Shark Night!

Det här har verkligen varit en jobbig dag full med plugg, prov och jobb.
Kvällen har dock varit lugn vilket har varit riktigt skönt. Jag och Marcus har precis kikat klart på Shark Night och som ni nog hör på namnet så är det en film som handlar om hajar. Rätt bra faktiskt. Fast det kan jag visserligen kanske tycka för att jag helt enkelt är så sjukt fashinerad av just hajar! :b

Imorgon är det Nyår som nog ingen har missat och det nya året kommer jag fira in med min systers familj i Bomhus med förhoppningsvis god mat och lite bubbel. 

Nu blir det annat, ciao! 









Godmorgon världen..


Julen.

Jag hoppas ni alla har fått en underbar jul med era nära och kära.
Jag personligen är inte så förtjust  i julen vilket kanske verkar lite konstigt då jag är kristen och älskar min familj. 
Men jag tycker helt enkelt julen har tappat sin sanna innebörd och istället har blivit en högtid där människor nästan stressar ihjäl sig och skuldsätter sig upp till öronen och det tycker jag verkligen är tragiskt. 
Sen all panik att skaffa fram en jultomte som kan lura barnen. Föräldrarnas rädsla att barnen ska komma på att det inte finns någon tomte är ju nästan hemsk att se. 
När jag får barn så ska det inte komma någon tomte att knacka på dörren, det kommer inte bli någon pappa som går och köper tidningen... Nej.. Jag gillar verkligen lite mer amerikanska stilen där tomten kommer på natten när barnen sover. Att man ska ställa fram lite ljummen mjölk och kakor åt tomten. Det tror jag så mycket mer på. 

Jag har det mesta klart för mig hur jag ska uppfostra mina barn och med traditioner och sånt.
Frågan är bara om jag kommer hålla dom. Min lillebror skulle enligt min mamma bara ha ett gossedjur och äta russsin istället för godis också. Han är nu en riktig godisråtta och har typ allt! :P
Så det är nog kanske väldigt lätt att säga i förväg hur man ska uppfostra sina barn men att det senare blir väldigt svårt att hålla det. 

Men tillbaka till julen..
Jag har fått en symaskin som jag så länge velat ha, lycklig tjej! ;)
Nu ska det bli riktig syjunta med Klaudia, som de två äkta tanter vi är haha!

Nä nu ska jag fortsätta skriva mina Nyårslöften inför 2012.
Listan verkar bli längre än förra året och appropå förra årets lista så är jag chockad att jag faktiskt höll så mycket som jag gjorde av de typ 25 saker jag skrev ned. Det funkar nog bäst för mig att skriva ner en massa saker som jag skulle vilja ändra på men inte ha så mycket krav att jag ska fixa allihop. Listan ska fungera lite mer som inspiration istället för krav. 

Ciao!






FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Jag trodde att allt skulle bli så himla bra men istället så blir allt bara skit varenda jävla gång!
Ibland hatar jag verkligen mitt humör och att jag alltid ska vara så principfast! 
Ibland vill jag bara vara en sån där tjej som tar allt, som inte bryr sig... Dom tjejerna verkar ha det så jävla enkelt vissa gånger. Måste vara så skönt vissa gånger att helt sakna självkänsla och självrespekt. Helt fuckin underbart!!





Massa blod!

Igår skulle jag diska min kniv som är riktigt vass och vad händer? Jo jag slinter med den så klart och lyckas skära mig skapligt djupt. Jag började blöda som bara den vilket så klart ledde till att jag höll på att svimma av och eftersom jag är hypokondrisk utav mig så började jag gråta hysterisk och ville till mamma. Haha, jag är 23år och ändå så vill jag alltid till mamma när något händer.
Nu är jag på jobbet, skulle egentligen jobbat till kl 16 men det blir bara till 12 vilket passar mig bra för då hinner jag åka hem till bomhus, förbi och ge katten Pelle mat och sen besöka mormor. :) En av cheferna ringde och frågade om jag kunde ta ett annat schema framtill 15:30 men jag tackade nej. Mormor är viktigare.



hunger

Jobbar idag igen. Har fått tider imorgon och på onsdag också men ser inte ut att bli något utav det. Men hör ingen av sig och säger något så ska jag fan ha lön i alla fall! Idag var jag och hälsade på mormor i några timmar det var kul. Inte varit där på flera dagar så har saknat henne nå otroligt. Nu är jag som sagt i Haga och sitter vak. Är hungrig eftersom jag inte ätit sen imorse. Frågade M om han kunde köpa med mat men han slutade då messa. Försökt ringt men inget svar. Så jävla typiskt. 45 min kvar innan jag slutar. Gött...

ett jobbigt mobilinlägg

Ett till ihopklämt mobilinlägg direkt från jobbet i brist på annat. Snart är denna jobbhelg över, blir avbytt kl 21. Förhoppningsvis . Har nämligen fått jobba över i två dagar nu då folk saknar vett att faktiskt komma i tid o sköta sina jobb. Själv tog jag bussen så jag blev 45min för tidig, valde då att ta en promenad innan jag gick in. M ska hämta mig så slipper ta bussen hem ikväll . Det är ju rätt snällt får bara se hur många gånger jag kommer får höra det sen också. Han är ju rätt duktig att trycka upp sånt i ansiktet på mig när det passar honom. Nu vill jag bara hem och fortsätta spela sims. BESATT!

ogillar

Jag ogillar att allt sitter typ ihop när man bloggar via mobilen och jag ogillar också starkt att blogg.se är eftrrblivna pch inte fixar en androidapp. !

privat

Jag blir så förbannad på de människor som inte kan sköta sina jobb! Det finns så många bra och kompetenta människor som är desperat behov efter ett arbete och ändå verkar de flesta som får en anställning vara idioter! Detta är otroligt tröttsamt framförallt i mitt yrke där det faktiskt kan handla om liv eller död! Jag tycker det borde vara viktigt för företagen att veta att de kan lita på den personal dom har, allra helst när det är ett privat som kämpar för överlevnad på en marknad där socialistiska svin som media som har en alldeles för stor makt gärna bevakar varenda steg som tas. När jag som moderat som tror på att fler privata företag är bra då jag uppriktigt sagt tror att mer konkurrens på marknaden är något bra så skäms jag extra för företag där de anställer okunnig, slarvig och otrevlig personal! Jag som jobbar inom vården hos carema får ofta höra att det inte heller är så bra hos kommun vilket jag absolut inte tror heller MEN målet är väl ändå inte att sträva efter vem som är sämst utan målet är väl att utvecklas och sträva efter att bli bäst! Förstår man inte att man ska lägga mindre tid åt att smutskasta och istället göra sitt jobb så är det ett allvarligt problem!

How long have I been ugly..





Drums!

¡Hola mis amigos!

Idag ringde dom från Carema och undrade om jag kunde jobba något vilket jag så klart kan så då fick jag lite jobb i några dagar framåt. Jag ska sitta vak fredag till onsdag och jag hoppas det går bra trots att jag knner mig riktigt ringrostig efter att inte ha jobbat på snart två månader. 
Jag hoppas i alla fall att det kommer gå bra och att förkylningen jag har eller vad det nu än är ger med sig. 

Idag ska jag i alla fall iväg på min Gudsons trumavslutning! :) 
Det ska bli lite häftigt att se hur mycket gobiten har utvecklats sen sist jag såg han trumma. 
Förra onsdagen var jag ju och såg när min systerson hade sin pianoavslutning och det var verkligen en stolt moster som lämnade rummet vill jag lova. Han var så otroligt duktig min lilla stjärna! :)

* Note to myself: Don't forget the camera!


Jag brinner upp.

Jag sitter just nu i datasalen i skolan och lyssnar på människor som fullständigt skiter i att det ska vara tyst härinne för dom skriker på i alla fall på alla möjliga språk.
Jag är sjuk, det känns som hela jag brinner och ändå så känns det lite bättre efter jag fick i mig ipren.
Jag kan inte koncentrera mig överhuvudtaget så jag ställer mig frågan vad jag ens skulle hit att göra.
Men nu är jag hursomhelst här och även om inte allt går in så ska jag tamefan försöka plugga trots oljuden från odjuren.

Tja!


FUCK OFF!

Det finns personer som jag verkligen saknar i mitt liv.. 
Sen så finns det dom jag mer än gärna kan vara utan... 

Är så otroligt besviken på så många människor..
Känslokalla personer som inte kan förstå att jag går igenom en väldigt svår tid just nu.
Personer som är dömande och inte ett dugg glad när man träffar dom utan istället säger saker som sårar ännu mer.
Personer som skickar sårande sms och trots att det är dom som har gjort fel ignorerar en i varenda tillfälle dom får.
Personer som är så självupptagna så dom inte ens skulle märka/bry sig om en person bröt ihop framför ögonen på dem. 

Jag tänker hädanetfter inte höra av mig till någon. 
Vill någon mig något så kan dom ringa och ska man ses så kan dom fan klistra på sig ett leende och försöka vara trevlig också istället för att slänga ur sig saker som sårar! 

Tack och hej!!!!



little....


Lördag

Hoppa precis ut ur duschen, nu blir det att slänga på sig lite kläder och bege mig ut till Bomhus. 
Ska svänga förbi hemma hos mig först för att kika tvätttid sen hem till syster för att bli bjuden på middag. Gött att slippa stå och slava framför spisen som en gammal vän till mig alltid sa.

Hoppas alla får en trevlig helg, ciao!



Sometimes..

Hallå allesammans! 
Igår tog jag bussen till min kära vän Klaudia där jag har varit framtills typ nu. 
Nu är jag i Valbo igen men M är inte hemma utan han är i Uppsala och hälsar på sina vänner. Jag måste erkänna att det känns lite tomt och även lite små läskigt eftersom jag ogillar att vara själv när det är mörkt ute och regnet slår mot rutorna. 

Imorgon ska jag egentligen skriva prov men vet ni vad? Jag kommer skita i det precis som jag har skitit i allt den här terminen. Jag är inte stolt över det men tänker inte skämmas heller. Jag har haft det tufft med allt omkring mig och även om jag ser mig som en riktigt stark ung kvinna så måste man ibland erkänna att man inte orkar. Vi har alla brister, även jag och det är precis det som gör oss till människor. Endast Gud är felfri. 



Drunk people are....

Efter att ha åkt bussen ikväll och lyssnat på fulla människor och deras konversationer så kan jag bara konstatera en sak... Fulla människor är pinsamma! 



Äckliga kryp!

Igår skrev jag och berättade om de oinbjudna gästerna jag fått i mitt hem och hur jag skulle fly om jag såg fler. 
Drygt en kvart efter det inlägget så såg jag en till.. Jag flyttade på min säng och såg många fler...
Jag ringde A som hade berättat om något skit som hade attackerat hans lägenhet och beskrev hur dessa äckliga kryp såg ut. Det lät som det var lika och han sa åt mig att akta kläderna och inte ha dom på golvläge eftersom dom jävlarna ger sig på dom. 
Då blev jag extra panikslagen då jag har använt mitt golv som garderob på sistone då jag inte fått plats med alla kläderna i garderoberna. Ringer M i panik att han ska hämta mig men eftersom han är i Hudiksvall så skulle det dröja. Så jag skakade av alla kläder och packade ner dom för att kunna flytta dom till honom.. När han väl kom så tror jag att han fick en smärre chock då han nog inte räknat med att jag skulle ta med mig så mycket haha. 
Han ifrågasatte om jag inte överreagerade men själv så såg jag det som ett tecken att jag INTE ska bo i Bomhus något mer! 

Så nu sitter jag i Valbo igen med säckar av kläder och min älskade Lennart i fönstret. 
Idag så är det plugg och leta lägenhet på scemat. 
Ciao!






Fyfan va äckligt!


Häromdan såg jag nå kryp i badrummet som påminde om någon äcklig larv och idag så kröp det en jävel på mig!
Det är vidrigt och ser jag en till så packar jag ihop mina saker, säger upp lägenheten och flyttar!




Julkalendern!

Min käre vän Klaudia hade rätt... Årets julkalender är verkligen bra! 
Blir bara så frusterad att man bara får se knappt 15minuter av den varje dag, vill se hela på en gång ju! 
Men den som väntar på något gott väntar hm.. alltid för länge! :p

Nu ska jag fixa i ordning mig sen bege mig till skolan och plugga lite. 
Jag har inga lektioner men det känns som man får så mycket mer gjort när man är där. 
Senare ska jag förbi min älskade mormor en sväng och så är det även planerat att jag ska träffa finaste Linda en sväng! :) 

Hoppas alla därute får en fin dag, ciao! 


Tired

Jag hade tänkt skriva ett lite längre inlägg men jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, så jag säger godnatt istället!
Godnatt folket!

Måndag

Syster ringde och väckte mig idag vilket var tur då jag hade lyckats snooza bort alarmet imorse.
Jag fick en liten chock och undra vart jag var när jag vaknade upp och det tog några sekunder innan hjärnan hann koppla att jag faktiskt befann mig hemma i mitt egna krypin. Så sällan är jag hemma så jag får en vart är jag känsla när jag vaknar upp. Haha kanske är dags att vara hemma lite oftare då kanske?
Nu ska jag kika på julkalendern på playen innan jag drar iväg till skolan.
Ciao Bellos!






Jag ogillar plötsliga förändringar!

Ååååh vad jag verkligen ogillar när saker och ting inte går som jag vill! 
Idag var det meningen att jag skulle till kyrkan kl 11 men det blev inte av då jag har sovit jättedåligt inatt på grund av att vissa personer inte har vett att vara tysta när dom kommer hem! 
Tanken var även att jag skulle åka över till mormor idag och hälsa på men att jag tänkte vänta på att M kom hem, nu ringer han och säger att han kommer jobba över till 18.30 och skulle vi åka då så skulle det ta extra tid innan vi är framme  vilket är lite väl sent att dyka upp som gubben i lådan hos mormor. 
Skulle behövt åka till Bomhus med för att se efter hennes katter, inte varit där på två dagar nu och börjar känna lite små panik över det. Men allt försvåras så jävligt när man måste ta bussen överallt och framförallt när man sitter och väntar på någon som i alla fall inte kommer om flera timmar. Jag hatar verkligen att vänta!

Tredje dagen nu som jag tänkt åka till mormor utan att jag har gjort det. Det känns inte bra, framförallt inte som det är nu. Jag vill vara hos henne varje sekund av dygnet egentligen så jag ogillar starkt att tiden inte räcker till. 

Har en jävla massa plugg som jag borde ta igen också, troligen kommer jag kugga i Rättskunskapen för jag har halkat efter nå fruktansvärt och ska ha slutprovet nästa vecka. Alla kurser har verkligen gått åt helvete den här terminen och frågan är om jag kommer klara av att fixa upp allt nästa termin. Skulle behöva läsa upp betygen i vissa ämnen och saknar drygt 600p till slutbetyget. 
Är allt bra omkring mig så vet jag att jag grejar exakt allt, jag har så snuskigt lätt för mig så jag nästan skäms. Men nu har jag inte direkt bra omkring mig, det har jag väldigt sällan. Det är alldeles för mycket intriger i mitt liv jämt och ständigt. Motgångar varje dag... Men det som inte dödar härdar, right?!



Rihanna- Farewell


Photoshop är en hård nöt att knäcka.

Gårdagens försök att bli proffs på photoshop under en kväll failade big time!
Jag beundrar verkligen de personer som orkar lägga ner så mycket tid och energi på att bli bra på det där för jag själv klarade inte ens att sitta en timme. 
Det finns ju hur mycket som helst man kan göra och allt jag hade tålamod till att göra igår var att göra mig själv till nå seriefigursliknande haha. 
Det jag dock ville lära mig igår var hur man klipper ut en bild på sig själv och sätter den mot en annan bakgrund. Någon som vet? 

Nu tänkte jag sätta mig och kika på julkalendern på svtplay efter att ha hört av Klaudia att den ska vara riktigt bra i år... Ingenting kommer väl någonsin upp i samma klass som Mysteriet på Greveholm men hoppas den är bättre än de som varit under de senaste åren. 

Ciao!

Lördagkväll.

Lördagkväll då. 
Min mamma och systersöner gick precis efter att ha varit här i några timmar. Vi har ätit tacos och kikat på filmen Hopp som var hur mysig som helst! Egentligen skulle grabbarna sova här men mamma kidnappa dom då min lillebror är hos din pappa och hon klarar inte riktigt av ensamheten. 

M är på firmafest men jag har Gottegos hemma så jag klagar inte! :) 
Så denna kväll tänkte jag försöka klura lite på photoshop som jag äntligen har skaffat och lyssna på Nickelback. 

Det var allt för nu, ciao! 





RSS 2.0