@ work.

Det gick riktigt bra att jobba igår. 
Alla var så hjälpsamma så min nervositet försvann rätt så snabbt. 
Idag ska jag jobba igen, 7-16 så jag ska alldeles strax hoppa på cykeln och bege mig. 
Jag hoppas att det går lika smidigt idag som igår! (: 
Wish me luck! (: 



Jobb! (:

Idag ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde jobba ikväll och/eller imorgon. 
Ikväll var jag tvungen att tacka nej eftersom Gottfrid fortfarande är hemma men imorgon sa jag så klart ja! (: 
Så imorgon ska jag jobba 7-16 och jag hoppas att det går bra. 
Det är nämligen första gången jag ska jobba sen jag gick introduktionen och eftersom den var för drygt en månad sen gör att jag känner mig lite nervös. Men det ska bli kul. Jag blev riktigt glad att dom ringde, trodde nästan dom hade glömt bort mig eftersom dom tydligen hade ringt någon dag efter introduktionen men inte fått tag på mig. Så hoppas verkligen att dom ringer mer och att jag får jobba skapligt mycket i sommar! (: 

Nu ska jag kolla igenom lite skolarbete och sen få i mig lite lunch. 
Ciao! (: 




FAN!!!

För en liten stund sen fick jag hem Gottfrid efter att inte ha haft honom hemma på flera månader. 
Jag vill bara gråta när jag ser hur tjock han har blivit! 
Jag blir så arg på att min pappa inte har lyssnat på mig att han måste tänka på hans vikt trots att jag flera gånger berättat riskerna med en överviktig scäfer och vad som kan hända med hans höfter!
Jag känner mig totalt jävla maktlös att jag inte kan ta hem honom på heltid förrän jag har flyttat vilket gör att jag bara vill flytta ännu mer. Jag vill bara hitta en lägenhet nån jävla gång så jag kommer härifrån! 

Härlig dag!

Igår var det en trevlig dag! (: 
Det var fint väder, vi spelade basket, grillade och bara var. 
Klaudia blekte håret på mig, inte platina blond utan champagne blond som det så vackert heter men tyvärr så tog det inte så värst mycket på mitt hår. Det blev lite ljusare men hade gärna velat ha det lite ljusare ändå men får väl helt enkelt blondera det en gång till sen! (: 

Idag tänkte jag gå ner på stan när dom öppnar och se om jag hittar något fint. 
Snart åker ju jag till Ibiza och jag börjar längta nå så otroligt, allra helst nu när den ekonomiska biten har löst sig tack vare T! (; 
Förutom shopping så står städning stort på listan! Ser förjävligt ut här hemma. 
Sen så måste jag verkligen plugga för nu har jag verkligen mycket att göra i skolan. Men det är svårt för mig att hitta diciplin när det är sånt fantastiskt väder ute. 

Nå väl nu måste jag väl försöka göra någon nytta här hemma. 
Ciao! (:


Baby come back to me.





Everything






Inte min grej.

En kvällspromenad i Hemlingby med trevligt sällskap är aldrig fel, allra helst inte när himlen är alldeles rosa och vacker! (: 

Imorgon så är det crousing här i Gävle och tack och lov så har jag smart nog planerat att åka ut till Bomhus för att vara barnvakt åt grabbarna bus så jag slipper alla bilar och allt folk som låter illa. Raggarkulturen är säkert något speciellt för dom som gillar sådant, själv så har jag aldrig haft något direkt intresse för rostiga gamla bilar och jag har bara sett crousingen som en ursäkt att supa mig full och bete mig illa när jag var yngre. 
Nu när jag har hunnit blivit äldre och vis (gammal och tråkig) så är sånt inte lika roligt längre utan det är mycket roligare att åka hem till mina systersöner och umgås med dom! (: 






Uppsatser

Om lite mindre än två veckor så ska mina två uppsatser lämnas in. 
Jag börjar få lite små panik inför det då jag inte har börjat skrivit på någon av dem. 
Visserligen så har jag lagt ner mycket energi på att vara källkritisk och leta efter trovärdig fakta något jag i alla fall nog kan säga att jag lyckats skapligt med. Jag har verkligen fördjupat mig i det ämne jag har valt att skriva om i ena uppsatsen så jag hoppas verkligen att det blir en hyffsat bra uppsats till slut. 
Den andra uppsatsen jag ska skriva har jag inte alls lagt ner lika mycket energi på att vara källkritisk eller leta efter fakta men eftersom jag ska skriva om häxprocessen i Gävle så känns det som jag har lite kött på benen i alla fall då det var något jag blev intresserad av för inte alls så länge sen, så då läste jag rätt mycket om den. Så jag behöver bara ta mig tid att röra mig ner till arkivet och få lite mer fakta och källor som inte är från internet. 

Snart ska jag iväg på en promenad med Hellbom i boulongern, ska bli gött!
Bli av med lite energi så att jag förhoppningsvis kan fokusera lite mer på att plugga efter. 
Solen verkar ha tittat fram nu också vilket är great! (: 



Vill du ligga med mig då..

Hörde den här låten för ett tag sen men den var väl så pass ny då så hittade den varken på youtube eller spotify. 
Men nu såg jag att Klaudia lagt ut den på sin blogg så måste dela med mig den jag med. 
Jag gillar den starkt, för den är fan så sann! 



.


Jag vill vara lycklig. 






BIN LADIN ÄR DÖD!

Nej USA ska inte leka Gud och nej det är kanske inte rätt att vara glad och känna att det är rättvisa att en annan människa har dött.. 
Men nu är det så att Bin Ladin iskallt och utan ånger dödade flera tusentals människor, hans terrordåd har satt sina spår hos alla människor i hela världen medans han själv levde i ett lyxpalats i Pakistan. Att han dog var ett lindrigt straff och egentligen kom han alldeles för lätt undan. 
Bin Laden borde ha plågats, torterats för de dåd han har gjort. 

Jag har aldrig döljt min förkärlek till USA och inte kommer jag börja nu. 
Må det göra oss till dåliga människor som jublar åt denna varelse död men jag ber att Gud förlåter mig. Jag ber att Gud har överseende och jag hoppas innerligt att Bin Laden just nu får de straff han förtjänar, i botten av helvetet där han kommer plågas i en evighet! 



RSS 2.0