Världens bästa hunkinna! ♥


Hipphurra för världens bästa Tessie som fyller 25år idag!
Jag önskar att jag kunde vara nere i huvudstaden och fira dig idag men jag hoppas folket därnere tar väl hand om dig i alla fall och att du får en superbra födelsedag för det är du värd! ♥



Söndag är ...

Denna söndag är det tvättning och städning som gäller!
Det börjar se ut som ett slagfält här hemma och Marcus spillde ner hela soffan och ett täcke med öl igår så det stinker verkligen alkis och det gillas INTE! 

Sen så är det ju våffeldagen idag så senare blir det så klart några våfflor med! 
Denna gång vanliga och inga belgiska. ;)

Nu ska jag fortsätta här, 
hejs!



En lördag med dom man älskar toppar allt.

Igår fyllde Marcus år.
Jag väckte honom med frukosten på sängen som bestod av ett försök till hjärtformade mackor med marmelad på, kakor, wienerbröd och en snusdosa! Presenten fick han redan kvällen innan för att jag inte kunde vänta att ge han den. Han fick en Abu Garcia röklåda som han så länge velat ha. Han verkade bli väldigt glad över den. Så hädanefter så kommer jag nog få käka rökt fisk, rökt kött och allt annat han får för sig att röka. 

Han åkte och jobbade några timmar och då passade jag på att plocka lite smått här hemma. 
Känns som att det börjar bli lite kaos här eftersom jag drog igång mina vanliga ADHD-projekt med att måla och tapetsera hela lägenhet. Det blev två rum sen så blev allt vilande som vanligt. Men jag tänkte att jag skulle göra klart förarbetet idag i sovrummet så det bara är att sätta igång att tapetsera i veckan. 

När han kom hem i alla fall hade klockan hunnit bli halv sex. Jag tog ett snabb bad innan mamma kom och hämtade oss då vi skulle åka till min syster med familj i Bomhus på middag. 
Som vanligt när man besöker familjen Boman/Dahlin så bjuds man på fantastisk mat och dryck och denna gång var ju inget undantag. 
Kent grillmästan Boman hade köpt en massa kött och det mest fantastiska  var klubbsteken han bjöd på. Den var fantastisk god och jag tror nog att jag aldrig blivit så mätt i hela mitt liv! Till maten blev det så klart en massa rött som toppade allt. 

Jag, Marcus och min Gudson Josef spelade lite guitarhero också. Josef lirade trummor, M gitarr och jag stod för sjungandet. Riktigt roligt! 
En väldigt mysig härlig lördag måste jag säga. En lördag jag verkligen behövde. 





Byt yrke!

Vissa lärare är allt annat än pedagogiska.
Jag har en sådan lärare just nu. Hård och säker rättvis men som inte kan se att människor kan ha personliga problem utanför skolan som påverkar ens studier. Att man har en depression och precis förlorat sin mormor som man älskade väldigt högt till exempel.
Vad gör det då om man blir försenad med ett prov, missar tre lektioner och inte gör en inlämningsuppgift som i alla fall är omöjlig att hitta?!
När ens tankar är någon annanstans och ens koncentration är nästintill obefintlig måste man då kräva allt från den personen?
Att få höra strax innan man ska skriva ett prov att om man inte klarar godkänt på det så får man inte göra ett omprov utan istället så kan jag få IG på kursen. På grund av ett prov!!!
Har bara en sak att säga egentligen. JÄVLA KÄRRING!
Egotrippad jävla apa som inte kan förstå att hennes lektioner är det bästa sömnpillret av de alla och att hennes historier när hon var "syrra" inte intresserar mig ett dugg! Sluta vara så himla personlig och lär istället ut det som ska läras! För I got news for you DU är INTE syrra längre. DU är LÄRARE så snälla börja uppträd dig som en sådan också.. Eller... BYT YRKE!


My bad,

Jag tar delvis tillbaka mitt förra inlägg. 
Visst, bemötandet igår var väl inte direkt det bästa och han jag pratade med lät faktiskt väldigt bitter och borde gå en charmkurs MEN kvinnorna som ringde drygt fem minuter efter jag publicerat inlägget var väldigt tillmötesgående och kom direkt och hjälpte mig med förrådet. Det var som jag trodde att någon tagit vårt förråd men dom började tömma det direkt och var dessutom väldigt trevliga. Gillas! 
Gavlegårdarna här i Valbo är alltså kanske inte så illa trots allt. ;)



Redan besviken på Gavlegårdarna.

Jag ogillar redan att vara valbobo och ha Gavlegårdarna som hyresvärd!
Det började redan igår när jag skulle hämta nycklarna. Jag åker till Hemsta där deras kontor finns och när jag kommer dit så får jag veta att jag ska hämta nycklarna i Valbo i ett kontor som har stängts ner men som tydligen var öppet vid månadsskiften för att kunna hämta nycklar. Där hade dom lunchstängt framtill kl 13 så jag satt mig på en sten och njöt av solskenet. Kl 13 går jag in och möts av något jag inte skulle kalla för trevligt bemötande. Dom kändes nästan lite spydiga. Han som stod där krävde kontraktet som jag inte alls skulle behöva ha med mig när jag frågade när jag skrev kontraktet utan att ID-kort räckte. Jag fick i alla fall nycklarna till slut och jag kände att jag inte ville ha med Gavlegårdarna här i Valbo att göra något mer. Tyvärr så blev det inte så... För redan idag var jag tvungen att ringa igen då jag letade efter mitt förråd och hittar ett fullt med saker i. Ringer upp han jag pratade med igår och kände att jag inte fick något trevligt bemötande då heller! 
Jag är berättigad till ett förråd så DOM ska tömma skiten idag för vi ska ha det IDAG! Är trött på strul nu och jäklar om dom får för sig att vi ska ta och kasta allt det där för då blir jag galen! 

Ne hittills är det en stor tumme ner för Gavlegårdarna i Valbo!
I Gävle så är i alla fall de flesta väldigt trevliga och bemöter en bra. 
Jag hoppas verkligen att Valbo kan ta lärdom från det och sluta vara så bittra!
Inte undra på att deras kontor las ned. Jag åker mer än gärna in till stan och får den hjälp jag behöver av trevlig och kunnig  personal än att jag behöver stå ut med sådana här griniga människor! 




Flyttstäd,

Igår slavade jag med en flyttstädning hela dagen. Jag och M kom hem strax efter 21 och jäklar va trött jag var då. 
Ändå så är jag inte klar då jag har fönstrerna kvar att göra och egentligen torkar ur garderoberna som jag ska dit och göra alldeles strax innan jag lämnar in nycklarna. 
Känns som jag gör allt det här snabbt nu och skiter i resten, vill dom debitera mig för en helt OK städning så får dom väl göra det då. Vill dom hamna i min Burnbook så fine for me! 

Idag får vi våra nycklar också! :D
Hoppas verkligen dom har varit lika noga med sin flyttstädning som jag varit med min annars blir jag tokig. 

Nä nu blir det pantertanter, chao!





RSS 2.0