Midsommarhelgen

Godmorgon! 
Jag har varit nykter under midsommarhelgen vilket känns riktigt skönt.
Jag jobbade både i fredags och i lördags, dom ringde om att jobba igår med men jag tackade nej då jag nämligen lyckats åkt på en dunderförkylning igen. Åkte istället ut till mamma en sväng i Valbo och träffade mina bröder, sen hem till mig för att göra skrivuppgiften i svenskan som jag läser på distans nu under sommaren. 
På midsommaraftonen kom Hellbom över till mig i Bomhus där jag är kattvakt nu medans min syster och hennes familj befinner sig i Italien. Vi åt massa gott och jag gjorde en jordgubbstårta a la Bella som blev riktigt smarrig. 
På midsommardagen efter att jag hade jobbat så åkte jag ut till Valbo där jag blev bjuden på god mat och fick stryk i FIFA av min 10åriga lillebror. 

Idag börjar jag mitt sommarvikariat i serviceteamet där jag blir nu mellan v 26-29. 
Jag hoppas att jag ska trivas lika bra som jag har gjort de gånger jag jobbat extra där. 
Ska förutom mitt sommarvikariat försöka ta på mig lite extra på helgerna, måste ha mycket pengar nu när det är dags för Ibiza igen! (: 

Nu tickar klockan iväg, så måste springa. 
Wish me luck! 
Ciao!



Upp och ner.

Det känns som livet vänds lite upp och ner när man jobbar natt. 
Att komma hem och somna klockan sju på morgonen är ingenting som direkt stör mig, däremot så är det inte så kul när man vaknar självmant före klockan tolv och inte kan somna om, allra helst när man ska jobba två nätter till. 
Det gick väl relativt bra att jobba inatt om man bortser från min osäkerhet. Jag är alldeles för osäker av mig och ibland känns det som att min osäkerhet kommer sluka mig levande. Jag försöker göra allt för att få bort den men den vägrar att helt försvinna, vilket är riktigt tråkigt. 
Jag är rädd att göra något fel och är rädd att personer isåfall inte kan säga det på ett bra sätt till mig personligen utan istället kritisera mig öppet inför andra eller låta skitsnacket flöda. Jag hatar verkligen skitsnack, jag har aldrig förstått grejen att inte säga det till den person det rör, jag kan köpa grejen att man är irriterad på någon så man spyr ur sig allt till någon annan för att inte explodera av ilska men då ska man även kunna spy ur sig allt det till den person det handlar om också.

Aja nog om det. 
Marco och jag har spikat datum nu i alla fall för att åka tillbaks till Ibiza och om allt går som jag vill att det ska gå så kommer vi befinna oss i Ibiza, denna gång i San Antonio mellan 26/8-9/9 :) 
Det är sånt jävla lyckorus jag känner att jag faktiskt om bara lite mer än två månader kommer befinna mig på denna vackra underbara ö igen, det är sånt rus som slår alla droger i världen! 

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, cykla iväg till konsum för att hämta ut mina svenskaböcker som jag aldrig gjorde igår. Sen så ska jag cykla vidare hem till Klaudia som jag inte har träffat på evigheter innan det är dags för att jobba natt igen, 21.00-07.00 är tiden som gäller fortfarande och jag hoppas det går bra. 

Ciao! 





@ work

Då ska jag snart iväg till jobbet då. 
Jobbar natt hela helgen, 21.00-07.00. 
Jag hoppas verkligen det går bra inatt och att jag är i alla fall är lite mindre nervös än vad jag var förra gången jag jobbade natt. 
Nå väl, klockan tickar iväg så bör nog börja fixa i ordning allt. 
Skriver väl mer imöra skulle jag tro.
Ciao! 



Utgång med folket.


Igår blev det utgång med Hellbom, Linda, Ese och Sebastian. 
Vi förfestade lite hemma hos mig och hamnade sen på Sun city. 
Kvällen blev väl inte helt misslyckad men den kunde ha blivit bättre.
Jag är så arg att jag är så misstänksam som jag är efter nyårsafton och jag är så arg över att jag bryr mig om saker som jag inte ska behöva bry mig något om. Jag vill bara kunna gå ut och ha roligt, utan tjafs.. Som i Ibiza.
Jag börjar bli skapligt trött på mig själv att jag alldeles för ofta har börjat få snefyllor, att det alltid blir något tjafs och jag börjar bli ännu tröttare på att när jag faktiskt inte bryr mig har folk omkring mig som hetsar mig att bry mig. Jag tror inte dom gör det med flit direkt, men det är inte bra oavsett. 
Just nu vill jag bara lägga mig ner och läsa boken jag håller på att läsa. Pause/Play heter den. Sjukt bra bok. 
Jag behöver läsa om någon som är mer förstörd än jag just nu..



@ work.

Jag är alldeles för trött just nu.
Det var meningen att jag skulle ha jobbat kväll idag men det blev tydligen ändrat så jag fick frågan om jag ville jobba dag istället mellan 7-15 och eftersom jag sagt till mig själv att jobba så mycket det bara går så tackade jag ja, något jag ångrade när alarmet ringde imorse. Tack och lov börjar jag vakna till nu men för bara tjugo minuter sen var det hemskt och jag var noll taggad till att jobba. 
Det är lite små drygt att jag jobbar dag idag då jag kommer jobba natt hela helgen, blir en lite väl stor vändning men det är sånt man får ta när längtan till Ibiza är stark. 
Lite jobbigt bara att aldrig riktigt veta hur ens arbetsdag ser ut, något som kan tära på ens psyke rejält. Jag beundrar verkligen människor som har jobbat inom vården länge och som INTE har förvandlats till bitterfittor. Det är verkligen ett yrke som förutom att det är fysiskt krävande verkligen är väldigt psykiskt krävande. 
Det börjar kännas skönt att jag sakta men säkert börjar få in lite rutiner i jobbet, börjar bli lite mer säker i det jag gör, i alla fall hos de kunder jag varit till tidigare och det gillar jag. 
Även om det här yrket inte är det jag vill syssla med i livet, utan att kriminolog fortfarande är mitt mål så hyser jag stor respekt för de bra som jobbar inom det samt det är en erfarenhet som hjälper mig att utvecklas som människa och är det något jag vill, något förhoppningsvis alla vill så är det att utvecklas. 
Dessutom är jag väldigt tacksam att bli erbjuden så pass många pass som jag blir, det finns alldeles för många som sitter arbetslösa men som vill arbeta. Respekt till alla er som tappert fortsätter leta och inte nöjer er med situationen. 

Nu börjar klockan ticka iväg ser jag vilket betyder att det är dags att slänga på sig kläder och hoppa på biken. 
Hoppas det blir en relativt lugn dag på jobbet, vi hörs! 



I love! (:

Jag kan inte släppa hur mycket jag saknar Ibiza.. Hur mycket jag längtar tills jag är tillbaks på denna vackra ö. 
Det är därför jag jobbar så mycket jag bara kan, för livet här i Sverige kvittar känns det som bara jag har råd att ta mig tillbaks dit. Nöjen här kan liksom inte jämföras med livet där. Jag vill bara knarka ön, jag är kär. Så jävla kär! 

Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbade natt och kom hem sju imorse. 
Jag sov framtill tolv sen så har jag knappt gjort något förrän jag mötte Hellbom på stan och gick runt och kikade en sväng. Kanske inte det roligaste att göra när plånboken (som jag tappade i Ibiza) är helt tom. 
Pengar nästa vecka något jag tackar så ödmjukast för! Då blir det att förnya garderoben lite i alla fall. 
Imorgon jobbar jag mellan 7-15, sen blir det utgång på sun city med Hellbom. Abstinens efter sprit och dans haha! (; 
Fredag, lördag och söndag jobbar jag natt 21-07. Då tänkte jag passa på att försöka plugga lite svenska om mina skolböcker hunnit komma. Läser nämligen svenska nu under sommaren på distans, något jag kom på i vild panik igår.
Jag vet inte alls hur eller om jag kommer jobba något nästa vecka det återstår att se. Jag ska höra med min chef imorgon men jag hoppas verkligen på att det finns något pass åt mig då varenda krona är välkommen. 
Veckan därpå börjar jag i alla fall mitt sommarvikariat så det känns bra, att veta hur jag kommer jobba men förhoppningsvis får jag även lite extra på helgerna. 
Jobb jobb jobb... Det kommer bli mitt liv nu för att i september kunna bli ¡Hola Ibiza! ♥



Ibiza Fucking Island! ♥

Nu var det bra länge sen jag skrev något här i bloggen, det ber jag om ursäkt över! 
Det har hänt en hel del den här månaden. Jag har jobbat rätt mycket men framförallt så har jag funnit kärleken..
Mellan den 30/5-8/6 var jag på Ibiza och blev så jävla kär! Ön är helt fantastisk, folket där, partylivet, landskapet, atmosfären.. Ja allt i Ibiza är underbart vilket gör det jävligt svårt att inte älska ön. 
Jag var där med Hellbom och hennes vän Marco, en klockren kille! 
Trots att jag blev sjuk, fick panikångest, hade dåligt väder de fyra första dagarna, fick blåmärken överallt så det såg ut som jag blev misshandlad och haltade då min fot ballade ur. Förutom det så hade jag sånt jävla lock för öronen så hörde knappt något samtidigt som jag knappt kunde prata för jag var så hes. 
Men trots det så var det ändå den bästa resan i mitt liv, trots det så blev jag så förälskad i Ibiza.. Så förälskad att jag just nu tar på mig så många pass det bara går på jobbet för att kunna ha råd för att åka tillbaks i september och det verkar som Marco ska med mig vilket skulle vara toppen! (: 

Jag har sett David Guetta på Pacha. 
Jag har dansat loss som en galning på Privilege, världens största nattklubb där Tiesto var dj. 
Jag har upplevt ett partyliv jag knappt kunnat drömma om. 
Jag har kunnat slappna av på ett sätt jag aldrig skulle kunna göra i Sverige. 
Ibiza är verkligen the place to be och dit ska jag igen!
Jag har varit hemma en vecka och jag räknar redan ner dagarna tills jag befinner mig där igen.. 

Ibiza Fucking Island! ♥ 








RSS 2.0