Underbara söndag!

Denna söndag har varit så himla underbar fast att inte direkt så mycket har hänt. 
Jag fick sova ut men vaknade rätt tidigt av mig själv, tog en promenad och sen ett avkopplande bad. 
Satte mig på bussen och åkte till Heliga trefaldighet för att gå på högmässa. 
Jag förstår verkligen inte hur jag kunde sluta gå till kyrkan varje söndag för det är utan tvekan den absolut bästa rutin jag någonsin har haft. Jag känner mig så lugn och harmonisk när jag är i kyrkan.
Min tro är något otroligt viktigt för mig så hädanefter så tänker jag göra allt för att försöka gå varje söndag igen, och tacka nej om jag blir erbjuden att jobba då. Min tro är viktigare än pengar, så enkelt är det! 

Efter kyrkan så mötte jag upp Malin och hennes söta son Leo som jag fick träffa för första gången. Vilken underbar liten gobit han var då. Jag vill också ha en bebis men det får vänta. 

Nu sitter jag här framför datorn, proppmätt som bara den och väntar på att mina kläder ska bli torra så jag kan hämta dom i tvättstugan så att jag sen kan bege mig till Valbo för att ha filmmys med Marcus. Massa skräckisar blir det ikväll och jag har förvarnat honom att jag kommer flytta in hos honom den närmaste tiden då jag absolut INTE kommer sova själv! :P

Nu ska fega jag hämta tvätten, ciao!

Storstäd!

Då har jag efter flera timmar ÄNTLIGEN städat klart Marcus lägenhet..
Jag förstår inte riktigt varför jag tog mig an detta projekt men eftersom jag är här så pass ofta så pallar jag inte att ha det så stökigt omkring mig. Nu är det i alla fall rent och jag är nöjd! :)
Marcus har inte kommit hem från jobbet än men när han gör det ska jag tvinga iväg han till systemet för att köpa en flaska rött åt mig, det ska jag fanimej ha efter att ha slitit som ett djur! :P

Idag har ju 50cent sin konsert i Sandviken men jag ska inte dit. 
För att vara helt ärlig så har jag aldrig riktigt gillat hans musik. 
Visst att det är lite coolt att en "superkändis" kommer till lilla fjuttiga Sandviken och uppträder men känner inte att jag tycker det är värt att lägga pengar på något man inte gillar. 

Nu ska jag kika på ett avsnitt av The big bang theory och gosa med Gottfrid och vänta på att nörden kommer hem. 
Ciao! :)

Deligering

¡Hola amigos!

Var några dagar sen jag skrev nu men har inte haft något direkt att skriva om heller..
Idag har jag i alla fall varit på insulindeligering. Det gick väl bra. Vi tog blodsockret på varandra, mitt låg på 4,4 vilket är rätt lågt men tydligen bra ändå. Jag var bara lycklig över att jag inte svimmade. Har ju rätt så stora problem när det kommer till nålar och blod. I alla fall att se mitt blod.

Just nu sitter jag i skolan och försöker vara effektiv och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig.
Jag har faktiskt pluggat någorlunda bra idag och har för första gången på väldigt länge skickat in en uppgift INNAN deadline. Jag är stolt över mig själv haha!

Jag orkar verkligen inte skriva något mer just nu.
Min hjärna känns som gröt..
Hej!



Liggproblem.

Gottfrid har rejäla problem med att bestämma sig vart han ska ligga nånstans.
Han springer runt överallt. Han lägger sig ner i någon minut för att sen gå runt ett tag innan han lägger sig på ett nytt ställe. Just nu så såg han ut som en katt som bäddar när han precis la sig här bredvid mig i sängen. 
Jag har ju varit väldigt ledsen och upprörd idag efter en händelse hemma hos min syster som jag inte orkar gå in på nu. Men jag undrar om det kanske är därför Gottfrid verkar vara lite extra virrig då han har en otrolig förmåga till att trösta och vakta mig när jag är ledsen. 

Imorgon så ska jag till kyrkan på högmässa.
Jag har ju sedan några veckor tillbaka gått på något som heter Katekumentatet och imorgon så har vi välkommnandet i kyrkan då vi presenteras i vår församling. 
Jag är lite smått nervös inför det då jag verkligen starkt ogillar att ställa mig inför människor. Jag syns och hörs ofta och mycket men det betyder inte att jag vill göra det. Det hör liksom helt enkelt bara ihop med min personlighet. Men att ställa mig framför en massa människor är en aning skrämmande. Tur nog så är vi i grupp och det är bara någon minut det handlar om. Gött! 

Nu ska jag mysa lite med Gottfrid innan jag dejtar kudden.
Godnatt! 


Negerbollar..

Jag blev läskigt sugen på negerbollar..
Orkar jag baka några tro?

Vuxen

Imorse när väckarklockan ringde ville jag inget annat än att stänga av den och somna om igen. 
Men så kan man inte göra nu när man är "vuxen" och "ansvarsfull" utan då måste man jobba och tjäna pengar för att kunna leva. Om man nu inte är en sådan som ligger hemma och klagar på att det inte finns några jobb samtidigt som dom lever på andra! :b

Men nog om det..
Nu blir det att springa till bussen så håll tummarna för mig att det går bra för mig idag.
Är ju som sagt rätt nervös inför att jobba i en ny grupp. 
Ciao! 



Lite update.

Då var snart denna vecka över och jag vet inte direkt hur jag ska sammanfatta den för om jag ska vara helt ärlig så minns jag inte riktigt hur jag har spenderat den förrutom att jag har jobbat, umgåtts med Marcus och gosat en massa med Gottegos nu när jag har haft han under helgen. 
Snart så kommer pappa och hämtar upp oss. Han tar hem Gottfrid igen och kör mig till mormor. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom framtills på onsdag då goskiten kommer hem igen. Så även om det känns jobbigt att behöva lämna bort han igen så är det ändå fruktansvärt skönt att jag börjat fått hem honom igen och samtidigt har pappa som en avlastning, där jag vet att Gottfrid stormtrivs! 

Hos mormor ska jag spela bingolotto. 
Det var riktigt länge sen jag var där och eftersom mormor fyllde år här i veckan så känns det verkligen aktuellt att ta mig en tripp dit och hälsar på. 

Imorgon och på tisdag blir det att jobba i en grupp som jag bara varit i en gång tidigare. Är lite smånervös vilket jag alltid är när det handlar om att börja i nya grupper då det känns lite som att man är helt ny igen. Man känner ju trots allt inte dom kunderna och inte heller då deras rutiner. Man är helt grön och det känns underligt när jag trots allt har jobbat hos Carema sedan januari. Men förhoppningsvis går det bra, vilket jag hoppas och tror. Har nämligen bara hört fina saker om personalen i gruppen, att dom är hjälpsamma o att kunderna är goa så hoppas att det stämmer! :) 

Jag hoppas att få jobba lite mer denna vecka. Behöver ju det om jag ska ha råd till att åka till Gran Canaria i november. Måste även ta tag i plugget den här veckan. Börjar bli jävligt arg på mig själv hur oansvarig och slarvig jag har varit när det kommer till studierna och måste därför verkligen ta tag i det nu! 

Men det sagt så ska jag börja packa ihop lite saker nu när klockan tickar på och närmar sig 18. 
Hörs när vi hörs, ciao!


NÖRD!

Då var det tisdagmorgon då och här sitter jag hemma hos Marcus och avnjuter en underbart god mandarin till frukost. Där lät jag som en gammal vän till mig som alltid kunde få världens enklaste måltid att låta exlusiv. 

Jag åkte ut hit till Valbo igår efter jobbet för att fixa med mina datauppgifter men så blev det så klart inte, utan andra saker kom imellan. 
Nu väntar jag på att Mr Sego ska ha duschat klart så jag kan få tillgång till badrummet någongång. 
Jag förstår mig verkligen inte på hur någon för det första inte kan ha någon annan spegel än den som finns i badrummet och jag förstår mig absolut inte heller på hur de personer som är sambo klarar av att vara det om det bara finns ett badrum. Är det inte som att ta förhållandet till en säker död eller vad?

Jag har bestämt mig att om jag en dag blir sambo, gifter mig och hela det kalaset så måste det finnas MINST två badrum och ett extra rum som jag kan ha för att smita undan. Helst skulle man ju ha en lägenhet som Carrie i SATC, men om jag nu inte skulle lyckas bli så där stenrik som jag drömmer om så kan jag nöja mig med att ta in på hotell en gång i månaden för att komma bort från sambolivet. 


Nu är segot äntligen klar, så ciao! (:

Sista minuten?

Det är måndagmorgon och jag sitter här och kikar på Vakna med the voice och knaprar på en morot till frukost.
Måste strax börja klä på mig och bege mig till bussen som tar mig till jobbet.
Känns gött att jag fått jobba rätt så mycket på sistone, kanske har jag råd med en sista minuten i november trots allt? ;)  Jag och Petrus kikar på resor till Gran Canaria och det skulle vara underbart att få komma till varmare klimat allra helst den månaden som jag faktiskt fyller år! :)



JAG ÄLSKAR MIN GOTTEGOS!

Gottfrid ligger här bredvid mig i sängen och sover så sött, jag älskar honom så otroligt mycket! ♥





N

Jag saknar dig, jag älskar dig! 

RSS 2.0