Härliga onsdag

Idag var jag iväg till skolan för första gången den här terminen. 
Träffade min engelskalärare för jag trodde vi skulle ha lektion, men det blev bara att hon och jag bytte några ord. 
Satte mig istället i väntan på att min far skulle hämta upp mig i datasalen och skrev på engelska till Krista istället, lite nytta med nöje liksom, bra med amerikanska vänner! ;) 

Innan min far körde hem mig och Gottfrid så åkte vi förbi Köpis så jag kunde hämta ut ett paket med lite kläder som jag beställt från H&M. Hade helt glömt bort vad jag beställt men det var i alla fall två par jeans, ett par har jag på mig och dom är huuuuuur sköna som helst! Lite underkläder, en tröja och en jeansskjorta. Alltid kul att fylla på garderoben lite. Tänkte precis säga att det var ett tag sen (för att vara jag) sen jag köpte kläder men kom på att jag köpte två nya tröjor dagen innan jag åkte till Spanien, så det var inte alls så länge sedan. Kul med lite nytt i alla fall. 

När Marcus kom hem från jobbet tog vi en promenad över till mamma och Viktor där vi blev bjuden på supergod vegetarisk lasagne. Sen så spelade vi lite Diamant. Jag vann första gången och andra omgången vann lillebror. 

Det har varit en riktigt mysig onsdag. 
Nu blir det lite mys i soffan framför teven innan det är dags att sova. 

Avslutar dagen med en låt. 
¡Chao!



Flight

Igår kikade jag och karln min på Flight
Det var en riktigt bra film faktiskt. Slutet var faktiskt bra, på ett väldigt annorlunda sätt. 
Rekommenderar den. 
En liten beskrivning tagen från Sf:
"Den erfarna piloten Whip Whitaker lyckas mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften, och därmed räddar livet på nästan alla passagerare.
Efter kraschen hyllas Whip som en hjälte, men ju mer man får veta om olyckan - desto fler frågor uppstår om vad som egentligen hände på planet?"





Tacopaj!

Tacopaj i ugnen och ett glas rött i handen.
Karln är på aktiemöte så här hemma är det lugnt. 
Nu film, mat och vin. Mums! 


Tack Gävle sjukhus för alla mina blåmärken!

Dagen innan jag åkte till Spanien så fick jag ett tryck mot bröstet och hjärtat började slå väldigt underligt.
Efter att ha ringt 1177 skjutsade mamma mig till akuten då sköterskan på rådgivningen tyckte att jag skulle det.
Där blev jag några timmar. Positivt var att det gick relativt snabbt alltihop. Jag slapp sitta och vänta allt för länge. Negativt var att det krävdes att de stack mig ca 7-8 ggr innan en ung kille lyssnade på mig att det är svårt att få blod ifrån mig och att det är höger hand som gäller. Då hade jag redan hunnit bli stucken flera gånger i vardera armveck och även i handflatan (!!!!) Vet ni hur ont det gör?!!
De tog i alla fall EKG på mig och allt såg bra ut. Tyvärr så känner jag mig nästan mer orolig efter att ha varit på sjukhus då alla dessa stafett-läkare och all stress inte direkt inger någon form av förtroende för min del.
Hur som helst så blev jag totalt sönderstucken, jag som annars är livrädd för nålar och blodprover. Jag hade och fortfarande har massor av blåmärken från de ställen de tog blod ifrån, värst av allt var armvecket där jag var totalt sönderstucken. Helt otroligt att människor är, stressade eller inte, så jävla nonchalanta att de faktiskt inte kan lyssna på vad patienten har att säga. För ingen vet väl ändå inte min kropp bättre än vad jag gör?!




 

Hotel Transylvania

Jag har precis sett klart en helt underbar animerad film som heter Hotel Transylvania
Jag rekommenderar den verkligen, hur mysig och bra som helst! 





Spanien

God morgon! 
Jag skulle ha skrivit lite igår om Spanien resan jag kom hem ifrån i förrgår natt men eftersom det var ett år sedan mormor gick bort så ville jag enbart tillägna några rader till henne och inget annat. 
Men senare idag kommer ett inlägg med våra upptåg under de fyra dagar vi var där och även bilder.
Så håll ut! ;)


¡Chao!


365 dagar sedan..

Idag är det ett år sedan min älskade mormor lämnade denna jord. 
365 dagar sedan jag fick beskedet att min älskade mormor hade tagit sitt sista andetag. 
Det är 365 dagar av sorg och saknad. Jag älskar henne och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag aldrig igen kommer få sitta ner med henne och äta hennes goda bullar och spela Bingolotto. 
Mormor, jag saknar dig så det värker i hela min kropp, jag älskar dig! ♥




Snart lämnar jag Sverige

Då var snart denna helg över!
Jag har haft det trevligt. I torsdags var Petrus hit. I fredags kom lillebror, mamma och mina systersöner Josef och Johannes hit på film och tékväll, något som har blivit en mysig grej här hos mig.
Josef sov över och i lördags så umgicks jag med honom och vi gick sedan över till mamma där Johannes och min yngsta systerson Algot var. Min storebror var också hemma på besök. Jag stannade där en stund i väntan på att min storasyster och svåger skulle hämta upp grabbarna. Efter det tog jag och Gottfrid en promenad hemåt igen.
Idag har varit en riktig softdag fylld med tevetittande och massa gotta.

Det har varit en hemsk helg när det kommer till att följa LCHF, men när jag kommer hem från Spanien så kommer det vara stenhård diet och träning som gäller. Jag ska tametusan vara i form och riktigt fit när sommaren kommer, annars jäklar! Så all inspiration och tips mottages vänligt!! ;)

Nu ska jag kika klart på en av alla Falk filmer sen så blir det att sova.
Måste passa på att sova ut imorgon, så att jag pallar att packa inför Spanien resan på tisdag.
Ska ju packa lätt men för det krävs det att jag vet exakt vad jag ska ha med mig också.

Skriver mer imorgon, godnatt!


Finbesök!

Snart kommer världens bästa Petrus hit på besök! :D
Det var ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli riktigt trevligt. Han ska bleka utväxten på mig, så jag ser skaplig ut när jag jag åker till älskade Spanien. Det blir säkert någon mat också samt massor av skratt och prat. Tyvärr så saknas det vin, något som har blivit ett signalement för oss men vi har andra sätt att roa oss på, så det kommer inte gå någon nöd på oss! (:

Nu blir det att koppla Gottfrid för att gå iväg och möta honom vid bussen.
Trevlig kväll på er allesammans! (:



Promenad

Tog en promenad med Gottfrid imorse, blev 75 minuter med halka, dragkamp och omvägar med Gottegos.
Precis tagit mig ett skönt bad och ska strax åka in till stan med mamma för att lämna tillbaka en bunt med böcker till biblioteket som är försenade. 
När jag kommer hem så blir det nog att dansa lite till kinectet, var bra länge sedan nu och det är ju så kul.

Idag så är The Vampire Diaries tillbaka i teverutan också, i alla fall i älskade USA.
Så tyvärr så får jag nog vänta tills imorgon innan jag får se avsnittet, men ändå.. Det är tillbaka! :D

Nu ska jag ta och leta fram alla böcker, vart dom nu än kan vara.
Ha en fin dag allesammans!


LCHF

Godmorgon!

Igår beslutade jag mig för att börja testa LCHF. Kikade runt på recept och blev helt såld. Min första tanke som fortfarande snurrar runt i mitt huvud är: "Hur i helsike kan man gå ner i vikt med sådan god mat?!"
Men så många verkar lyckas, så varför inte testa?! 
Har lyckats fått med mig karln på det hela också, trots att han som alltid är negativ och har en pessimistisk synvinkel på allt. Hur kunde jag, Isabelle, typ opptimismen själv lyckas bli tillsammans med en sann pessisimist?!
Hur som helst, så är min övertalningsteknik guld värd, det är så jag lyckades med att vi bland annat köpte vår kontinentalsäng som kostade en hel del, trots att min karl då toppade en av Sveriges snålaste män! ;) 
 
Förutom att övertyga honom om att börja med LCHF så har vi båda skaffa konto på Shapeupclub.
Verkar vara en helt underbar sida, där man håller koll på vad man äter och träning. Man kan se hur många kalorier man bör äta för att gå ner den vikt man vill i veckan .Dessutom finns den båda på datorn och som app, för både Iphone och Android! (:
Nu hoppas jag bara att både jag och M kan hålla allt. Att vi äter rätt kost, får i oss rätt kaloriintag, faktiskt skriver in allt i Shapeupclup så vi har koll och framförallt att vi inte börjar bråka på klubben!
Känns om att om vi kan hålla detta så kommer vi kunna ha riktigt kul tillsammans samtidigt. Det är sådana här pargrejer jag älskar att göra tillsammans. Sitta och kika recept tillsammans, bestämma vad man ska äta, PLANERA, träna tillsammans och sitta i slutet av dagen och gå igenom allt. Ändrar om sina liv tillsammans helt enkelt och se hur vi båda uppfyller våra mål!

Är det någon av er som vet några bra LCHF recept?!
Någon som kanske har en blogg själv eller vet någon blogg?
Eller någon bra bok kanske? Funderar på att klicka hem någon från Adlibris.






Tessies nya blogg!

Min vän Tessie har också efter många år beslutat sig för att blogga här på blogg.se.
Tycker ni borde ta och kika in hennes blogg, hon har dessutom en veckans blogg tävling just nu för er som är intresserade för att anmäla er! ;)

Så kika in hennes blogg genom att klicka HÄR! eller på bilden nedanför så kommer ni till hennes blogg! (: 






Sinister

Igår kom min käraste pojkvän hit.
Vi kikade på på Sinister, åt god mat och drack lite vin! (:
Sinister är en skräckfilm som faktiskt var riktigt bra, så jag rekommenderar den lätt till er läsare, om ni nu inte är rädda av er! Själv tyckte jag inte att den var så speciellt läskig men däremot så var den genialt gjord med ljudet och med älsklingens högtalare så röck vi båda till och skrek till fler än en gång.
Jag är inte så himla mycket för skräckfilmer, och de skräckfilmer som skrämmer mig mest är de som är gjorda av asiater och handladar om andar. Asiater har en tendens att se äckligt jävla läskiga ut. The Grudge, The Ring osv .. Hua mig!

Hur som helst..
Idag flyttar min älskling hem igen efter att ha bott hos sina föräldrar i drygt två veckor. Detta för att det varit väldigt mycket för oss båda med att vara sambos. Jag hoppas nu att han kommer hem och behandlar mig bra och faktiskt förstår mer hur jag vill att vårat förhållande ska se ut. De senaste dagarna har det i alla fall verkat som han har förstått det.


 




True Blood

Denna helg har jag kikat på alla fem säsonger av True Blood.
True Blood är en serie som jag, när den släpptes för några år sedan blev väldigt sugen på att kika på. Såg inte ens klart första avsnittet och sket sedan i att fortsätta kika på den då jag då ansåg att jag inte alls gillade den.
Jag kan idag säga att jag fuckin' love that show!! Så sjukt bra och hur het är inte Alexander Skarsgård?! Jag tar tillbaka ALLT jag sagt om att svenskar inte är så heta, för han är för tusan den hetaste karl jag sett på länge. Nog har det med hans roll att göra, för han spelar då utan tvekan den sexigaste vampyren ever!
Nu har jag ju tyvärr sett alla säsonger så måste vänta tills nästa säsong släpps, vilket sägs bli till sommaren.

Tog en långpromenad med Gottfrid idag för typ två timmar sedan och jag fryser fortfarande!
Det ska bli så skönt att komma lite lite varmare klimat snart. 22-26 januari åker jag och Marco som sagt till Södra Spanien för fyra härliga dagar! (: En liten miniresa i årets fattigaste månad sitter aldrig fel.

Nu måste jag samla krafter till att fixa i ordning min lägenhet som är helt galet stökig.
Tjaa!



 


Försvunnen

Jaha då har det hänt igen..
Min jäkla internetdosa har försvunnit. Varför ska jag jämt lyckas tappa bort något så litet så det gör det svårare att hitta?! ååh...
Lägenheten ser hm.. Kaotisk ut. Det blir lätt så när jag i ren panik vänder upp och ner på allt för att hitta något. 
Tur nog så är alla räkningar (vad jag vet ?!!) betalda så ingen brådska riktigt än. Men ändå.. Jag verkligen HATAR att inte hitta sådana viktiga saker som lätt ska finnas till hands. 
Jag vet ju att den måste ligga någonstans i lägenheten i alla fall, frågan är bara vart. Men den dyker väl upp tids nog, I hope. 

Kom precis på att jag inte har bloggat något det nya året och det första jag skriver är om en försvunnen bankdosa, känns som jag lever ett otroligt intressant liv för tillfället haha. 

Men kan i alla fall berätta för er läsare att 22-26 januari drar jag och Marco iväg en sväng till Södra Spanien. 
Fyra dagar är kanske inte mycket men det är tillräckligt för att samla lite energi till att klara av resten av vintern i alla fall. Är inte så himla varmt i Spanien men det är i alla fall varmare än här så det ska bli helt underbart! (: 


Nu ska jag kika lite på teve innan jag försöker fixa lite här hemma. 
¡chao!

 

RSS 2.0