Lite update,

Nu var det ett tag sen jag skrev..
Jag jobbar mycket, försöker hinna med skolan även om det inte går så himla bra.
All fokus ligger på att jobba och få pengar. 30 maj drar ju jag och Marco till Barcelona och sedan vidare till Ibiza, I can't wait! Jag behöver komma bort, ladda batterierna och bara vara.
Jag längtar efter stranden så mycket, jag längtar efter att slippa krav och annat jobbigt.

Igår åkte jag till Sandra och här ska jag stanna i några dagar nu, jag behöver ett break från Marcus, det blir alldeles för intensivt trots att vi aldrig gör något på riktigt tillsammans.
Så det är en välbehövlig paus jag tar från honom.

Igår så drack jag och Sandra lite rosé och pratade massa strunt.
Jag pratade med en person som jag inte pratat med på över ett år nu och det kändes faktiskt riktigt skönt.
Det är något som tyngt mig väldigt länge och att få ur mig det jag ville säga, att få be om ursäkt för ett beteende jag normalt sätt aldrig har kändes som den bästa terapin i världen och jag är tacksam att han är så pass väluppfostrad att han lät mig säga det jag behövde.

Nu sitter jag i skolan och ska lämna in min ansökan som är några dagar försenad men jag hoppas att det inte ska vara några problem. Efter det ska jag vänta på att Sandra kommer hit så att vi kan promenera ner på stan och kika lite innan det är dags för mig att dra iväg och jobba. Jobbar bara 16-19:30 idag så det är ett kortpass och det behövs lite ledigt också. Har nog jobbat tre veckor i sträck nu utan någon ledig dag alls och många dagar med dubbla pass.
Men som sagt när pengarna kommer in på kontot så är förhoppningsvis alla timmar värt det ;)

Ciao!


RSS 2.0