vi kommer in slitna som fan, inte ett dugg uppklädda. Jag kommer med typ mjukisbrallor och en nyköpt SHM hoodie som jag köpt på konserten. Bland oss satt alla jätteuppklädda haha, så det blev lite kontrast. Vi betalade maten innan fått den, tydligen gav vi för mycket dricks för maskinen vägrade ta emot allt då det tydligen blev för mycket. Men bra var det i alla fall då kyparen såg till att vi fick maten väldigt snabbt, alltså VÄLDIGT snabbt! 
Jag typ åt alldeles för snabbt, kände mig stressad, hög ljudnivå, ville hem och Klaudias buss skulle gå och var livrädd att vi inte skulle hitta rätt gate och springa runt så hon skulle missa bussen. 
Men hon hann, och vi tog oss hem säkert.
Kommer sakna både två så jävla mycket eftersom jag inte har någon aning om när jag ser dem igen!
Det är så tråkigt när man känner två underbara människor som man skulle vilja träffa typ jämt men så kan man inte då avståndet och annat är ivägen. 

Men sammanfattat i detta långa inlägg om ni har orkat läsa haha är i alla fall att jag har haft hur kul som helst! 
Det har varit underbart att träffa dessa underbara människor, sett SHM, vilket vi aldrig gjorde i Ibiza. Sen att friendsarena inte nådde enda fram är en annan femma, grabbarna gjorde det i alla fall! 
Kryssningen rolig, mycket spänning och alkohol. Roliga sevärdigheter och ett härligt äventyr! 
Tack för denna helg Klaudia och Marco, hoppas ni hade lika roligt som jag! ♥




Blev inte så bra bilder från konserten och sen så tog jag inte så mycket bilder från allt heller. 
Men ska lägga ut lite av det jag har senare,  så håll utkik! ;)


 

It's my birthday bitches!!

Ja ni.. Vet ni vad det är för dag idag? Jo det är MIN födelsedag! 
24år gammal.. Eller nej... Jag är fortfarande 23år framtill kl 21.14, då är jag officiellt 24! 
Usch va gammalt det låter, nästan halvvägs till 50. Blä! 

Hade i alla fall familjen över igår på firande. 
Först kom min syster My och min yngsta söta systerson Algot på besök. 
Jag fick en Quick Knit som jag faktiskt har velat ha men inte sagt något om, telepati-familjen? JA! haha. 

Efter en stund kom min andra systeryster Diana, världens bästa svåger Kent och mina två busiga systersöner Josef och Johannes. Strax där efter kom mamma förbi också! (: 
Av Diana och company fick jag nya, välbehövda och riktigt bra köksknivar. Snygga var de dessutom! 

Vi fikade, lagade mat. Förrätt blev det ägghalvor med räkor, majonäs och rom. Huvudrätt blev renskav och ris för oss köttätare och en vegetarisk röra med qournstrimlor för veggarna. 
Blev riktigt gott och alla blev mätta och belåtna. 


Idag på självaste födelsedagen så måste jag städa undan från kalaset igår för det blir minst sagt stökigt och mycket disk när min älskade familj kommer på besök! ;) 
Min älskling jobbar till 16.30. Lite besviken är jag allt att jag inte fick någon frukosten på sängen men hoppas verkligen han gottgör det under dagen, annars blir jag uppriktigt sagt ledsen. Jag var supergullig mot han när han fyllde så skulle ju åtminstone vilja se honom vara hälften så gullig tillbaka. 

Senare kommer i alla fall mamma och underbara lillebror Viktor på besök. 
Jag ska baka bullar som inte innehåller laktos, så jäklar om han inte äter dom! ;)
Mot 18-tiden kommer Marcus föräldrar på besök också för att fira både mig och Gottfrid
Gottfrid förresten var så sjukt gullig imorse. Så fort Marcus gick ifrån sängen så hoppade han upp och gav mig hur många pussar som helst. Först trodde jag att han behövde gå ut, men då borde han ju ha gått till Marcus som redan varit uppe och gnällt. Men det var som han förstod att jag fyllde år och ville ge sin mamma några födelsedagspussar, go vovven min! ♥


Ikväll blir det den bästa födelsedagspresenten.. Avsnitt av The Walking Dead och Dexter. 
Bloody wonderful!!

Mm, med det sagt så avslutar jag detta inlägg. 
Skriver mer senare, maybe! ;)
¡Chao!





Nä nu jävlar!

Jag känner att jag har tramsat klart. Jag känner att jag är trött att dölja det jag känner och att jag behöver få utlopp för mina känslor. Vad kan vara ett bättre sätt än att skriva av sig här i bloggen? 
Mina åsikter. Mina tankar. Ingenting förfinat, ingen cencur. Utan ta del av den härliga yttrandefriheten innan den faktiskt försvinner helt. 

Jag läste precis en artikel om en äldre dam på över 80år gammal som blev nedslagen av ett gäng i Södra Sverige. 
Jag ska nämna vad jag anser och gå lite djupare i det, efter jag har lugnat ner mig. Jag har lärt mig och vet bättre än att skriva i ren ilska! 


Jag återkommer.. 




Jag stödjer demokrati!

För nog första gången så öppnade jag mig rejält om vad jag tycker om hetsen mot SD, här bjuder jag på min status till er som jag ej har på FB: 
 
 
"#Dethärärmittland.. ? haha alltså ärligt?! VEM påstår att SD vill sparka ut dessa människor från landet? Vem säger att dom vill DÖDA dem?! Jag vill inte döma, jag vill inte anklaga någon för att vara IQ-befriad men kom igen?! Det media gör och alla ni tokar som hetsar på det är RASISM! Det är en HÄXJAKT och det är ODEMOKRATISKT
Jag är troende kristen och jag kämpar för att inte döma men ni gör det väldigt svårt för mig. 
Jag är inte ens direkt insatt i SDs politik, men jag vet bättre än att tro allt som står i kvällsblaskor.
Jag tror på källkritik och att om du använder dig av tendentiösa källor så måste du även använda dig av en som har en annan tendens för att det ens ska kunna vara en trovärdig källa. Med andra ord du kan inte använda dig av Aftonbladet för att stödja Expressen, båda vill samma sak, få bort något de anser har blivit för stort och som är ett hot mot det dom tror på.
Jag röstade inte ens på SD i valet, inte direkt för att det angår er. Men vill ni veta vad? Under valvakan så ångrade jag att jag inte gav dem min röst. Jag ångrade det ännu mer när flera odemokratiska okunniga hatiska och HYSTERISKA människor galet skrev statusar som "Om ni röstat på SD, ta bort mig som vän".
Denna odemokratiska, rasistiska häxjakt gör inte direkt så att jag blir mindre sugen på att rösta på dem. Vet ni ens att det är otroligt många invandrare, nysvenskar eller vad ni nu vill kalla dem som röstar på SD. Vet ni varför?! Tror ni att dom hatar sig själva? eller tror ni att det 
kanske beror på att dom faktiskt har SETT vad som skett i deras hemländer och ber dagligen till Gud om att det inte ska ske i Sverige?! 
Ni som hetsar, ni är de verkliga rasisterna. Tack för mig!"










Valet 2014, rösten går till SD!

Jag är så himla trött på den här häxjakten mot SD!
Den är vidrig och jag tycker media och alla människor som är så dum i huvudet att gå på allt som media säger är patetiska! 
Jag tycker det är så himla patetiskt att lägga ut "roliga" bilder som är så photoshoppade så det finns inte och skratta åt sådant men samtidigt bli fruktansvärt förbannad om man skulle rita lite skägg på en gris!
Jag är trött på allt som ska vara så politiskt korrekt och de människor som skriker RASIST så fort man inte spelar efter deras regler.. Nä fy sjutton! Fy sjutton för detta odemokratiska land och för de människor som ständigt kämpar för att få landet sämre. Fy sjutton åt denna rasism mot svenskar som det hela tiden tystas ner om! 

Sen så för sjutton åt allt Islam gulli gull, har ni någon som helst aning om hur kristna lider i världen?! Har ni någon aning om vad MUSLIMER gör mot kristna?! Hur denna "fredliga, kärleksfulla" religion slaktar kristna, tvingar på kristna kvinnor slöjor, kidnappar barn för att TVINGA dem att konventera till Islam?!! Hur mycket vet ni egentligen om vad som händer i världen?! Alltså det som svensk media gärna inte skriver, det ni inte kan läsa i värdelösa kvällsblaskor som Aftonbladet och Expressen?! Så jaaa. Ursäkta mig.. jag ber så otroligt mycket om ursäkt om jag inte är så stormförtjust i Islams fotfäste här i Sverige. Ursäkta att jag inte vill se SVERIGES kyrkor bli moskeer och att jag inte heller vill höra någon jäkel skrika ur sig böner!! Och våga ni inte ens jämföra det med kyrkoklockor som finns där för att HEDRA nygifta, de bortgångna och de döpta, inte för att tvinga på de övriga böner de inte vill höra!

Är så trött på människor som ska framställa sig som sååååååå perfekta men som faktiskt inte gör något annat än att dömer andra! 
Ja.. Jag är KRISTEN, jag FÖLJER Jesus, GUDS son. Jag ÄLSKAR Jesus och det är genom min kärlek till honom som jag ständigt kämpar för att inte dömma och för att försöka älska mina fiender. 
Men det är inte lätt, det är det svåraste en människa kan göra, jag lyckas verkligen inte alla gånger, men jag försöker!
 Det är så svårt att inte kunna hjälpa sina kristna systrar och bröder som slaktas runt om i världen. 
Det är svårt att inte känna hat när de människor som flytt från något ändå vill ta med sig det dom flytt ifrån. 

Så tack media och tack till er som är så lättlurade och sväljer allt det media lurar i er. 
Tack till er som skriker RASIST så fort man tycker annorlunda. 
Tack till er som tror att ni kan allt om en religion bara för att ni läst en jäkla kurs om den. Nej fy sjutton!!! 

Nu måste jag andas, för annars får jag väl verkligen ett helvete själv! 
ADJÖ!
 

STOCKHOLM

Hej! 
Nu var det några dagar sedan jag skrev. Har egentligen ingen lust nu heller men av order av Klaudia måste jag ju klottra ner några rader. 

Jag har varit i Stockholm och hälsat på min vän Tessie. Var där från fredags till tisdags och haft det riktigt bra. 
Vi har varit och farit omkring lite överallt, ätit jättegod mat och ätit lite mindre god mat. 
Enda tråkiga är att hon bor så hon har en fantastisk utsikt över mälaren och där går det även att promenera men det gjorde vi tyvärr inte en enda gång, hoppas på att det blir en promenad där nästa gång vi ses. Var så himla fint! 
Så det har varit flera latdagar vilket får mig att må mindre bra. Missat dessutom massor i skolan så börjar känna paniken över det. Men förhoppningsvis så ska jag klara av det ändå. 

Idag ska jag iväg till gymmet med ingen annan än världens bästa Petrus
Åh.. Vi tränade ihop för många år sen och jag har aldrig haft en bättre träningspartner. Vi puschade varann rejält, lite väl mycket vissa gånger men det gav resultat i alla fall. Det var inte så att den ena drog ner den andra om det var brist på energi utan vi snarare gav varandra energi. Ett perfekt samarbete helt enkelt! 
Jag ser grymt framemot att börja röra på fettet med denna karl! Petrus, I fuckin' love you! 

Nu börjar det närma sig SHM konserten också. Närmare bestämt endast sju dagar kvar! :)
Ska bli så kul. Inte bara konserten och kryssningen utan att få träffa Marco igen! Vi har inte setts sen Ibiza och han är en sådan fantastisk, rolig människa som man vill träffa oftare än så. Första gången vi festar tillsammans och blir loco i Sverige, vi hoppas det blir bra! ;) 
Lutar åt att Klaudia joinar kryssningen också och ingen blir gladare än mig om min bästaste donna hänger på. Saknar henne TOK MYCKET, vi har inte heller setts på alldeles för länge. Så om det blir kan det här bli en världsbra månad. 



Men ah, med det sagt så ska jag börja vakna till liv. 
Jag ska försöka undvika att det blir för långt emellan varje inlägg. För din skull Klaudia.. Så tycker du kan vara lika duktig och SKRIVA NÅGOT I DIN  BLOGG!!!! haha ;) 
 

¡Chao!
¡

Ta bort den där!!!

Igår fyllde min lilla systerson Algot 2år! 
Så då åkte jag, mamma och lillebror hem till dem för att fira lillkisen. Jag tog typ hundra kort, och lillgrabben som vanligtvis är en liten linslus blev till sist förbannad på mig för att jag fotade hela tiden så han började titta på mig och säga nej flera gånger. Till slut tog han upp fingret och pekade, gjorde en arg grimas och skrek NEEEEJ!! 
haha bilden ser ni här nedan hur det blev, hur jävla söt får man inte vara då? ;) ♥

Nu ska jag snart sova, New Moon på teve men jag orkar inte. Klev upp tidigt imorse, åkte iväg och tränade och gick till skolan där jag var framtills pappa hämtade mig kl 16. Nyss tagit mig en kvällspromenad med min älskade Gottegos som är hemma. Han fyllde 5år i måndags så idag har jag firat honom med MASSOR av kramar och ben! (: Min älskade bebis! ♥



Men ah, godnatt folket! 



O så var USA förstört tack vare "politiskt korrekta" beslut

Vaknade imorse av klockan som jag lyckats ställa på fem.. Varför fem liksom?!!
Klev upp kokade en kopp te och gjorde en hårdsmörgås med ett kokt ägg på, typ hur gott som helst! 
Satte mig vid datorn, nyfiken av vem som vunnit valet.. Men morgonen blev en besvikelse när jag såg att Obama tagit hem segern igen. Det enda jag kan trösta mig med är att han bara får sitta i fyra år till, tyvärr undrar jag hur mycket mer han hinner förstöra USA:s ekonomi under den tiden. 
Jag har inte alls varit så insatt i valet eller vad de olika kanditaterna egentligen förespråkar men det tror jag inte många andra varit heller. Dom ser Obama, Staternas första svarta president så då skiter alla om han slaktar sönder  ekonomin som redan är i botten ännu mer med idiotiska gratispengar till ghetto-typer.. Så länge det är politiskt korrekt. Vad är det egentligen för politiskt korrekt med att förstöra sitt eget land och göra ALLT för att slakta sin egen kultur?! Snälla svenska politiker och "svenska" folket svara på det? 
När blev det rasistiskt att minnas våra kungar från förr? När blev det rasistiskt med att hylla sitt land, inte i bara sportevenmang där inte ens spelarna själv kan sjunga nationalsången? När blev det rasistiskt att säga ifrån när det de stackars människorna har flytt ifrån, när det kommer hit? Jag har inget problem med kulturer, absolut inte.. Men jag har ett problem när man försöker döda sin egen! Jag har ett problem när man beter sig som en landsförrädare och ger sig på våra svenska kungar från förr, just det Miljöpartiet. Ni är inte ett dugg annorlunda än Hitler och Stalin! Läs er historia era okunniga idioter! 

Nå väl... Som sagt, bitterheten blir en aning stark när man vaknar upp till det "politisk korrekta" beskedet att Obama ytterligare en gång ska få förstöra USA i fyra år. 
Mitt Romney kanske inte var den bästa, men tror USAs ekonomi hade haft en möjlighet att överleva i alla fall. 
Nu kan vi nog kyssa hejdå till USA som stormakt, tyvärr. 




Då var denna helg slut..

Då var denna helg över och lovet lika så. 
Eftersom klockan är efter tolv så är det en ny dag, ny vecka och dags för skola igen. 
Jag har inte alls fått så mycket gjort som jag hade velat under det här lovet men jag får vara relativt nöjd i alla fall. 
Imorgon blir det gymmet och röra på fläsket. Ska ringa pappa också och höra om vi kan ta Gottfrid ut i skogen. Gottfrid har inte varit hemma på hela veckan och han fyller dessutom år imorgon. Mammas lilla goskit! ♥
Sen blir det att åka hem och STÄDA! Det blir alltid så galet stökigt här när det blir helg. Marcus fejkblodiga kläder ligger slängda lite överallt och det ser allmänt hemskt ut här. Jag måste dessutom plugga en massa. Sen efter jag varit duktig och gymmat, städat och pluggat så kommer kvällen och vet ni vad? Då ska jag unna mig lite njutning genom att kika på Dexter och The Walking Dead! Lovely!! 

Med det sagt så säger jag godnatt, ska kika klart på Criminal Minds sen sova. 
Hoppas ni haft en trevlig helg, ¡chao!

.. och så kom zombien hem..

Svår sprängande huvudvärk. Anledningen? Jag fick hem en zombie igår som lät illa, precis som zombies gör. 
Som vanligt när denna fyllo zombie kommer hem så är han så packad så han inte riktigt vet vad han gör. Täckt med blod (fejk denna gång) och smink överallt får han för sig att lägga sig direkt i sängen och kladda ner. Dessutom försöker han slita av mig täcket så jag blir utan. Hur tror ni vad en väldigt lättväckt och ilsken Bella reagerar då? Jo hon blir arg! Jag bäddar åt zombien på soffan, och ber han gå in och tvätta av sig allt blod och smink. Zombien lägger sig i badet, kan klockan ha varit runt fem? Vart tror ni zombien är nu? Jo fortfarande i badet!! Det rinner vatten och ångar i hela badrummet eftersom han haft duschslangen igång i timmar. Roligt? Nej. Onödigt? JA! 
Själv ska jag leka mamma. Städa, tvätta och laga mat. Oh hell with it! 
Längtar till 22 november då denna dam ska iväg och se SHM i Stockholm och vet ni vad? Jag ska njuta av varenda sekund jag är borta från den här hålan och denna zombie. 

Tack för mig, hej! 



Disneykväll med Petrus.

Godmorgon!


Igår tog blev det en riktigt långpromenad med Peter. Vi gick nog över en mil och riktigt skönt var det. 
Peter följde med hem till mig efter, jag bjöd på mat och vi kikade på Disneyfilmer som Hercules och Lilla sjöjungfrun hehe, hur mysigt som helst! (: Jag ställde fram chips och godis och självklart var jag ju där och åt också. Lite besviken på mig själv ändå om det var långt ifrån så mycket som jag annars brukar äta. Men min mage är inte van vid både så mycket mat och godsaker längre märker jag för jag har legat och haft nästan kramp i magen. Så nu ska jag köra på med mirakelsoppan istället. Har någon av er testat det? 
Det var min kära vän Klaudia som först nämnde om det, så efter det kikade jag upp det men har aldrig testat den trots att det var flera månader sen. Men ah, bättre sent än aldrig! :b 

Hur som helst. Just nu ligger jag här i sängen i sovrummet med datorn. Marcus är i köket och gör sig redo för jobbet och Peter han ligger i soffan i vardagsrummet och sover. :b 
Lite senare ska jag iväg till gymmet och träna, sen upp till skolan en sväng och lämna ansökan för nästa termin. 
Senare är det nog meningen att jag ska träffa Sabina så får se hur det blir med det! (: 

Nu håller batteriet på laptopen på att laddas ur så jag skriver mer senare. 
¡Chao!



RSS 2.0