Mormor jag behöver dig!!


Mormor jag behöver dig så snälla snälla snälla bli frisk igen!
Gud utför ett av de mirakel jag vet att du kan och gör min mormor frisk igen, snälla jag ber dig från djupet av mitt hjärta! Jag älskar henne så otroligt mycket och jag behöver henne verkligen så snälla ge henne styrka att bli frisk igen! ♥




Mammas bebis! ♥

Ååh jag börjar längta ihjäl mig efter min Gottegos! 
Jag älskar honom nå otroligt mycket! ♥





Lussekatter.

Idag har jag bakat lussekatter och även om deras utseende blev lite hm unikt så tror jag att dom är rätt så mumsiga ändå! ^^

Jag har även gett mig på ett försök att göra småkakor.
Just dom jag gör nu har jag aldrig gjort förrut så det återstår att se hur dom smakar. 
Degen ligger i kylskåpet nu och ska väl sätta igång och grädda dom om ungefär en timme. 

Undra om jag ska ta och göra lite bröd nu när jag ändå är i farten?






FUCK

Hur fan lyckas jag?!
Jag blir så jävla arg på mig själv!!!



Idag har det snöat! :D



Idag har det snöat! :D
Visserligen inte alls mycket och tyvärr så kommer det nog smälta bort direkt.
Men det har snöat och det räcker för att få mig lite lycklig! ^^

Helgen

Då var snart denna helg över då och inget av det jag hade tänkt göra har blivit av. 
Idag hade jag tänkt ha lite julbak och julpynt men det blev inte av då jag hade glömt min nyckel i valbo så det var bara att vända och åka hit igen. Jag är verkligen aldrig hemma hos mig och jag ställer mig frågan dagligen varför jag ens betalar för en lägenhet som endast används som ett förråd. 

Igår så följde jag med M på en liten fest här i Valbo. Vi var inte där särskilt länge då de andra skulle ut på krogen något vi inte hade någon direkt lust med så vi gick hem hit igen.

Idag så tog jag en rejäl sovmorgon, tog en promenad över till mamma och var där en sväng.
Åkte till sjukhuset för att hälsa på mormor men det var så många där så jag sa mest hej och åkte vidare ut till Bomhus för att se efter mormors katter, sen hem till mig för att som sagt upptäcka att jag inte hade några nycklar med mig så jag kom inte in. Åkte iväg och handlade istället, tog driven in på donken och köpte skräpmat som jag tröck i mig medans M körde hem oss till Valbo.

Nu sitter jag här alldeles för mätt och undrar hur jag ska planera kommande vecka. Jag har massvis med plugg som jag har kommit efter med då jag inte alls kan koncentrera mig med allt som händer omkring mig, men jag måste verkligen ta och göra ett försök nu i veckan för annars så känns allt ganska kört. 

Nu ska jag kika runt lite efter filmer som man kan kika på ikväll. 
Ciao!

I love it..





I finally understood..


Trevligt.

Trots att jag fällt en och en annan tår idag så har jag tack vare Klaudia och Niklas haft en riktigt trevlig dag. 
Vi har kikat runt på stan, käkat och jag har shoppat två nya tröjor och ett par vantar. Vi satte oss på Flanörs fik och softade och sen avslutade jag och Klaudia kvällen med en drink på Old Saints och kikade när Barca spelade. Vi gick dock innan matchen var slut så jag har ingen aning om min älskade Messi krossade herr Stornäsas lilla -vi grinar fast vi inte gjort oss illa lag-. 

Nu är jag riktigt trött så ska nog krypa ner i sängen och förhoppningsvis drömma lite vackrare drömmar än de jag drömt på sistone. 
Imorgon ska jag ha prov i datorkunskapen så wish me luck! 
Ciao!

Han sa de magiska orden..

Idag när min pappa hämtade upp mig i Valbo för att köra mig till skolan så sa han dom magiska orden: "Jag testar att ha Gottfrid framtills på fredag och ser hur det går  så du får lite egentid."
Jag är alltså hundledig och hur mycket jag än älskar min intensiva goskit till vovve så känns det helt fantastiskt!
Det är ju så mycket som händer omkring mig nu, fick hemska nyheter igår och har brustit ut i gråt flera gånger och det kommer bara bli fler desto verkligare nyheten blir.
Gottfrid har därför som han alltid gör när han märker att någon är ledsen och "svagare" blivit ännu vaktigare än vanligt. Han skäller och morrar mot alla för att visa att dom ska hålla sig undan mig. Han har alltid vaktat mig men nu är det extremt och jag har inte kraften till att hålla allt inom mig och hur mycket jag än försöker så är han alldeles för klok för att tro det. ¨

Nu sitter jag i alla fall i skolan och försöker finna koncentrationen till att plugga, tyvärr så lyckas jag inte riktigt.
Det jag läser går helt enkelt inte in och jag lider med de människor som har det här problemet för jämnan.

Om en halvtimme kommer M och hämtar upp mig och som den man han faktiskt kan vara så kommer han offra sig och följa med mig till plantagen för att kika på blommor. Han kan vara bra snäll när han lägger den sidan till.

Klockan 15 börjar besökstiden på sjukhuset så då ska jag till min älskade mormor en sväng.
Efter det så är planen att möta upp Klaudia och Niklas på stan. Helt otroligt... VÄNNER!
Jag har inte umgåtts med några andra än M och min familj på veckor nu så det känns underbart att få träffa några andra med.


Nu måste jag fly från datasalen för nu kommer tårarna igen.
Ciao!


En ny dag. .





Jag vill leva i förnekelse..


Jag vill inte veta, jag vägrar att tro det.
Snälla Gud gör inte så här.. 



Bakning! (:

Idag har jag varit hos min farmor och farfar med pappa och Gottfrid för att fira min födelsedag en dag för tidigt. 
Det blev riktigt trevligt. Pappa lagade mat, panerad rödspätta och mandelpotatis, riktigt smarrigt var det! 
Jag fick massa smycken av farmor samt en skinnjacka och så fick jag pengar! (: 

Kvällen har jag spenderat med en hel del bakning. 
Kokostoppar och bullar. Både kanelbullar och vaniljbullar, jag har inte hunnit smakat någon än men jag hoppas att de blev goda annars så har jag i alla fall gjort ett tappert försök! 

Det luktar så gott i hela lägenheten nu så jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig tills imöra eller om jag ska provsmaka en bulle redan ikväll. Nybakta bullar och ett glas mjölk är ju bara för gott! MUMS! 




En del av resultatet av mina stora och förhoppningsvis goda bullar! :P



Brittan uppträder inför blodig publik.

Inatt drömde jag riktigt skumt igen.Dock inte om zombies, vampyrer och världens undergång som jag alldeles för ofta av någon märklig anledning kan drömma om. 
Nä inatt drömde jag om att jag var tillbaka i Ibiza igen, vi bodde på något konstigt hotell där det jämt stod samma kille som på ett trevligt sätt förklarade att vi inte var välkomna där eftersom vi inte bodde där. Så vi var tvungen att varje gång visa upp ett papper som faktiskt bekräftade att vi bodde där. 
En dag gick vi ner på stranden för att lyssna på någon hemlig artist som visade sig vara Brittan herself. Helt plötsligt började en massa galningar skjuta mot alla som var där och många flydde ut i vattnet, inklusive mig själv och Marco som också var med i drömmen. Väldigt många blev skjutna men tack vare den där rosa flytmadrassen som jag köpte förra Ibiza resan som jag prompt skulle ha men aldrig använde klarade sig jag och Marco från att bli skjutna. Men blodet från alla som hade blivit skjutna lockade fram hajarna så när terroristerna äntligen försvann därifrån så skyndade vi oss upp. 
Helt plötsligt när vi ligger på strandkanten panikslagna och ser alla skadade människor så börjar Brittan uppträda igen och alla människor ställer sig framför scenen och börjar dansa trots att dom är skadade och blöder som fan. 
Brittan själv ser helnöjd ut och jag och Marco stirrar på varandra och undrar om människorna inte är riktigt kloka. Men eftersom vi absolut inte orkar med idioten på hotellet så stannar vi kvar och lyssnar när Brittan sjunger Criminal. 

Haha jag drömmer jämt sjuka drömmar. 
Nu blir det en promenad med Gottegos,
ciao! 




För sjuk för sjukhuset!

Har precis pratat klart med min moster efter drygt en timmes samtal. 
Hon hade varit hos mormor idag så blev lite uppdaterad med hur det var med henne då jag har lite svårt att ta mig dit.
Moster min tyckte inte att det hade blivit någon direkt förändring men hon hade fått i henne lite blåbärssoppa i alla fall så det är bra. Däremot så blev jag riktigt upprörd över att sjukhuset verkar vilja skicka hem henne/ till ett äldreboende något jag finner riktigt oprofessionellt då dom fortfarande inte vet vad felet är med henne, provsvaren har ej kommit tillbaka, hon väger 38kg och hon äter fortfarande inte tillräckligt för att sluta ge henne dropp! 
De menar att dom inte kan göra något för henne för dom inte vet vad felet är. Är det då inte deras uppgift att ta reda på vad det är för fel då?! För vad är det för jävla sjukvård om vi ändå ska skita i att vårda de sjuka eftersom vi inte vet vad felet är! 

Jag har alltid undrat till vart mina skattepengar går till och nu vet jag att det i alla fall INTE går till sjukvården. 


Can't wait.

Idag åker jag hem till Bomhus igen, can't wait! 
Ska bli så skönt att få vara själv, eller ah med Gottfrid så klart då! :)
På lördag fyller jag år.. 23 hela år.. Kan inte fatta att tiden går så fort. 
Nu blir det hungården med Gotte, lillebror och mamma. 
Skriver mer när jag är hemma i mitt egna krypin. 
Ciao Bellos! 


Stickning.

Idag var jag, My, mamma, Diana och Viktor upp till sjukhuset för att hälsa på mormor. 
Min moster och hennes familj var också där och senare kom även min morbror och hans fru förbi.
Mormor verkade må lite bättre jämfört med igår så det är bra, jag hoppas och ber att hon fortsätter och att hon återhämtar sig helt. Jag älskar min mormor nå galet mycket! ♥

Idag har jag knappt pluggat något alls. Har bara suttit någon timme med spanskan och det räcker inte. 
Istället så har jag stickat för fullt för det är något jag nämligen har lärt mig de senaste dagarna. Jag har stickat två pannband, ett till min mamma och ett till min syster. Jag är nöjd! :P Mormor tyckte jag var duktig och ville också ha ett så det ska jag ta och göra till henne. 

Nu däremot så ska jag och Gottfrid traska hem till mamma där vi ska sova inatt. 
Imorgon åker vi hem till Bomhus och det ska bli riktigt skönt att få vara hemma i min lägenhet för engångsskull. 

Godnatt på er, ciao! 




Längtar tillbaka...



Jag längtar tillbaka till Ibiza!






Skola

Jag ska strax iväg till skolan. Mamma och Viktor kommer passa Gottfrid så det känns gött. 
När man blir så här pass låst så är det till och med roligt att gå på den där trista datorkunskapen bara för att det innebär att se andra ansikten. Jag hoppas bara att det inte är idag som vi har excelprovet för då ligger jag illa till. Jag kom precis på att jag inte ens gjort inlämninguppgifterna.. Illa illa... Måste ta och göra dom idag. 
Det är en tuff vecka framför mig med saker nu. Mycket i spanskan, rättskunskapen och två prov imorgon. Måste skriva klart en uppsats med och har jag nämnt att jag inte ens börjat skriva på den? Det är sådana här gånger som det är bra att vara låst för då kan man lika bra hålla på med skolarbete något jag annars gärna skjuter åt sidan. 



Btw, lägg märke till att jag verkligen försöker uppdatera ofta här i bloggen nu! ;)


Mormor jag älskar dig!

Igår var jag och min syster My till sjukhuset för att hälsa på våran mormor. 
Det var hemskt att se henne ligga där, så mager.. 
Jag vet att hon är riktigt gammal men jag vägrar att tro att det här är slutet. Jag älskar henne nå otroligt och hon har lovat oss att bli över 100. Så det ska hon hålla. Hon måste bli helt frisk igen, hon måste återhämta sig.. Hon kommer det... Hon måste det!




I really love dancing!











Wait for a while..


Jag älskar alla årstiderna!

Jag, mamma, Viktor och Gottfrid har varit ute i skogen och promenerat. 
Solen skiner och man kan knappast tro att det är november månad. 
Jag vet att många lär tycka att jag är galen men jag längtar efter kylan och snön. Jag vill att den ska komma nu. Jag vill kunna åka skridskor och pulka. Leva ut barnasinnet och vara riktigt barnslig. Vintern tar fram det hos mig. 
Jag älskar att kunna klä på mig kläder så jag väger tio kilo mer än vad jag egentligen gör och bara bege mig ut i skogen med ett bagage som innehåller sittunderlag, varm choklad och några tekakor.
Jag gillar att fantisera om att jag faktiskt detta år (som alla andra) äntligen ska lära mig att åka snowboard något jag aldrig gör men tanken är rolig. 
Jag älskar att komma in från kylan med röd näsa så jag kan tända massa ljus och krypa ihop under en filt med en stor kopp te med någon spännande bok. 

Det bästa jag vet med Sverige är att vi har fått möjligheten att uppleva ALLA årstider. Vi får uppleva en vår och se allt börja leva igen, en sommar med värme, en höst med färgerna och regnet och en ordentlig vinter med den vackra snön. 





Grått och trist.

Jag är uttråkad och rastlös. Gränsen till deprimerad. 
Just nu skulle jag verkligen behöva en utomlandsresa och en massa pengar att shoppa för. 
Kan jag inte bara vinna si så där några miljoner.. Det skulle ju vara riktigt underbart!

HATAR!

Att aldrig lyssna är ett stort jävla tecken på att människor har brist på respekt!
Jag köper inte grejen att dom inte minns, så pissigt jävla minne kan man bara inte ha! 

Jag säger alltid till min lillebror att hata är ett alldeles för starkt ord att använda om man inte verkligen menar det...
Men jag HATAR verkligen respektlösa människor!!!! 





Låst

Gottfrid har stortsett bott hos min pappa sen vi flyttade tillbaka till Gävle. 
Jag har verkligen längtat ihjäl mig efter honom och därför känns det så skönt att jag äntligen har börjat haft honom hemma mer/hemma hos Marcus. Men samtidigt har det känts skönt att kunna lämna honom till pappa då Gottfrid är väldigt intensiv. Han är uppe i en hela tiden och man kan inte lämna han ensam. Med andra ord man är totalt jävla låst. 
Därför känns det riktigt konstigt att pappa nu inte kan ha honom något under fem veckors tid på grund av att han opererat sig. För trots att jag älskar Gottfrid över allting så känns det jobbigt att nu vara helt låst. 
Jag saknar mina kompisar som fan och vill verkligen gå ut på krogen och dansa, jag vill iväg på en kryssning då jag snart fyller år, jag har skola som måste skötas och förutom det så måste jag jobba om jag ens ska kunna ha något att leva på i december. Allt har liksom strulat till sig och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. 



Till mina vänner!



Till alla mina vänner som läser min blogg vill jag bara säga att jag vet att jag har varit sämst på att höra av mig på sistone men det är massor som händer runt mig just nu som jag måste prioritera.
Jag skulle vilja klona mig så jag kan vara överallt men tyvärr så funkar inte det.
Så jag hoppas att ni inte tar min frånvaro som något personligt, jag älskar och saknar er alla! ♥



Skitiga män!

Ibland undrar jag om killar ger fan att städa bara för att dom vet att vi tjejer (iaf dom flesta) blir så tokiga att vi faktiskt till slut ställer oss och städar åt dom.
Män är svin!

RSS 2.0