Evighet...



**
Inatt hände det som absolut inte fick hända..
Jag kommer för evigt att älska dig! ♥

**




Kryssning! ^^

På fredag så bär det av med hela stora familjen ner till Stockholm för att åka på kryssning. 
Till en början kan jag väl erkänna att jag inte var så jättetaggad. Alla syskon ska ha sina barn med sig så jag skulle bli den enda som typ kunde vara utanför hytten efter midnatt. 
Men igår pratade jag med min käre vän Tessie. Vi började prata gamla minnen och skrattade för fullt över alla idioter till karlar vi träffat genom åren, den ena värre än den andra. 
Jag berättade att jag skulle på kryssning och vi började prata om att hon kunde följa med och vips bara så där så bokade hon en hytt så på fredag så får jag äntligen efter snart två år (!) träffa min älskade hunkinna igen!! Som jag längtar!!! ♥



Panik, ångest, stress..

Skola, jobb och annat strul... Känner mig stressad.
Få bra betyg, plugga plugga plugga. Läsa kurser jag egentligen inte orkar för att kunna fortsätta få jobba. 
Aldrig riktigt veta hur mycket jag kommer få jobba varje månad, aldrig veta hur ekonomin ska gå ihop.
När en lön för engångsskull blir skapligt bra så ryker den direkt för att den månaden innan var dålig. 
Att inte veta utlöser den värsta stressen och i sin tur den värsta ångesten. 
Jag vet inte hur jag ska orka, det känns som jag kämpar på men att jag gång på gång springer rakt in i en betongvägg. 
Jag känner mig ful och äcklig för att jag inte hinner bry mig om mig själv. Jag känner mig som en värdelös vän och familjemedlem eftersom jag aldrig har tid. 
Jag känner mig pressad att hinna och tiden är för knapp. Jag kan knappt andas vissa gånger.. 

Idag är en dag då jag bara vill släcka ner alla lampor, krypa under täcket, glo på massa dåliga filmer och gråta. Bara få ur mig allt.. Men det har jag inte tid med för jag ska jobba kväll. 16-21.45. Hoppas på ett bra schema och en bra kväll. 

¡Chao!




A new bed to make magic in.



Hittade en drömsäng igår på Mio för inte alls nå farliga pengar, 9900:-
Men måste hitta en ny lägenhet innan jag får för mig att köpa den.






Mamsen!

Igår innan jag åkte iväg för att jobba kväll så var jag över och firade min älskade mamma som fyllde 50år! :)
Det var fullt hus för min alla mina syskon var där, mina tre systersöner, min systers kille och hans son. Mycket folk eller snarare många barn ger hög ljudnivå så det var rätt skönt att komma iväg till jobbet och till mina kära pensionärer efter! :)

Idag skjutsade mamma mig till skolan för jag skulle kolla så att ingen idiot hade rört lappen jag satt upp på anslagstavlan. Självklart hade någon tönt använt min nål och satt typ tre stycken andra annonser över min. Jag blev förbannad och tog bort dom och efter typ femton minuter ringde första personen som ville köpa en bok och tio minuter efter ytterligare en till.
Så jag och mamma åkte hem till mig i Bomhus först för att hämta post, sen till Dollar en sväng innan vi åkte tillbaka till skolan. Ena personen dök inte upp vilket gör mig så irriterad, hörde inte ens av sig förrän jag var hemma i Valbo igen... Får se om han hör av sig när jag är i skolan imorgon, tar i alla fall med mig böckerna utifall att någon hör av sig. Vill bli av med dom nu!

Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund, är så jäkla trött!
¡Chao!

Jag föll pladask för honom.

Nu är det helg och ingen är nöjdare än jag för den här veckan har verkligen varit jobbig och nästa lär väl inte bli så mycket bättre den heller så jag behöver vila upp mig lite. 
Imorgon ska jag sova tills jag är utvilad, alltså inga väckarklockor. LOVELY! 
På söndag ska jag jobba men det är kväll så får i alla fall sova ut, förhoppningsvis! 

Idag är det ju fredag den trettonde och det fick ju såklart jag smaka på då jag nämligen halkade omkull när en snygging gick förbi. Så går det när man ska spana in hetingar som går förbi och när man har händerna i fickorna. Jag föll pladask. Jag gjorde mig i alla fall inte illa men pinsamt var det! 
Jag fick dessutom jobba över fast så mycket otur var det inte med det. Jag trivs jättebra i gruppen och med mina arbetskamrater, alla är så snälla! Nu den 20e januari så har jag faktiskt jobbat på Carema i ett år, det har verkligen gått fort. 




People are like music..


Off to work!

Kvällskursen igår gick bra. Vår lärare verkar riktigt bra, hon känns lite som en kvinnlig version av en av mina favoritlärare. Själva kursen verkar intressant, mycket tack vare hennes lärarstil. Nu ska jag visserligen inte säga för mycket för det kan ju visa sig att jag inte kommer gilla henne alls men det känns bra just nu. 
Kvällskurser vet jag av tidigare erfaranhet att det egentligen inte är något för mig. Jag kan inte koncentrera mig och det mesta känns jobbigt men trots att jag var riktigt trött igår så kändes det rätt så bra. 

Jag fick skjuts hem av Krista, en helt otrolig tjej som jag har lärt känna sen en tidigare kurs. 
Så jag kom hem strax efter nio. Såg ett avsnitt av Modern family, käkade och sen somnade jag. 

Snart så ska jag iväg till jobbet. 9-14.30 är det meningen att jag ska vara där.
Hoppas på ett någorlunda lugnt schema för både min rygg och mina knän har börjat krångla. 
Jag måste verkligen börja motionera mer, gå ner några kilon och komma iform. Känns vidrigt att vara så här ohälsosam. Men jag vet att när allt lugnar ner sig för mig eller snarare när jag kommer igång med allt, när allt blir lite säkrare så kommer jag kunna lägga upp ett schema över mitt liv och då kommer allt automatiskt bli så mycket bättre. Jag är en schemamänniska, något som nog kan kopplas väldigt mycket till min ADHD-diagnos. 
Jag tror verkligen inte att "vanliga" människor vet hur mycket vi "bokstavsbarn" anpassar oss efter samhället och hur svårt det faktiskt är. Men det blir ett annat inlägg för nu måste jag slänga på mig lite kläder och gå till bussen.

¡Chao!






Böcker till salu!

Snacka om att jag kommer vara helt slut efter den här dagen!
Jag har jobbat sen klockan 8 och nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 18.00 så att min lektion i medicinsk grundkurs ska börja. Enligt scemat är det lektion till kl 21 men förhoppningsvis får vi gå tidigare eftersom det är första lektionen. Det lät som M skulle åka till Brynäs och träffa några vänner så om jag har tur kanske han stannar där tills jag slutar så jag kan åka hem honom hem så jag slipper bussen.

Imorgon skulle jag ha varit ledig men fick några extra timmar att jobba så det är jag tacksam över. Fick lite andra tider idag i en annan grupp med så det känns gött.
Hoppas på att få jobba så mycket det bara går så jag kan få en någorlunda bra lön.

Nu ska jag skriva ut att jag säljer böcker och sätta ut den på tavlan som påminner om Bosnien under 90-talet.
Hörs mer när vi hörs, btw jag fick MVG i spanskan. Jag är nöjd!
¡Chao!




Hostel 3!

Igårkväll  såg jag och Marcus Hostel III. 
Man kan verkligen säga att Elite Hunting har utvecklats. Fy fan.. 
Tror ni att något sånt där kan finnas i verkligheten? 
Den är i alla fall sevärd för det kvittar om att skulle vara kassa skådisar vilket det inte direkt är för hur dåliga skådespelare det än skulle vara så skulle de här filmerna vara lika vidriga.






Jag ♥ Gröt!

För ett år sen hatade jag gröt. För några månader sen ogillade jag gröt. För några veckor ogillade jag fortfarande gröt. För några dagar sen började jag tycka att det gick och äta. Idag älskar jag gröt! Mums va gott det är med havregrynsgröt och äppelmos! :D 
Bästa frukosten, det är gott och man är mätt länge. Gröt är kärlek! ♥

Nu ska jag stressplugga.
Jag har sista provet i spanska idag och jag förstår inte ens frågorna jag ska svara på. 
Illa! :/ 

Chao! 





Get Him To Greek!

Jag och Marcus bakade scones som vi åt till Get Him To Greek. Marcus hade aldrig sett den och eftersom den är en av de bästa komedier som gjorts så var vi ju tvungen att se den! :) 
Den är ju bara så sjukt bra och Russel Brand är så sexig så jag nästan dör! ;)

Nu blir det att sova, både skola och jobb imorgon, hur ska jag orka?
Godnatt, ciao!






A new beginning..

Imorse försökte jag vara lite nyttig och äta havregrynsgröt till frukost.
Jag har i alla år verkligen avskytt havregrynsgröt och nästan all gröt för den delen. Men det är en bra frukost så jag har beslutat mig att lära mig tycka om det. Det gick väl bättre en vad det brukar, åt nästan en hel portion utan att dränka den i allt för mycket annat. 

Jag måste verkligen komma igång med kost och motion igen.
Känns hemskt med alla extra kilon jag lagt på mig och blir det inte någon förändring snart så vet jag inte vad jag gör. Det jag måste få tillbaka är motivationen.. till allt faktiskt. Till skolan, till träning, till jobb, till vänner, ja helt enkelt till livet. Jag har liksom tappat den och jag vill eller snarare jag MÅSTE hitta den igen. 
Jag vet att mycket har berott på pengar och känslan att jag saknar ett eget krypin då jag absolut inte vill vara i min lägenhet i Bomhus längre. Därför börjar jakten efter lägenheter igen, det blir något så billigt som möjligt och så centralt som möjligt. Storleken spelar faktiskt ingen roll, kan bo i en 20kvm om det skulle behövas, bara jag har ett förråd så alla saker får plats. Meningen är ju ändå att jag inte ska vara i Gävle allt för mycket, utan planen är ju trots allt att ta mig ner till Ibiza och jobba där, något som skulle vara en upplevelse för livet! ♥

Jag känner verkligen att något måste hända i mitt liv nu.. Något positivt. 
Något som får mig att hitta livsglädjen igen. 
Jag känner att jag vill ha tillbaka de tjejkompisar jag tappat de senaste åren, i alla fall många av dom. 
En av dem är Sabina.. Fy fan vad jag saknar våra galna upptåg. Det behövde inte vara något speciellt vi gjorde men allt blev typ galet och jäklar vad jag skrattade hela tiden.

Jag hoppas att hitta tillbaka till allt, att en ny början av något otroligt bra ska hända!




Jag och min belgiska vän Lindsey i Ibiza! (:



The reason why...





Sábado!

Idag fick jag lite sovmorgon men inte så lång som jag hade hoppats på. Detta berodde på att min älskade håriga bebis Gottfrid gärna väcker mig på morgonen med ett gäng pussar. Som inte det vore nog så gör Marcus såna ljud ifrån sig när han sover så jag inte kan bli något annat än tokig!

Idag var ju planen att jag skulle åka med pappa hem till farmor och farfar och käka lite men det blev uppskjutet tills imöra. Så istället har jag bara softat här hemma.
Jag klev upp klockan nio, tog en morgonpromenad med Gottegos och la mig senare i soffan och kikade på Disney Channel och när jag tröttnade på det satte jag igång Mr Popper's Pingviner. Jag har inte sett den tidigare för flera personer har sagt att den inte var nå bra men jag tyckte faktiskt den var helt okej. 

Nu väntar jag på att klockan ska bli runt tre för då kommer pappa och hämtar Gottfrid och kör mig till jobbet. 
Jag hade tänkt varit ledig den här helgen men det blir några timmars jobb trots allt. 
Jag känner mig dock inte så pigg. Jag har ont i halsen och det känns som jag har feber. Det kan ju bero antingen på att jag tog en grogg igår kväll av samma vodka som jag drack och tappade rösten av totalt i Ibiza eller så är det på grund av de timmar vi spenderade ute i kylan igår när vi grillade korv. Vad det nu än beror på så hoppas jag att det går över snart. Jag har verkligen INTE tid med att bli sjuk. Allra helst inte nu när skolan drar igång igen och när jag måste försöka jobba så mycket det bara går. 

Men nu blir det ett bad och sen lite gos med Gottfrid innan jag beger mig till jobbet. 
Ciao!






Kyligt men mysigt.

Idag kom Gottegos hem ♥. Han har inte varit hemma på väldigt länge så jag är superglad att få ha goplutten här så jag kan gosa och kramas med han mycket även om det bara är tills imorgon. 
Vi har precis kommit in efter att ha spenderat lite tid ute i skogen med mamma och Viktor och grillat korv. Det var riktigt mysigt men fy som jag fryser.... Det börjar verkligen bli lite kyligt nu, även om det inte är så många minusgrader så har man blivit van med det lite mer milda vädret. 

Imorgon så är planen att jag ska åka med pappa hem till farmor och farfar och fira en alldeles för sen jul haha :P
Inte hunnit varit dit något på grund av jobb och plugg så tänkte passa på imorgon innan jag drar iväg och jobbar 16-21. Ska vara i demensen imorgon, har aldrig jobbat i den gruppen tidigare men har varit hos de allra flesta av de kunderna i alla fall så det ska nog gå bra. Gött att jobba helg eftersom det blir några extra kronor i OB. 

Nu ska jag kika på ett avsnitt av The Vampire Diaries. Som jag har längtat! 
Skriver mer senare, ciao!


Man kan inget annat än att längta tillbaka! ♥





Gud är stor!

Igår kväll firade vi in helgen med att jag och Marcus åkte till Bomhus och blev bjudna på en helt otrolig middag hos min syster, svåger och systersöner. Min svåger Kent stod i köket som vanligt och denna gång hade han tillagat älg, potatis i ugn och en fantastisk sås till. Älgköttet hade varit i ugn i sju timmar och var riktigt gott! Vi drack lite rött till och allt var riktigt mysigt innan ämnet religion kom på tal. 
Ni förstår jag är kristen men har växt upp i en omgivning som har varit långt ifrån troende, både vänner och familj. 
Vilket har gjort att jag allt för många gånger får stå ut med idiotiska kommentarer och tydligen så ska jag stå till svars för vad kyrkan har gjort i historien. Mobba den kristna tjejen verkar tydligen vara något som väldigt många tycker är fantastiskt roligt. Dock så tycker inte jag att det är lika roligt, inte heller tycker jag om att höra allt och bli sårad, framförallt inte i en omgivning där jag trodde jag kunde vara trygg. 
Jag tycker det är komiskt hur människor tror att jag ska stå ut med deras dåliga skämt om min tro hela tiden men skulle jag skämta tillbaka om att jag i alla fall inte hamnar i helvetet så blir alla genast så allvarliga.

Nu är det inte så att jag är någon person som tror att folk bara hamnar i helvetet så där. Jag är en person som är tveksamt inställd till helvetet som det är. Jag är bara så förbannat trött på att ständigt få utstå människors "skämt" eller vad dom nu än skulle kalla det mot mig. Jag är trött på att behöva försvara min tro hela tiden, att så många hela tiden ska få mig att visa dom att Gud finns. Hur menar ni att jag egentligen ska göra det? 
Jag ska hela tiden få höra hur dömande vi kristna är och hur vi ser ner på dom som inte har en tro men vad är det för skitsnack egentligen?! Det är inte jag som kommer med ständiga påhopp, som försöker provocera fram något. 
Grejen är ju den att de människor som "attackerar" mig är människor som verkar arga på mig för att dom själva inte lyckas känna det jag känner. Att dom inte vågar erkänna att det finns något större än de själva, att dom inte vågar tro  bara för att dom inte kan veta till hundra procent.

Jag vill engång för alla påpeka att jag inte har något emot människor som "saknar tro".
Jag har problem med människor som har problem med mig för att jag har en.

Sen en sak till...
När vi dör så är det knappt någon som är ateist.. 
Hur kommer det sig?





Go Sheldon!


Sheldon Cooper is my hero!







All my bubble dreams..

Ett varmt och härligt bubbelbad är inte helt fel efter en slitsam dag på jobbet. 
Time to get naked and wet! ;) 




Never...






Slavarbete.

Det gick bra att jobba idag och det känns riktigt kul att jag verkar få fler pass för det är verkligen pengar som behövs. Blir därför lite smått irriterad att jag måste ha fyra jävla veckors GRATIS praktik när jag nu denna termin kommer läsa Vård- och omsorgsarbete. Jag ogillar starkt all form av slavarbete och ingen kan väl komma och påstå att praktik är något annat. Så mellan veckorna 6-9 kommer jag plugga, tvingas slavarbeta och samtidigt försöka slita på ett riktigt jobb där jag får pengar så jag faktiskt överlever! Det känns som det kommer bli en jobbig månad men det är bara och stå ut. 

Nu ska jag kika på film och käka popcorn, skriver mer senare. 
Ciao! :)


Räddningspatrullen!

En riktig bra start på morgonen är att sätta igång Disney channel för att se gamla klassiker som Långben och Räddningspatrullen. Nostalgi! ♥
Nu ska jag springa till bussen, dags för att jobba och göra rätt för sig.
Ha en trevlig dag allesammans! (:


Nyårslöften,

Nytt år betyder nya löften som ska brytas. Har ni gett några nyårslöften?
Jag gillar ju som jag skrev i något tidigare inlägg att skriva ner en lång lista som jag skulle vilja förändra med mitt liv och sen försöka utan press fullfölja så många som möjligt.
I år har jag en lista på säkert tjugo saker jag vill förändra/göra om inte fler. Det kan vara allt från att faktiskt åka iväg till Ibiza och jobba en sommar till att lära mig något nytt. Jag ogillar att göra listor som handlar alldeles för mycket om att man ska sluta med massa saker, jag tycker mer om att man ska börja med något. Jag älskar att lära mig nya saker, jag är som en svamp när det kommer till kunskap. Jag suger åt mig allt jag tycker är intressant. Mamma brukar säga att jag aldrig kommer sluta studera för att jag helt enkelt älskar att lära mig saker och det är nog sant. 

Jag hoppas i alla fall att ni alla får ett riktigt bra år och att ni tar till vara på de möjligheter ni får. 
Jag hoppas att jag själv kommer vara modig nog till att göra allt jag vill och sluta använda ord som men, måste, kan inte.. Jag hoppas på att bli mer orädd. För är det något som håller mig tillbaka som nog håller många tillbaka så är det rädsla... 




¿Hablas español?

Årets första inlägg från mig.. Hade ni alla en trevlig Nyår?
Min var helt okej. Jag var hos min syster ute i Bomhus och min mamma och lillebror var med dom också. 
Dom smällde lite fyverkerier, något jag ogillar. Vi åt god mat och drack en massa gott. En helt okej kväll helt enkelt. Det kändes skönt att slippa hetsen på stan om inte annat. 

Idag har jag enbart pluggat en jäkla massa spanska.
Jag har gjort tre skrivuppgifter och skrivit ett tre timmar långt prov. 
Jag vågar inte riktigt säga hur jag tror att det gick för då blir jag bara besviken.. 
Men det kändes rätt bra så jag hoppas verkligen att det är så också. 
Om jag inte får MVG i kursen så kommer jag nog inte välja att läsa nästa steg. Det känns inte bra att påbörja ett nytt steg om inte det förra gick perfekt och eftersom jag verkligen vill läsa nästa steg så väntar jag ivrigt efter att få tillbaka det jag gjort rättat.

Imorgon ska jag jobba.
Har även fått lite fler tider den här veckan och hoppas verkligen på fler för det behövs för min ekonomi har varit rent utsagt skit den senaste tiden och jag orkar verkligen inte ha det så! 
Jag trivs på Carema och vill gärna stanna kvar där men om jag inte får fler timmar så måste jag nog säga tack och hej. Har varit timanställd där nu sen januari förra året, alltså ett år nu så det känns tråkigt om man ska behöva leta annat. 








RSS 2.0