Superman oh my Superman!

Idag har jag varit i skolan och pluggat. Vid 13-tiden hämtade Krista upp mig och vi åkte iväg till ett asiatiskt ställe som jag aldrig kommer ihåg vad det heter och åt lunch. Efter det gled vi bara runt i bilen i regnet lite, vi svängde förbi Willys och handla lite innan Krista körde hem mig. På parkeringen blev vi sittandes en bra stund och snackade om allt mellan himmel och jord och som vanligt hade jag en underbart trevlig dag med bästa Krista.

När jag kom hem vid 20 tiden så satte jag mig vid datorn i någon minut innan jag gick över till min granne Barre där jag har spenderat kvällen framtills nu med massa strunt och cheesedoodles framför Superman returns. Barre var trött så jag gick hem och sitter nu och kollat på slutet av Superman nu. nice. 

M är på utbildningen med jobbet och efter det så skulle han ut med dem. 
Så ikväll är det me, mysfelf and I. 
Natti! ♥



WHATEVER, I'M.....


Bra?

Jag sitter i skolan och har precis skrivit klart och skickat in en psykiatriuppgift. Ja jag är bra! 
Lägg märke till min ödmjukhet att jag skriver att jag är bra och inte bäst. Vad är det för skit egentligen? Vad har hänt med mitt självförtoende?!!! self conscious, where the fuck are you?!!





True Story




Rosa moln

Angående gårdagens blogginlägg.. 
Det är inte lätt att leva i ett samboförhållande, i alla fall inte för mig och eftersom jag har en blogg så måste jag få utlopp för mina känslor genom att skriva inlägg som kanske makes no sense för den som läser men så är det bara. 
Jag skriver om min vardag och den är inte alltid en dans på rosor så att jag istället som jag brukar göra att efter jag skrivit ett inlägg av ren frustration och ilska att jag tar bort det när jag lugnat ner mig så tänker jag låta alla inlägg vara kvar. Det är mina känslor, dom kanske är annorlunda dagen efter och det kanske kan verka som jag skulle lida av någon personlighetsstörning men hey då får ni tycka det. Alla dagar kan inte vara som att sväva på rosa moln, ibland ramlar man helt enkelt av molnen och får en ordentlig smäll. Men det är bara att fortsätta kämpa för livet fortsätter ändå. 






SWEDISH HOUSE MAFIA!

åååååh vad jag längtar tills 22 november när jag och bästa Marco åker ner till Stockholm för att se Swedish House Mafia!!!! ♥












Hur kunde jag låta det bli såhär?

Idag är en sån där dag då jag bara vill krypa ner under täcket och försvinna. 
Jag känner att jag vill ha ett litet hus flera mil ifrån alla andra där jag kan vara alldeles själv, bara jag med mina tankar. Jag orkar inte med att vara sambo längre, det är verkligen inte min grej. Jag orkar inte med att ständigt behöva plocka och städa någon annans skit. Jag orkar inte med bråken som kommer på grund av att man säger som man känner. Jag är trött på att ständigt bli nedvärderad och nedtryckt för att sen hålla upp en min om att allt är så jävla perfekt. Det finns inget perfekt med det. 
När bråk och tjafs tar över i ett förhållande så all attraktion och passion försvinner så finns det ingenting kvar. Man blir bara äcklad. Äcklad över hur allting har blivit. Äcklad av sin partner och äcklad av sig själv, hur man själv har blivit. Man undrar när kärleken försvann och inser att man inte ens kommer ihåg om den ens fanns där nångång. 
Man anklagar sig själv för att man lät det bli så här. Att man själv blir sårad och se hur han blir sårad. 
Bråk på bråk på bråk... Om vadå egentligen? olikheter. 
Olikheter kan vara bra absolut men för mycket blir sällan en lyckad kombination. 

Han säger att jag måste sluta leva och tro att allt är som en Disney film och han har rätt.
Vi kommer inte leva lyckliga i alla våra dagar. 





Massa måleri

Ursäkta för dålig update här på bloggen.
Jag skrev precis ett inlägg om varför men sen lyckades smarta jag trycka bort det och orkar verkligen inte skriva ett nytt.


Men kortfattat så har jag i alla fall varit hos syster med familj och målat hus nu i flera dagar. Vi är långt ifrån klara då vi varken är så många som målar och inte heller har vi vädret på vår sida hela tiden. 
Men vi ska bli klar före måndag i alla fall, då åker ställningen bort. 

Imorgon tar jag en ledig dag från måleriet då jag ska iväg till skolan. 
Ska passa på att plugga en del imorgon med då jag fick mina böcker från adlibris idag. Så nu har jag alla böcker förutom en då den var helt slut. Hoppas den kommer in igen snart annars blir det problem. 


Nu ska jag ta och chilla en stund innan jag ska nanna kudde. 
Godnatt, chao!





Too bored to function

I'm gonna eat my fingers cause' Im so fuckin' bored. 


Inte utan min Marcus


Marcus har åkt iväg till Dalarna för att fiska kräftor så denna helg blir det bara jag och Gottfrid. 
Hur ska vi klara oss?





Resident Evil

Jag såg Resident Evil: After Life häromdagen innan jag gick till skolan och efter det blev jag så sugen på att se alla filmerna så idag har jag haft ett Resident Evil marathon och sett tre av filmerna ska se den fjärde (hann aldrig se klart den på teve) och jag längtar nu som en tok tills femman kommer ut på bio nu i september. Vem kommer se den då? Jo jag! 

Gottegos är hemma igen också och ingen är gladare än jag för det. Hann har bara varit borta två dagar men jag saknar alltid min bebis! ♥

I helgen ska Marcus till Dalarna och fiska kräftor så då blir jag själv och tro mig som den ensamvarg jag är så ska jag verkligen njuta! Oroar mig bara för att sova själv, har vant mig så nu med att ha min snarkande klump bredvid mig så kommer kännas konstigt och nästan lite otryggt av att inte ha honom där. 

Marcus får ta kvällspromisen med Gottfrid idag och så sitter jag här och kikar på tv komedi innan det är dags att sova. Längtar in avsnittet med Miranda, haha en sån otroligt rolig serie! 

Godnatt!



God morgon världen

Godmorgon! 

Jag hade jättetrevligt hos syster, svåger och barn igår. Blev bjuden på jättegod mat (som vanligt). Denna gång blev det högrev och dom absolut godaste revbenen jag någonsin har ätit! Självklart blev det gott vin till. Svåger Kent kan sin grej! ;)
Jag var så trött när jag kom hem så lade mig i soffan och kikade på teve en stund men blev så trött så gick och la mig lika snabbt i sängen och somnade före kl 22. 


Nu alldeles strax ska jag iväg till skolan så jag borde verkligen börja göra mig iordning för att gå iväg till bussen. 
Så skriver mer senare, 
¡Chao!


på besök hos..

< sitter hos familjen Boman Dahlin och avnjuter ett glas rött medans jag väntar på att den delikata maten ska bli klar. Jag blev hämtad av syster efter skolan och har varit här och hjälpt till och grundmålat huset och då får man ju alltid belöning i form av mat och vin av svåger Kent :)

Miss my baby!

Första skoldagen idag och den gick super. Psykiatri verkar hur kul som helst och härligt med en kunnig lärare.
Imorgon blir det specialpedagogik med en av mina absolut favorilärare så det kan inte bli annat än bra! 
Den här terminen ska jag ha A i betyg i alla ämnen och jag ska göra det för mormor! ♥



Gottfrid är hos pappa och blir där tills på torsdag och jag saknar min lilla skit redan hur mycket som helst.
Känns hur konstigt som helst att inte ha honom här bredvid mig. Men snart är det torsdag och då är min gobit hos mig igen! (:

Nu blir det att försöka sova, upp tidigt imorgon något jag inte längre är van vid. 
¡Chao!




Bara jag och älsklingen idag!

Happy Birthday Krista! ^^

Idag fyller min underbara vän Krista år! 
Så hipp hipp hurraa och massa grattis till henne! :D ♥



Hade ingen annan bild på dig Krista så det fick bli den från hundgården då våra barn träffades för första gången! (:

Jag älskar Ibiza!!!

Jag kommer aldrig glömma första gången jag skulle åka till Ibiza. Det var meningen att jag och Hellbom skulle till Italien men hennes vän Marco som jag då aldrig hade träffat hade frågat henne om Ibiza så det blev att vi skulle åka dit. Jag var riktigt skeptisk. Jag kände inte alls för att ha någon vild partyresa och funderade flera gånger på att inte följa med. Men det gjorde jag och jag förälskade mig totalt!
Ibiza är utan tvekan den bästa ö jag varit på och nog någonsin kommer vara på. Ibiza har allt. Kommer aldrig glömma ångesten när jag vaknade upp hemma i min säng i Sverige en ångest som var så stark så jag och Marco som jag då hade hunnit börja gilla rejält bokade en ny resa igen så drygt två månader senare så var vi där igen. Jag trodde inte jag skulle gilla det på samma sätt, jag nästan hoppades på att få slippa det då det var som ett beroende. Men jag hade fel, jag älskade Ibiza ännu mer.. Jag var fast. Jag hade blivit totalt jävla beroende av denna fantastiska ö. Av den fantastiska avslappande miljön där ALLA människor verkligen var välkomna. Den svenska se ner och baktala mentaliteten existerade inte. Jag var där som ni vet för tredje gången detta år i juni men nu blir det ingen resa dit förrän nästa år och jag vet inte hur jag ska klara det. Ibiza är som ett långdistansförhållande. Jag vill bara dit och fyllas av värme och kärlek. Min största kärlek här i livet är Eivissa, mitt älskade Ibiza! ♥





Tiesto-opening på Privilige.

Ibiza är inte bara känd för party utan även för sina ödlor!











Bästa Marco!


Inuti Es Paradis.










Sunset på Café Mambo.




Es Paradis.





Dagarna hos familjen Boman Dahlin

Jag har tagit så otroligt fina kort på mina underbara systersöner när jag var där förra veckan men tyvärr så får jag inte lägga upp dom för den äldsta grabben Josef som även är min Gudson då han är så där smart som faktiskt alla borde vara och därför försiktig och lite rädd över vad som läggs upp på nätet då det alltid blir kvar där. 
Så tyvärr blir det inga fina bilder på dessa fina grabbar. Men kan bli lite bilder från besöket hos dom i alla fall. (:

Lit




Lite kolbilder från Kents Grande grill.


Marcus


Världens bästa svåger!

Johannes tyckte att jag skulle ta ett kort på molnen! (:

H
Mina bästa systrar! <3

V
Marcus pallade inte trycket hos svåger Kent! (;

Mar

Gottfrid fick tag på Josef basketboll. Den var inte hel efter. 

G
Gulligaste Gullis! (:

V
Fluffy! (:

g
Skyggis på gräsklippan! (:


Mammas bebis! <3

mina myskillar!

Jag älskar mina grabbar! <3

Ursäkta ....

Ursäkta att jag varit kass på att blogga denna vecka, jag har ingen direkt ursäkt till varför jag varit det heller. 

Jag har svårt att sammanfatta den här helgen på ett inlägg men kortfattat så är väl det som har hänt att jag varit ute hos syster i Bomhus och hjälpt till och skrapat bort färg från huset och nu i veckan ska jag nog dit och hjälpa till och måla. 
I helgen har vi haft lite besök. I fredags var Peter, Jessica, Baris och Marcus vänner Helen och Darsan här på besök.
Vi åt pannkakor och fruktsallad och drack en massa vin (i alla fall jag, Peter och Jessica). Efter två på natten när bara Helen och Darsan var kvar så åkte monopolet fram och det blev inte sovdags förrän nångång efter kl 4. 
Jag var helt slut på lördagen så jag somnade på eftermiddagen när Marcus åkte iväg och vaknade inte förrän han kom hem. Han hade då Helen och Darsan med sig och dom hade en liten kräftskiva medans jag som hatar kräfter och doften av det satt inne i vardagsrummet och kikade på the roast of Charlie Sheen. Så jäkla roligt! haha.

Idag efter att vi sovit bort halva dagen tog vi bilen iväg till mackmyra och fiskade lite. Vi fick inge napp men ungefär 103 myggbett. 

Skolan börjar imorgon så nu ska jag ta en kvällspromenad med Gottfrid och sen så är det natti natti. 
Bjuder på några bilder här nedan, lägger ut lite fler imorgon!
¡Chao!


kför





Helgens bravader

En beskrivning av helgen då... Helgen var öhm.. Jag var ganska full och minns inte så hemskt mycket haha. 
Fredagen var i alla fall Peter här på besök, vi skulle bara dricka lite vin men det slutar ju sällan så när han och jag dricker tillsammans. Så en halv vodka senare, några cider och en flaska rosé senare så var vi rätt så dragna. 
Min granne Baris kom över och sa hej och runt två så följde vi med Peter till bussen och sen gick jag och Gottfrid in till oss och sov.

När jag vaknade upp på lördagen så kände jag mig sliten och trött. 
Jag besökte mormors grav för första gången och fylldes mer av lugn än av sorg. Hon kändes fortfarande så levande och det kändes bra. 

Jag kom hem igen och städade undan lite snabbt och sen kom Jessica och senare två vänner till Marcus. 
Jag fixade i ordning lite hemmagjorda potatisklyftor och en sallad medans karlarna stod och skötte grillen. 
Jag och Jessica drack en massa vin och sen när all mat var klart så satte vi oss ner och åt. Det blev en massa kött och det var riktigt gott.
Efter ett tag gick Marcus kompisar och Peter kom istället. Då blev det massa strunt och vi hade rejält roligt. 
Det var en lyckad kväll, vi skrattade, vi åt och vi drack. Vid två var jag så slut så jag somnade. 

Söndagen existerar inte. Jag var så trött hela dagen, Marcus fick sköta alla promenader med Gottfrid. 
 Mängder av mcdonalds mat blev det och litervis av läsk. Baksmällan var ett faktum. 

Det var hur som helst en riktigt rolig helg med trevligt sällskap och god mat. 
Så även om söndagen blev plågsam så var det värt det, men nu blir det nyktert ett bra tag framåt. 

Ska visserligen till Kent senare idag så då blir det nog något glas rött men ska INTE bli full på bra länge i alla fall ;)

¡Chao!


Blev inte direkt så många bilder från helgen men bjuder på några i alla fall.





Marcus och Gottfrid som nog var ganska trött på oss denna kväll. 



Så här såg det ut efter helgen. Det var riktigt hemskt att ta tag i det.



Världens bästa Jessica! (:


Jag. Lägg märke till rivmärkena.. Det var Gottfrid som också ville dansa med mig.



Marcus sätter eld på hela grillen. DET SKA SMAKA RÖKT! (;



Gottfrid och Baris. 



Peter vet hur man håller igång! (;


Att rulla sig i kodynga

Godmorgon världen!
Jag vet att jag inte bloggade något igår, ber om ursäkt för det. Men jag hade fortfarande fullt upp med att vara sliten från helgen och dessutom var jag plågsamt tvungen att städa upp efter helgens bravader. Det var INTE roligt vill jag påstå!
Om inte det vore nog så var Gottfrid och Marcus ute och sprang i spåret igår kväll och när dom kom tillbaka så ropade Marcus i panik efter mig så jag sprang dit livrädd att någon skulle ha gjort sig illa men det var värre...
Gottfrid hade nämligen rullat sig i kodynga eller vad det nu än var, BAJS i alla fall och stank som ingen annan. Marcus hade också fått bajs på sig och han var alldeles förstörd för det. 
Vi stängde in Gottfrid i badrummet och jag sprang runt som en galning och letade efter hans hundshampoo men hittade det inte. Tur nog har man en underbar granne vid namn Jessica som hade kvar det från sin hund och hon kom ner på sekunden.
Gottfrid som annars är väldigt svår att bada då han vägrar hoppa i badkaret mötte sitt öde väl då Marcus bestämt sa åt honom att hoppa i och sen satt han där lugnt och stilla tills vi var klara. 
Fördelen med allt var att jag samma dag faktiskt tänkt på att han behövde bada men att jag drog mig för det då jag vet hur svår han är att hoppa i badet. Men nu är det gjort och nu är det en ren fin vovve i hemmet! (: 


Fuckin' Hangover!

Jag kommer bli nykter i månader efter den här helgen. 
Idag är jag världens segaste människa, jag har inte ens gått utanför dörren utan promenader med Gottfrid har Marcus stått för. Vi har verkligen frossat mat från donken och det enda jag har gjort idag om man bortser från gångerna jag tog mig från soffan till sängen så är det en blåbärspaj. En riktigt god bakispaj faktiskt. 

Nu ska jag sova, ligger i enbart string i sängen, fönstret är öppet, fläkten är i full fart och jag svettas ändå. 
En svår baksmälla med andra ord. Kommer mer detaljerat inlägg om helgen imorgon. Godnatt!


Gottfrid möter Sahara

Det blev inget bloggande igår, fann ingen tid till det.
Gårdagen såg i alla fall ut så här.. Jag åkte in till stan för att gå på LPG. Där blev jag irriterad och frustrerad över en sak som berättades men skriver ett inlägg om det senare så slipper allt bli så grötigt. 

Krista hämtade upp mig efter med sin söta vovve Sahara och vi åkte till Valbo. 
Gottfrid fick vara hos pappa medans jag var på LPG och när han lämnade tillbaka honom till mig så fick Gottfrid och Sahara träffas för första gången. Sahara skällde lite på Gottfrid först men sen så gick det så bra. Dom lekte så fint i hundgården och sen när vi tog en promenad så gick dom så fint båda två. Vi testade att åka bil med dom också. Så dom satt vid varsitt fönster i bak och njöt haha det var så otroligt sött! (: 
Vi svängde förbi Granngården och köpte lite gott åt dom, sen en sväng förbi MAX och köpte gott åt oss själva. 
Hela dagen gick så bra och jag är så stolt över min grabb! ♥








Wathing Single Ladies naked in my bed

Har haft vilodag från gymmet idag och det märks då det har blivit en rejäl latdag. 
Förutom dom korta promenaderna med Gottfrid och en testrunda med mina nya gåstavar så har jag knappt rört på mig idag. Istället har jag frossat i mig massa pizza och godis så jag har fått ont i magen. Tur nog så är det en ny dag om bara några timmar och då är det nya tag som gäller!

Nu ligger jag halvnaken i sängen och är redo för att sova.
Men först blir det ett avsnitt av Single Ladies. En av mina favorit girly serier (;

Godnatt!!

s

Wathing Single Ladies naked in my bed

Har haft vilodag från gymmet idag och det märks då det har blivit en rejäl latdag. 
Förutom dom korta promenaderna med Gottfrid och en testrunda med mina nya gåstavar så har jag knappt rört på mig idag. Istället har jag frossat i mig massa pizza och godis så jag har fått ont i magen. Tur nog så är det en ny dag om bara några timmar och då är det nya tag som gäller!

Nu ligger jag halvnaken i sängen och är redo för att sova.
Men först blir det ett avsnitt av Single Ladies. En av mina favorit girly serier (;

Godnatt!!

s

Löshår och shopping

Jag fick ur löshåret igår från håret utan att behöva raka skallen. Har dock några tovor i nacken som jag måste försöka trolla bort. Håret känns så kort nu och jag känner mig lite som ett whitetrash med en enorm utväxt och dessutom är jag alldeles oljig av removern så trots att jag tvättat håret typ tre gånger så ser det alldeles flottigt ut! :o

När Marcus kom hem tog vi bilen till stan så jag kunde skaffa gymkortet för Korpens andra gym också. Marcus passade på att träna lite men jag ville inte att Gottfrid skulle behöva sitta i en varm bil så vi tog en promenad istället. 

När Marcus tränat klart tog vi en sväng till Stadium där dom hade något erbjudande på löparset så jag köpte ett, inte direkt som jag är ute och springer så ofta men kanske börjar nu och så köpte jag såna där gåstavar med viktmotstånd, Bungy Pump. Dom må kosta 1000:- men har hört att dom är bra så då är det ju en investering! (: 




Rapunzel

Brevbäraren var här nyss och levererade mitt paket från Rapunzel som jag beställde för bara någon dag sen. Typ igår eller förrgår och jag tog inte någon expressleverans men ändå så kom det så här fort. I'm impressed!

Det jag beställde var i alla fall ett frisörset som innehöll allt möjligt som bland annat saxar, borstar, klämmor mm. 
Jag beställde också tillbehör för att kunna sätta in ny hair extensions men denna gång med microringar och så beställde jag remover så jag ÄNTLIGEN får ur den här insättningen jag har nu för den ser katastrofal ut! Fästena syns och det ser förjävligt ut, känner mig som värsta whitetrash personen. Men idag ska det ut så ingen är lyckligare än jag. Är dock orolig hur illa mitt eget hår har slitits. Har rejäla tovor i bak så hoppas innerligt att jag kan borsta ur det. 

Så håll tummarna att jag slipper göra en Britney. För jag tror inte jag kommer passa i rakad skalle. 



 
 
 
 

Morgonens adrenalinkick

Jag kände mig skapligt duktig imorse när jag klev upp klockan fem, slängde på mig kläder och cyklade till busshållsplatsen för att hinna med bussen till gymmet där jag tränade på riktigt bra. 
Det är alltid en kick av att träna men det är något ännu extra när man börjar dagen med ett träningspass. 
När jag kom hem tog jag en promenad med Gottfrid i regnet. Jag älskar att gå i regn men han är inte lika förtjust i det så det blev bara en kortis och efter gick vi hem och käkade frukost. 

Nu öser regnet ner utanför och jag sitter i soffan och kikar på tv. Om åskan håller sig borta så kommer det här nog bli en riktig mysdag. Jag håller tummarna för det. 



mobilinlägg i regnet

yes! Jag tog mig till gymmet nu fast jag hade noll energi och att det var kväll. Jag var inte där så länge men jag var där så go mig! Nu väntar jag på bussen hem, sen blir det en kvällpromenad med Gottfrid sen så är det godnatt.
 
 

Skärpning Nelly!

Jag är galet besviken på Nelly!
För ett tag sedan beställde jag lite saker därifrån och när jag väl fick dom efter ett bra tag så saknades en av klänningarna. Okej om den var slutsåld även om jag tycker dom bör ha lite mer koll på det men då mailar man väl och meddelar det i alla fall?! Istället mailade jag dom efter jag fick paketet för snart en vecka sen, tror ni jag har fått något svar? NEJ! 
Jag vägrar ju betala fakturan förrän jag isåfall ser att vad den klänningen kostade är borta!

Blir galet besviken och sen att dom inte ens kan svara på mail är bara lågt. 
Det är jävligt synd att dom har så snygga kläder annars hade jag bojkottat dom helt.






Gottfrid gästbloggar

Undrar om Gottegos hade tänkt gästblogga hos mig idag? Såg nästan ut som det när han hoppade upp och lade sig framför laptopen. Min underbara älskling! ♥



Ganska jäkla låst

Jag orkade inte upp klockan 5 imorse för som vanligt höll Marcus på med sina monsterljud inatt så jag inte kunde sova. Jag ringde pappa runt 10 och hörde om han hade lust att passa Gottfrid en stund medans jag var på gymmet men det hade han inte. Det är sådana här gånger som det är extra jobbigt att Gottfrid inte kan vara själv. 
Så från och med nu ska jag kämpa som en galning tills grabben går att lämna ensam igen för jag går under av att vara så här låst. Bara att hoppas på att han inte skäller och om han gör det att inte grannarna klagar. 

Tja!


Hunger Games

Jag och Marcus har precis kollat klart på Hunger Games. Riktigt bra film som minst sagt väckte många känslor. 
Nu blir det en kvällspromenad med Gottfrid och sen så får vi se om jag kryper ner i sängen och försöker sova eller hur jag gör. 

Tja!


on my way ..

 morgonpromenad med gottfrid avklarad . Nu väntar jag på bussen in till gymmet för att träna. Time to burn some calories!

Dagens shopping

Idag när jag följde med syster till köpis så hade jag sagt till mig själv att jag bara skulle hjälpa henne och att jag inte skulle shoppa något alls, inte det minsta, absolut INGENTING... Jag kom hem med tre par nya trosor, det är ju nånting men hallå underkläder behövs ju alltid, så det kan väl knappt räknas som shopping, eller hur?!


Ett två tre fanta och rosé..

Ett glas rosé var det enda jag fick i mig idag i hopp om att huvudvärken skulle försvinna. Jag hade fel, huvudvärken blev kvar och den blev snarare värre än bättre.
Nu väntar jag på att grannen ska höra av sig så vi kan ta en promenad med Gottfrid sen så ska jag sova.
Imorgon ska jag ta mig upp i tid och bege mig till gymmet.

 

En resa till ett annat land

Jag behöver verkligen åka utomlands engång till i år. En sista minuten i september skulle vara helt underbart.
Frågan är bara om jag vågar åka själv om jag inte lyckas få med mig någon och isåfall vart ska jag åka?
Mallorca, Menorca, Cypern, Sicilien? Finns ju så många alternativ och allt beror ju på om jag åker själv eller med någon. Åker jag själv så vill jag åka nånstans där jag känner igen mig och eftersom jag ändå talar en någorlunda halvkass spanska så skulle det kännas tryggare än att åka själv till något ställe där jag inte kan språket alls. 
Om jag åker med någon så skulle jag nog till och med kunna tänka mig ett land som Turkiet som jag absolut egentligen aldrig skulle vilja åka till men eftersom landet erbjuder en bra sol och bad semester så skulle det ändå funka om jag åkte med någon. 

Allt jag vill är att komma bort från Sverige för minst en vecka och bara sola, bada och njuta av livet!



Bild från andra resan till Ibiza 2011. Saknar!!!

Tusen tack Takai! ♥



Jag har nu ÄNTLIGEN fått en ny bloggdesign och jag är så nöjd!
Nu kommer det bli mycket roligare att blogga när man får skriva inläggen i en snygg blogg. 
Så tusen tack till bästa Beatrice som har designat den åt mig, du är bäst! 

Så om ni är som mig och saknar talang för bloggdesign men ändå vill ha en snygg blogg, kika in henne blogg så hjälper hon er. (:



Vinkväll, baksmälla och shopping med dom bästa

Igår skulle jag och Marcus ha lite mys med kex, vindruvor och vin. Det skulle inte alls bli så mycket vindrickande men köper man en bag in box så kan det bara sluta på ett sätt. Grannen kom över och många glas senare var vi alla fulla och vinet slut. Marcus shottade i sig nå turkisk ouzo liknande sprit och blev fullast av alla. Han däckade och Gottfrid gav oss besvikna blickar. 
Tog en kvällspromenad med honom till hundgården och grannen gjorde mig sällskap, efter skiljdes vi åt och jag och Gottfrid gick in och sov. 
Idag när jag vaknade upp av Marcus monsterljud så var jag så bakis så jag ville spy. 
Jag drack liter med vatten, la mig på soffan och somnade om igen. 

När jag vaknade ringde syster mig och frågade om jag ville med henne och min underbara systerson Algot till Köpis och självklart ville jag det. Jag hjälpte henne att välja ut lite kläder som den personal shopper jag är, hon bjöd på lunch och efter all shopping var klar så tog vi en promenad med Gottfrid och Algot fick hålla i kopplet. Det var så sött men tyvärr hade jag inte mobilen på mig så fick inget kort. Men det var i alla fall så otroligt gulligt! 

Planerna för dagen existerar inte längre. 
Hade önskat att jag hade haft körkort och bil, eller ett litet hus nånstans nära vatten eller en pool så jag kunde bada för jäklar vad solen steker på nu. 
Marcus slutar jobbet kl 17 så får se om han har lust att hitta på något då, 
det var allt från mig för nu, tja! 



Min älskade bebis!

Igårkväll var jag och Marcus iväg till hundgården med Gottfrid. Gotte ska alltid mäta sig med Marcus och det var inget undantag denna gång. Jag kastade en pinne (stock) till Gotte som hämtade den och sprang direkt till Marcus för att köra dragkamp. Han var helt slut efter. Men vi hann knappt mer än hem så skulle Marcus ut i spåret och springa så då fick Gottfrid följa med. När han kom tillbaka så blev jag lite orolig för han för han andades så himla tungt och snabbt. Nästan hyperventilerade. Då skaffade Marcus fram en egen liten fläkt till Gottfrid och ställde på golvet så han kunde svalka och en stund efter var allt bra igen! (: Jag älskar mina grabbar! ♥




DANCE!!!

Jag är helt tokig i dansfilmer så gissa vad jag är glad att en dag som denna då solen INTE skiner och då huvudet dunkar litegrann efter gårdagens bravader med flera glas rosé att Viasat film verkar ha någon form av danstema när dom visar filmer då dom har visat Stomp the yard homecoming, nu visas step up 2 och efter det blir det step up 3. Jag har ju sett alla filmerna innan men ändå. Dans får man aldrig nog av så efter filmerna så ska jag nog ta min booty och shajka framför kinectet. Ohyeah.. 







Bellaaa rekommenderar

Jag måste erkänna att jag kände mig en aning impulsiv när jag beställde en Galaxy sIII och jag kände att jag nog inte ens behövde en sådan pass wow mobil och ärligt så förstod jag inte wow-känslan så mycket heller men allt det var innan jag höll den i handen. Då var det kört, jag blev förälskad. Jag älskar den verkligen och jag rekommenderar den till alla. Glöm iphone och skaffa dig en Galaxy. 

Allt från mig, tjaa!


Lite shopping

Åh just ja... Jag köpte ett ritblock och lite skisspennor häromdan så jag kan försöka ta fram min kreativa sida och börja teckna lite. Jag fick med mig en helt underbar väska också som jag har tittat på ett tag nu. Love it!


Träning, shopping och trevligt sällskap

Igår när jag absolut inte hade varken lust eller ork så tog jag mig till gymmet och tränade. Jag var alldeles själv, det var ingen annan där och det var riktigt härligt. Det är en riktig kick att komma iväg och träna och framförallt när man absolut inte känner att man vill. Så jag var lite stolt över mig själv! ;)

Så när jag gick in på Stadium för att köpa en vattenflaska så såg jag en skön tröja för endast 99:- så den var ju tvungen att komma med hem den också. När jag hade gymmat klart så svängde jag in på en liten inredningsaffär i stan och köpte med mig en fin tavla som var på rea. Tror den bara kostade 120:- så den var ju tvungen att komma med den med! ;)

När jag kom hem så tvättade och sen kom Krista och hämtade upp mig. Vi hämtade upp hennes vän med och så åkte vi till Willys och handlade. Vi svängde förbi Maxim där dom reade ut massa fiskeprylar så jag köpte några fiskedrag innan vi körde hem Kristas vän och åkte ut till Köpis igen där jag hämtade ut min nya mobil, gissa vilken det blev? ;) och ett paket från Nelly. 
Innan vi åkte hem med allt så var jag tvungen att springa in på apoteket, så jag la min nya mobil och mitt paket från Nelly i soffan därinne på apoteket. Men eftersom jag är så pass virrig och på det pratade med den otroligt trevliga apotekaren som jag bland annat pratade om shopping med vilket gör mig helt galen så glömde jag allt så när jag kom hem kom jag på det så då var det bara för Krista att köra som en amerikan tillbaka till Köpis medans jag bad flera böner till Gud att det skulle vara kvar. Han hörde mig för den trevliga kvinnan som jobbade där hade lagt undan det åt mig, tack och lov för ärliga människor! 

Dagen slutade med grillat till middag, en cykeltur och en glass. 
Härlig dag. 
Tja! 








RSS 2.0