JAG VILL FISKA

Jag har insett att min blivande man MÅSTE ha ett fiskeintresse för mitt växer för varje dag som går! 
Allra helst efter jag börjat kolla på River Monsters. Igår såg jag hur Jeremy Wade fiskade upp en Hårkäring i Norge! Helt absurt att det finns så stora fiskar inte alls långt ifrån Sverige! 
Jag börjar må riktigt dåligt att jag inte varit och fiskat knappt något denna sommar. Men jag är ju så beroende av att ha någon med mig då jag liksom har svårigheter med att kroka av fisken. Men det måste jag lära mig för jäklar vad jag vill fiska! 
Längtar till vintern också, sitta med varm choklad och pimpla! (: 



Bjuder på en bild från den tiden jag bodde i Bergsjö, alltså bra många år sedan. 
Jag och Båls var och fiskade regnbåge och här håller jag upp min fångst med stolthet (och en aning äcklad därav att jag håller den i toapapper! hahaha) 
Sen en bild på själva sjön vi fiskade i och en närbild på min vackra regnbåge! ;P
Åååh vad jag saknar hälsinglands underbara skogar! ♥






 
 

MORGONPROMENAD

Har precis kommit in efter att ha tagit en morgonpromenad med Gottfrid! (: 
Det börjar bli riktigt skönt att promenera nu på förmiddagarna utan den alldeles för starka och varma solen. 
Det börjar bli lite småkyligt vilket är toppen om man är en hundägare som bryr sig om sin vovve!
Denna sommar har varit en plåga för Gottfrid. Med det "superfina" vädret som är långt ifrån kul för hundarna. 
Därför jag osjälviskt låtit han har varit så mycket hos pappa trots att jag saknat ihjäl mig varje sekund efter honom.
Pappa har ju bil så han kan åka ut till ställen som det finns lite mer skugga på och där det blåser lite mer. Det har inte jag haft möjlighet till. 
Men nu är han hemma iallafall. Dock bara till helgen då jag ska på loppis med mamma på lördagen och på söndagen ska vi åka till Ulva och sen Uppsala om planerna håller i sig. Sen på måndag kommer Gavlegårdarna hit och ska besikta lägenheten, hur dom än tänker där eftersom jag inte ska flytta ut förrän 1 november. 
Det står ju trots allt att under besiktningen att det inte ska vara några prylar på väggar, eller egentligen mycket saker omkring alls som kan dölja hål och sånt. Jag kan ju inte behöva plocka ner och leva i flyttkartonger under två månader för att de ska besikta lägenheten. Det vore ju absurt om dom ens tänkte den tanken. 

Men oavsett så blir Gottfrid kvar tills fredag kväll och jag tänker ta hem han igen på måndagen efter besiktningen! :)
Är så glad att ha min lilla bäbis hemma! ♥
Han verkar ha tagit det med ro att inte M är här iallafall men om jag nämner ordet "pappa" så springer han gärna ut i hallen med en viftande svans eller hoppar upp och kikar ut genom fönstret. 

Men det blir nog bättre.. 
Nu ska vi ta och käka lite frukost, ikväll är det River Monsters och det får jag INTE glömma! (: 
Typ dubbla avsnitt också, först vanliga River Monsters sen River Monsters: Jättefiskar. 
Jeremy Wade!!! ♥

 





ETT AVTAL ÄR ETT AVTAL

Uppe med tuppen! 
Jag har sovit dåligt inatt, blev så förbannad på en FD vän som jag har hjälpt med så otroligt mycket och som nu otacksam som personen är lämnar mig i skiten trots en överenskommelse och ett bindande avtal! 
Jag blir så förbannad! 
Så idag så ska jag ringa till polisen och rådfråga hur jag ska gå till väga för nu är jag trött på att denna person kommer undan exakt allt. 
Är så trött på hur personen glider fram på en räckmacka och förstör för exakt alla andra medans han går fri utan problem! Är trött på hur personen kan få spy ur sig allt möjligt om människor utan att få ta konsekvenserna! 
Är så trött på personer som ljuger så mycket så de inte ens kan hålla koll på vad som är lögn och vad som faktiskt är sanning. 
Jag är så otroligt trött på att umgås med mytomaner helt enkelt, som till och med kan ljuga om vilken färg de har på strumporna. 
Det räcker nu. Jag trodde jag skulle lugna ner mig efter lite sömn men jag är nog ännu mer förbannad än vad jag var igår! Förnekar saker som flera människor har hört hen säga. Jag blir så arg och denna gång tänker jag INTE ge mig!! 

Något positivt är i alla fall att min älskade Gottegos kommer hem om drygt två timmar! (: 
Lycka!! Som jag har saknat min bäääbis! ♥
Innan dess ska jag plocka lite här hemma och gå till Tempo och handla lite frukost. Jag har varit så sugen på en ostsmörgås nu i flera dagar så nu ska jag då ha en! (: 

Trevlig tisdag på er!



MNICROSS

Den här lilla rackaren åker min inte ens 3åriga systerson Algot runt på som en galning nu. 
Jag och mamma såg att den var till salu för ett löjligt bra pris och systeryster kom genast och köpte den. 
Algot må vara 3 år, men han är fan min idol! 
Inte alla treåringar som kan åka cross inte! ;)
Jag älskar lillskiten så mycket så det gör ont i hjärtat. ♥




 

GOTTFRID ♥

Om två dagar kommer min älskade bebis hem! ♥
Jag hoppas verkligen inte att någon motorcykel åker förbi så han som han alltid gör springer mot fönstret och tittar efter sin "pappa". 
Sjukt jobbigt det där. Jag vet att Gottegos är en vovve, men han är min bäääbis och jag älskar honom över exakt allting annat. 
Varje gång han har varit hemma sen M flyttade så har M ändå kommit hit och hälsat på vilket har gjort att det inte varit någon större skillnad då Gottegos var van att "pappa" jämt jobbade länge. 
Ärligt, det är så hemskt. För jag vet att Gottfrid saknar M nå helt galet mycket och man ser verkligen hur han letar efter honom när han är här. 
Men samtidigt som jag känner mig urusel så vet jag att han mår garanterat bättre nu utan alla bråk som har varit men samtidigt.. Han saknar honom. Det syns verkligen. 
Så fort han hör en motorcykel, så fort någon går in i porten, så fort han ser en motorcykel..
Men han har mig i alla fall och jag kommer aldrig lämna honom, jag kommer ALLTID älska honom över exakt allting i denna värld. För han har och kommer alltid vara min älskade lilla bebis! ♥

 

 




TREVLIG KVÄLL

Igår vaknade jag upp med en vidrig smärta i knäet. Under natten vaknade jag upp flera gånger på grund av att jag lyckats lägga mig i någon konstig ställning som belastade knäet. Hej smärta! 
Idag är det dock bättre. Jag drack så mycket igår och hade hur trevligt som helst så idag har jag bara legat här i soffan och softat. Jag och min vän som jag var med igår och sov över här har och vi har bara latat oss hela dagen. Vi beställde hemkörning på pizza och har kollat på film efter film. Hur härligt som helst faktiskt men samtidigt så otroligt rastlöst. Men imorgon blir det ändring på det. Oavsett om knäet är bättre eller inte så SKA jag ut på en promenad och dessutom ska jag iväg med mamma på loppis i Högbo. 
Men idag fortsätter denna lat dag. Han har gått iväg och köpt lite godis medans jag har laddat ner en bunt med filmer. Blir lite kärlekskomedier, thrillers och drama. (: 

Nu ska jag ta och ringa min mor och höra när vi åker imöra. 
Ha en fortsatt trevlig helg allesammans! (: 



TOPP FEM

Om det skulle finnas en topp fem lista om världens klantigaste människor så skulle jag lätt vara med. 
Alldeles nyligen så gick jag till tempo och på vägen hem precis där man svänger ner till mig så lyckas jag snubbla. PÅ EN KOTTE!!! 
Så nu ligger jag i soffan med en vidrig pulserande smärta. Knäet har ett rejält skrubbsår och jag blöder. Men den svidande känslan bryr jag mig inte så mycket om för den går över. Jag är bara så livrädd att jag skadat knäet mer. Jag har ju ständiga problem med kroppen och att detta nu hände precis när jag börjat träna igen är ju som ett jävla hån och något som självklart ALLTID drabbar mig. 
Snälla snälla snälla... Låt det inte vara någon inre skada som sitter i länge. Jag vill kunna träna, jag behöver det!:(

Åh det värker så jävligt så jag bara vill gråta. Jag kan knappt stödja benet och jag vet inte vilken position som gör minst ont. Hemska jävla klumpighet! :( 
Åh när sådant här händer, vad jag saknar att ligga i famnen på dig och att du pillar i mitt hår. Fan ta smärtan som för med sig ännu mer smärta. 





DAGEN

Om jag hade klivit upp lite tidigare idag så hade jag nog haft lägenhet. Såg nämligen en tvåa i centrum för bara 3500:- i månaden som dessutom var inflytt 1 november när jag ska vara utflyttad härifrån. Men jag hann inte på den tyvärr. 
Efter den besvikelsen tog jag mig iväg till gymmet vilket var hur skönt somhelst efter jag inte varit där på en evighet. Jag var så nervös att ta mig dit men när jag väl var där så kändes det inte som jag varit borta alls. Längtar redan tills imöra när jag ska dit igen. 
Efter gymmet gick jag hem och duschade och tog en promenad över till mamma. Vi åkte iväg till auktionhuset här i Valbo och kikade även på husbilar! :) Hittade en för typ 400.000:- som var helt fantastisk. Jag skulle lätt kunna bo i den året runt, så underbar var den! 
Efter det åkte vi iväg och lunchade på Ikea, köttbullar och mos fuck the world va gott det är, och för 19:- haha löjligt billigt. I lööööööve IKEA! ♥

Efter det har jag städat här hemma. Det tog sin lilla tid kan jag säga men nu så ärr det rent och fint här hemma! (: 
Hade visning på eftermiddagen, har ingen aning om dom ska ta den eller inte. 
Svider lite att en tjej hörde av sig idag på en bytesannons jag hade lagt ut för ett tag sedan och ville byta sin etta mot min tvåa. Så jäkla trist att jag redan har sagt upp lägenheten! :/ 
Men ah, så kan livet vara ibland. 

Nu ska göra mig redo för Jeremy Wade. ;)
Trevlig kväll på er. 
Tjaaaa! 


 



GÄVLES JÄRNVÄGSMUSEUM

Idag har varit en bra dag. 
Var iväg till IKEA med mamma. Vi käkade frukost och kikade runt lite. 
Vid tolv tiden åkte vi in till stan för att hämta upp min lillebror efter hans andra skoldag på högstadiet. 
Efter det så åkte vi till järnvägsmuseet där vi mötte upp Diana och alla tre utav mina systersöner. Hennes grabbar Josef och Johannes och dom hade även Algot med sig. (: 
På järnvägsmuseet hade vi hur trevligt somhelst. Jag har bara varit där engång tidigare vad jag vet och den gången minns jag knappt. Tåg är häftiga grejer och all form av historia är väldigt intressant. 
Sen att spendera tid med min älskade familj är alltid underbart! ♥

Sedan jag kom hem kl 16 så har jag haft tvättstugan, pratat i telefon med Tessie och kikat efter jobb. 
Snart ska jag över till en vän en stund och imorgon ska jag upp tidigt i vanlig ordning för att kika efter lägenheter på direkten och söka jobb. 
Ska försöka komma iväg till gymmet imorgon också då det var en evighet sedan jag var där och dessutom så ska jag städa för imorgon har jag visning på lägenheten. 
Känns så galet jobbigt att man ska behöva ta in främlingar i sitt hem men tyvärr så är man tvungen. 

Nu har jag hämtat upp kläderna från tvättstugan, bäddat rent i sängen och tagit en iskall dusch. Lovely! 
Nu ska jag torka, klä på mig och bege mig iväg en stund. 
Ha en trevlig kväll allesammans! 
Chao! 




LANDET FÖR DEN RYGGLÖSE

Uppe med tuppen även idag!
Bara för att man befinner sig mellan två jobb så innebär inte det att man inte bör kliva upp i tid och sysselsätta sig med saker och ting. 
Det värsta man kan göra är nog att få ett "socfallsbeteende" med det så menar jag att sova bort hela dagarna, typ spela spel hela tiden, sakna totalt allting som har med rutiner att göra. Jag tror man då tappar lusten eller iallafall orken totalt till att söka jobb, man tappar lusten för allt skulle jag tro, då det är så otroligt viktigt med en meningsfull sysselsättning och när man väl lyckas få ett jobb så tror jag att man inte alls är lika motiverad att lyckas med sitt arbete. Därav tycker jag att socialbidrag är djävulensbidrag. 
Det är ett såkallat "skyddsnät" som inte bara fångar upp folk, utan de får människor att trassla in sig där och fastna. Jag har hört flera människor uttrycka sig att de inte behöver jobba då de i alla fall "tjänar" ungefär lika mycket på att ha bidrag som att arbeta. Då är det något som är väldigt fel.. 
Jag tror dessutom att det är väldigt många som lever på socialbidrag, ekonomiskt stöd, försörningsstöd, djävulensbidrag eller vad man nu vill kalla det som faktiskt i början var hur motiverade somhelst att skaffa sig ett arbete men som inte haft någon annan möjlighet och som med tiden då har blivit förslappade och helt enkelt för lata för att börja jobba. 
För sanningen är ju tyvärr den att bidrag lönar sig för den som får det så länge du inte har en utbildning och ett jobb som ger relativt bra betalt. Jag har hört hur många somhelst som resonerar på att de inte "tjänar" på att jobba då det får ungefär lika mycket pengar för att ligga hemma som de skulle få på ett lågbetaltarbete. Vidrigt tankesätt enligt mig men möjligheten att ens kunna tänka så borde inte ens existera. 
Människor som lever på bistånd ska och är fullt friska människor som ska kunna arbeta. Annars ska de ha sjukersättning och det är något helt annat. Men människor som lever på bistånd är friska och ska därmed kunna jobba. Det finns då ingen anledning till att de ska sitta hemma och leva på andras pengar och söka några jobb i månaden utan någon direkt uppkoll. 
Det borde vara mycket hårdare att få bistånd. Jag har hört talas om hur många somhelst som lever på bistånd och ändå jobbar svart. 
Hela Sveriges välfärdssamhälle fungerar ju inte. 
När fullt friska människor kan sitta hemma och få pengar medan cancersjuka människor tvingas arbeta. Då är det något vidrigt fel på samhället. 
När det skriks om protester när vår statsminister FÖRESLÅR att du ska kunna ha MÖJLIGHETEN att jobba tills du är 75 år vilket jag mer än gärna skulle vilja göra om jag är frisk och har ett jobb jag verkligen trivs med så blir det ett sådant liv på svenska folket, som att det skulle göra att du tvingas jobba till 75år när allt handlar om ett föreslag att du ska kunna ha MÖJLIGHETEN till det! Gillar hur allas källor är aftonbladet och expressen. Se&hör har nästan högre sanningshalt för mig nu för tiden. 
Men någon måste ju jobba. 
Den cancersjuka patienten tvingas jobba för att någon som inte ens riktigt är sjuk glider på systemet. 
Skatter är så höga för att det "sociala skyddet" ska finnas till, för att andra människor ska kunna leva på DINA pengar.
75åringen måste jobba för att betala för 20åringen som ligger hemma och sover bort dagarna och super bort 75åringens pengar. 
Arbetsmoralen som svensken är känd för existerar knappt längre. 
Det är den bittra sanningen.
Välkommen till Sverige. Där vi bygger moskéer för skattepengar, där vi skyddar tjuvar och övriga kriminella, där vi ger kriminella människor bättre vård och bättre livsstandard än vad vi ger våra äldre som tjänat landet. Landet där vi ger bort pengar utan att veta till vad och där vi kallar illegala invandrare för papperslösa. Landet där de som kämpar, spar och utbildar sig för att tjäna pengar är de som får betala mest, får ta mest skit och som får ut minst utav vad skattepengarna går till.
Underbara bidragssverige, landet för den rygglöse. 


Kanske inte det inlägg jag från början hade tänkt skriva, men så kan det bli ibland. 
Nu ska jag ta och kika och söka lite fler jobb. 
Trevlig tisdag på er! (: 


 

TRUE BLOOD ♥

Jag har precis sett klart på sista avsnittet för säsongen av True Blood
Det är nästan så att jag är nära på att gråta blod av tanken att jag nu måste vänta nästan ett år på nästa säsong! 
Jag blir nästan förstörd av tanken. 
True Blood är utan tvekan en av mina favoritserier och kan nog mycket vara min absoluta favorit också. 
Den är så jävla genial, inget fjanteri.. Den är rå och så äkta med så starka budskap. I fuckin' love it! 
Jag kommer verkligen räkna ner varenda dag tills nästa säsong. 

Under tiden så får jag väl försöka se andra serier.
Försökt börjat titta på Revolution men efter att ha sett drygt tolv avsnitt så måste jag tyvärr säga att serien inte är speciellt genomtänkt. Den känns inte alls så verklighetstrogen. Visst grundstoryn att elen försvinner är väl helt okej, och att världen så klart skulle bli helt galen och massa olika styrkor skulle uppstå men i övrigt. Massa fjantiga smycken som har elen och bla bla bla. Nä.. Den är för "gullig" för min smak. 
The Mentalist har jag börjat kika på och gillar. Inte alls samma klass som True Blood men de är ju olika genrer också så.
Men alla serier jag kikar på just nu har säsongsuppehåll. The Mentalist, The Big Bang Theory, Modern Family, The Walking Dead, The Vampire Diares (som jag börjat tröttna på helt) och nu True Blood
Pretty Little Liars har jag också tappat suget för och efter The Walking Deads otroligt sega säsong som var så är jag yttest tveksam över den nya som kommer snart. 
Dexter sänds ju just nu men jag har börjat tröttna på det också och jag vägrar se den sista säsongen som går nu förrän jag vet vad som händer med Dexter i slutet. Åker han fast eller dör så anser jag att sista säsongen inte ens är värd att se och jag kommer skicka arga mejl för att förklara hur de har förstört åtta säsonger för mig! 

Nåväl.. Nedräkningen för nästa säsong av True Blood har börjat. 
Tills dess har jag substitut serier, jag kan se om alla säsonger och jag kan läsa böckerna. 
Tack och lov så slutade inte denna säsong med samma smärtsamma spänning som förra säsongen gjorde. Detta slut kunde jag acceptera. Man fick ändå så pass mycket svar i detta avsnitt som knöt ihop alla lösa trådar som var. Så det är jag tacksam över. Dock så undrar jag hur det gick för Eric. Såg inte så vidare ut.. 

Jag hatar dock att detta är andra måndagen som jag ser True Blood själv. 
Det brukade vara mysmåndagar.. Mysa i famnen.. Fick mig att inse att det är sju dagar sedan jag hade någon som helst kommunikation med honom. Det är det längsta som varit sedan vi lärde känna varandra för över två år sedan. Rätt plågsamt när jag tänker på det. 
Jag önskar att nästa man jag träffar kommer älska mig lika mycket som jag älskar honom. Som är beredd att göra allt för att ha en framtid med mig, inte slänga bort mig som jag vore en påse av skit. 
Kul att tänka på en människa som nog inte slänger en tanke på mig. Men så kan det vara, vissa känner mer än andra, vissa älskar och saknar starkare än andra. Ni vet, "'Tis better to have loved and lost than never to have loved at all."

Med det sagt så rör jag mig ifrån datorn och sysselsätter mig med något annat. 
Chao! 

 











DAYCARE A LA BELLA

Jaha.. Här hade man tänkt börja dagen med att lugn och ro kika efter lägenheter och kolla om det kommit ut några fler jobb man kan söka. 
Sedan hade jag tänkt städa lägenheten eftersom jag ska visa den för ett par ikväll och dessutom hade jag tänkt komma iväg till gymmet här på förmiddagen. Men vad händer?
Jo min älskade syster ringer mig strax efter sju helt uppe i varv eftersom de stängt dagis utan att ha meddelat dem. Så där stod dom, både hon och Andreas behövde iväg och jobba och Algot kunde inte följa med. 
Så självklart kom de på den lysande idéen att ringa mig klockan SJU på MORGONEN. Tur för dem så var jag redan vaken, annars hade jag blivit flytokig! 
Så nu har planerna blivit ändrade. Det är Daycare a la Bella som gäller nu istället.
När mina planer blir så här ändrade så blir min ADHD-hjärna helt förvirrad. Men jag ska fixa det. Veckan ska INTE bli förstörd. Jag ska hålla i mina planer ändå. Detta är en engångsgrej och jag måste ändå fixa tid att ordna med det övriga jag hade planerat under dagen. Detta kan vara hur lätt för vilken "normal" person som helst, men alla som har ADHD eller kanske är närstående till någon som har det, vet att det inte är så lätt för någon som har det. 

Men nu är det lika bra att avrunda här om busungen som jag älskar så sjukligt mycket kommer. 
Chao!


 




EN NY ISABELLE ÄR FÖDD

Jag har precis kommit hem från en utav de mysigaste dagarna jag har haft på länge. (: 
Jag, mamma och Viktor har varit i Ulva. haha som jag har tjatat om att åka till Ulva, som ligger ca 8 km från Uppsala. Helt underbart vacker där och namnet är ju underbart! (: 
Vi har varit på loppis och haft hur trevligt som helst. 
Jag har fyndat två otroligt fina maskeradmasker som är till för prydnad, 5:- styck, helt otroligt billigt och hur fina som helst! Jag tvekade först, för jag ska ju flytta och jag har satt köpstopp på mig själv, men när dom var så billiga och jag verkligen tyckte dom var otroligt fina så kunde jag inte låta bli. Jag köpte också ytterligare en Jesustavla. Jag kunde inte låta bli då den bara kostade 10:-. Så nu börjar min lägenhet se mer och mer ut som en kyrka eller något. Fullt med massor av ikoner och kors. haha, är man kristen så är man! ;)
Jag har sett så mycket fint och låtit bli att köpt det mesta men några saker har fått följa med mig hem. 
Detta har fått mig att inse att jag nog ska sluta helt och hållet att köpa saker nya om jag absolut inte behöver det. 
Men i övrigt så är det bara saker från loppis och sådant jag tänker köpa. För de finaste sakerna jag har i mitt hem (förutom mina större saker som soffa, säng osv) har jag antingen köpt second hand eller fått/ärvt. 
Det finns så många fördelar med att handla second hand..
En är att det är miljövänligt. En annan är att det är mycket billigare och ytterligare en annan kan vara att man hittar mer personliga saker som inte finns i affärer, som är så massproducerat eller som många andra har. Sådant gillar jag! (: 
I ♥ secondhand! (: 

Mitt nya tankesätt har fått mig att besluta mig för att när jag får jobb och börjar jobba så ska jag spara undan varenda krona utöver det som inte går till räkningar och nödvändigheter som mat och sådant. 
Kommer leva riktigt snålt i övrigt och sen spara spara spara... Till en husbil! :) 
Jag har alltid drömt om en husbil så nästa sommar så ska jag tametusan ha en! 
Visst några kronor emellan kommer ju gå åt till någon utomlandsresa, även om vi alltid åker på billiga sådana och så kommer jag ju såklart lägga pengar på körkortet som jag ska ha senast till våren. 
Men i övrigt, varenda liten krona ska sparas. Ska leva på strikt budget. Jag har kläder för typ 50år framåt, hur mycket nytt som helst så det kommer jag också bli stenhård med att låta bli att köpa. 
Min tid som shopaholic är över, nu är det sparsamma Isabelle som gäller! (: 
Det är slut med att äta ute, köpa saker i överflöd som jag iallafall varken behöver eller har plats för. Det är slut med att äta massa "lyxig mat" som mitt ex uttryckte sig. Nu jäklar är det lyx med korv. Allt handlar om att spara spara spara! (: 
Åååååh vad jag längtar efter min husbil!! (: 




 





RIVER MONSTERS

Åh jag missade senaste avsnittet av River Monsters i onsdags så nu har jag laddat ner det istället trots att jag sagt att jag enbart ska se det varje vecka på Discovery. Men jag vägrar då missa avsnittet när fantastiska Jeremy Wade besöker Tjernobyl i jakt efter någon muterad galen jättefisk. 
Jeremy Wade, åh vilken man! Lätt en av mina idoler, karln är ju bara för fantastisk. Att fiska med honom vore en dröm. ♥

Så nu åker glassen fram som jag ska smaska på framför River Monsters innan jag ska sova. 
Imorgon ska jag med mamma på loppis igen, så ska upp tidigt. 
Ha en trevlig helg mina vänner! ♥




 






JAG ÄLSKAR DIG MORMOR

Inatt vaknade jag upp med världens sendrag i benet. Riktigt ont!
Jag minns första gången jag fick sendrag och jag inte ens visste vad det var för något. 
Det var många år sen och jag sov hemma hos min älskade mormor. Jag vaknade upp mitt i natten och skrek rakt ut. Mormor kom springandes ut från sitt sovrum och lugnade mig med att det var sendrag. Att det skulle gå över att jag bara behövde stå ut en liten stund till. Min älskade mormors lugnade röst som jag aldrig mer i detta jordiska liv kommer få höra igen. Det av något är plågsamt. 
Jag minns när hon började bli sjuk och inte kunde resa sig från sin fåtölj men när dörren till sovrummet gick i baklås och jag drabbades av panik för jag inte kom ut så kom då allt min älskade mormor till undsättning även denna gång. Ingen tvekan om saken. Hon hörde paniken i min röst och då fanns det ingen tvekan om att hon skulle rädda sitt barnbarn. Till och med då.. Älskade underbara fantastiska mormor. Alla minnen om dig överöser mig just nu. Mitt idrottsintresse är på grund av dig. Alla kvällar vi såg Sverige kicka ass i hockey. Jag ser dig framför mig, applådera och ropa heja heja heja. 
Du har lärt mig så mycket, mer än du kunde tro och mer än vad jag själv vet. Du har funnits där för mig när ingen annan gjorde det. Jag kunde komma till dig arg och bli lugn. Jag kunde komma till dig ledsen och bli tröstad. 
Sen du dog har mitt liv gått rakt åt helvete. Jag känner inte igen mig själv längre. Alla mina mål, jag ser dom knappt längre. 
Jag var så van att varje gång jag skulle skriva prov så höll du tummarna. Det var inte många i din ålder eller ens i någon ålder som lyckades hålla koll på sådana saker. Du frågade mig jämt efteråt hur det hade gått och jag sa att jag inte visste, att det säkert bara blev ett Godkänt om knappt det. Du tittade jämt på mig och sa att om så var saken så skulle jag vara nöjd med det men du trodde att det gått bättre än så och som vanligt hade du rätt. Som vanligt när du höll tummarna för mig så gick det jämt riktigt bra. 
Du var så stolt över mig när jag satt i din soffa och pluggade. Du var verkligen stolt över mig. Jag har aldrig förstått hur mycket förrän nu. 
Det är därför jag behöver ditt hyttande och "hotande" med nävarna för att få mig på rätt väg igen. Jag älskar dig så mycket mormor. Jag saknar dig så det verkligen värker i  hela själen. 
Jag gråter så fort jag tänker på ett minne om dig och jag mår så jävla dåligt över att jag inte berättade vilken stor påverkan du haft i mitt liv. 
Som sagt, när jag förlorade dig så förlorade jag även en del utav mig själv.
Nu är jag här, helt ensam.. Ingen som kan trösta mig som du, ingen som kan uppmuntra mig som du.
Samtidigt som jag är så tacksam för alla minnen jag har med dig så värker det att dessa bara är minnen. Att jag aldrig mer kommer få nya minnen med dig.
Jag ville så gärna ha dig på mitt bröllop, så att du skulle se mina blivande barn.  
Men nu raseras hela mitt liv istället och jag vet inte vad jag ska göra för att få det tillbaka på rätt bana. 
Jag är så förbannat vilsen..

Vart du än är, så hoppas jag att du har det bra. 
Min underbara, snabbtänkta, godhjärtade fantastiska mormor. 
Ingen var som du, ingen! Jag älskar dig och jag saknar dig så oändligt mycket
Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig. ♥










YOU AND I HAD TO BE THE STANDING JOKE OF THE YEAR

Jag har hamnat i en riktig David Gray period i mitt liv. 
Har älskat karlns röst sen första gången jag hörde den, och hans texter är underbara! 
Men just nu älskar jag rösten och låtarna mer än vanligt.

I never knew you, you never knew me,
Say hello goodbye,
Say hello and wave goodbye.. 



THIS YEARS LOVE

Mina tårar tar aldrig slut. 
Hela min kropp värker. Varför lurade du mig så här? Varför..



IT'S NOT ME IT'S YOU!!!

Kunde inte hitta en mer passande låt just nu, it's not me it's YOU!!!




LOPPIS

God förmiddag! (:

Igår var det en ren pest och pina att kliva upp kan jag lova. 
Blev några glas vin för mycket dagen innan och jag gick inte och la mig förrän runt två. 
Så när jag klev upp klockan fem på morgonen igår, med världens illamående och en huvudvärk utan dess like så var det ett under att jag faktiskt kom iväg med mamma till Norrskedika. 
Men eftersom jag hade lovat så blev det så. Jag var så illamående så att jag spydde innan jag åkte, sen halva vägen var en ren plåga, men jag blev bättre under dagen, tack och lov!

Jag sålde litegrann i alla fall så fick ihop några kronor och blev av med lite prylar.
Trots att jag ska bli av med saker så köpte jag så klart med mig lite i alla fall. Men hittar man fynd så gör man. Köpte med mig en bok av Leif GW Persson som kostade mig en 20:- ett fint träkors för 10:- (nu har jag så mycket kristna saker i min lägenhet så jag ser ut som jag vore ultra religiös haha) och så gick jag förbi en man som sålde leksaksbilar som jag frågade om han hade några folkracebilar eftersom Algot är helt tokig i sådana. 
Men det hade han tyvärr inte, men han hade några lite trasiga bilar som då faktiskt påminner om folkracebilar och dom fick jag helt gratis så jag kunde ge dem till Algot. Riktigt snällt gjort! (: 

När vi åkte hem så köpte jag med mig kinamat som var väldigt gött.
Sen var jag så trött resten av dagen/kvällen. Somnade runt 21 och sov som en stock framtill åtta imorse. 

Idag är det städning som gäller. 
Kommer ha visning av lägenheten nästa vecka och då kan det då inte se ut som det gör nu. 
Lika bra att börja städa grundligt och sortera en massa också så det inte blir i ren panik när jag väl flyttar, vilket det brukar bli med mig. Så denna gång ska jag se till att jag inte får med mig massor av saker som jag i alla fall borde ha slängt eller gjort mig av med. 

Nu ringde systersyster. 
Dom skulle förbi Valbo en sväng så då blir det att säga hej till dom och krama sötaste Algot. (: 
Så nu blir det att slänga på sig lite kläder. 
Chao!






 




HAPPINESS

Jag har precis klivit upp från ett helt underbart skumbad. 
Tände levande ljus, drack ett glas rött och hade en hårpackning i. 
Spelade David Gray från min underbara bluetoothhögtalare som jag verkligen inte ångrar att jag köpte. 
Nu sitter jag här, David Gray kommer fortfarande ur högtalaren, dricker ytterligare ett glas vin och är allmänt tacksam för livet. 
Tanken slog mig, att detta är första dagen på resten utav mitt liv. 
Livet må vara hårt ibland men vad jag är så tacksam att jag får leva. Trots hinder, motgångar och sorg. Jag är tacksam för att ha möjligheten att få känna, att få leva. 

Vilken underbar känsla det är att vara lugn, att få känna harmoni. 
Det är exakt vad jag gör just nu. Vad något lite kan göra underverk. Fantastiskt!

Nu ska jag strax klä på mig och bege mig iväg. 
Tack Gud att du alltid finns när jag behöver dig trots att jag långt ifrån alltid förtjänar det! ♥

Ha en trevlig helg allesammans. 


 

A WALK IN THE RAIN

Jag har människor som klagar på mig för att jag inte bloggar så flitigt eller att jag typ aldrig uppdaterar på facebook och instagram. 
Så ah, om ni nu vill veta mitt intressanta liv så var jag precis ut på en promenad som varade lite mer än en timme. 
Helt otroligt skönt att promenera när det småregnar lite. Jag älskar verkligen regn! (: 
Sånt här väder är riktigt mysväder därför ska jag mysa rejält ikväll med lite vin, film och trevligt sällskap! (: 


Däremot så måste jag städa lite här hemma nu tänkte jag. 
Imorgon så bär det av till Norrskedika igen med mamma för att stå på loppis. 
Jag har faktiskt börjat tycka att det är riktigt roligt. Allra helst när jag behöver bli av med lite saker nu när jag ska flytta och samtidigt kan få någon krona för det. Super kombination! 




NYFIKNA GRANNAR

Jag har verkligen insett hur mycket jag längtar till att flytta ifrån den här lägenheten!
Må jag ha gillat de grannar jag har haft men jag orkar verkligen inte med känslan att vara iakttagen längre! 
Finns ju människor som hela tiden ska glo in i min lägenhet så på senaste tiden har känt att jag måste ha persinerna nerdragna hela tiden. Jag hatar det då jag vill ha ett ljusinsläpp. 
Jag menar är jag och det som händer i min lägenhet så intressant så flera människor känner sådant starkt behov av att glo in jämt?
Sen känslan att man måste viska i sitt eget hem så att andra människor inte hör ens konversationer då det känns som de sitter med stetoskop mot väggarna och lyssnar på varenda ord man säger! 
Grannar som kommer och frågar om man är bortrest mycket nu då det inte hörs något från lägenheten eller man syns inte till. Nä finns anledningar till det. Jag är sällan på balkongen då folk antingen skriker, röker eller glor så känslan att ligga och sola där är inte så bra. Sen varför det är tyst är för att övriga personer som är gaphalsarna när det blir alkohol inblandat har flyttat. 
Inte nog med det så har det börjat blivit en jävla massa liv, folk som sitter och gormar på balkongerna vilket man så klart ska få göra men drygt när jag måste ha balkongdörren öppen då det annars blir alldeles för varmt. Tokig på människor som röker också så det kommer rakt in i min lägenhet. Något som är jävligt äckligt för en nonsmoker. 
Sen så har det börjat bli en jävla bas som gör så väggarna dunkar. Jag har inga problem med människor som spelar musik men det är så sjukt jävla drygt när basen dunkar som fasen. 
Sen alla jävla bråk som kommer från höger och vänster, upp och åt sidan. Jag förstår inte varför exakt ALLA bråkar i denna trapp?! 
Visst jag och Marcus vi bråkade mycket vi också MEN vi gjorde det inte på balkongen eller sent om nätterna. Lite mer respekt än så hade i alla fall vi. 

Nä fyfan va skönt det ska bli att flytta. Visserligen så kommer man ju aldrig bort från oväsen så länge man bor i lägenhet men mitt mål har nu verkligen blivit att skaffa mig antingen en husbil eller ett sött litet hus någonstans. 
Visst, först blir det ju så klart någon lägenhet men framöver blir det hus, helt klart!


Idag är det superväder men jag är inne då jag har städdag och tvättstuga. 
Jag sorterar för fullt och tvättmaskinerna går för fulla muggar. 
Efter kl 20 kommer Marcus hit, får se vad han och jag hittar på, en promenad blir det i alla fall, sen säkert någon film. 

Imorgon ska jag upp tidigt för ska ju iväg på loppis med mamsen och efter det så kommer lilla Algot hit då jag ska vara barnvakt! (: 

Nä nu ska jag ner till tvättstugan igen sen fortsätta städa. 
Skönt att få ur sig lite irritationer i form av text och nu känns allt genast lite bättre! ;P

Chao!



ÄNTLIGEN ETT INLÄGG

Nu var det bra länge sedan jag skrev något här i bloggen så jag tänkte ta och klottra ner lite vad som har hänt den senaste tiden. 

Jag har följt med mamma till Norrskedika två gånger på loppis. 
Första gången var min syster My med, hennes karl Andreas och busungen Algot. 
Jag tog inte med mig något att sälja då eftersom jag har alldeles för stark seperationsångest till mina saker. 
Men andra gången så lyckades jag faktiskt ta med mig litegrann bara för att testa och eftersom det var saker som jag i alla fall inte har någon användning för och som bara ligger och skräpar så kunde jag lika bra sälja dem till någon som kan uppskatta det samtidigt som jag tjänar några kronor! (: 
Så nu har jag i alla fall fått mersmak och eftersom jag ska flytta så vill jag inte ha en massa onödigt med mig i alla fall så jag ska rensa igenom ordentligt för att se vad jag ska ta med mig tills på lördag när vi tar bilen till Norrskedika igen! (: 

Jag har dessutom hittade några egna fynd där. 
Ett krucifix som jag desperat har letat efter både i utlandet och i Sverige utan resultat, förrän nu. 
Jag hittade den av en kvinna som stod och sålde. Jag berättade hur jag letat och hur det inte ens var meningen att jag skulle ha följt med så det rös i oss båda två och hon kramade mig. 
Hittade helt otroligt vackra pinuptavlor, älskar sådan stil. Vackra kvinnor som lyckas vara sensuella utan att bli slampiga. Något ingen i vår tid direkt lyckas med! ;P Köpte 4 st för 20:- Otroligt kap!
Köpte dessutom en motorcykelhjälm till Marcus som har ett bra märke för ynka 50:- 
Och några leksaker till Algot för 2:- st. 
Billigt är bäst! (: 

Förutom loppisturer till Norrskedika så har vi svängt runt med bilen lite här och där. 
Besökt min bror i Älvkarelby, åkt runt och shoppat lite, köpte bland annat ett tält häromdagen som var på rea, älskar kap!
Jag har varit hos systeryster i Åshammar och målat hus och blivit bjuden på mat och vin. 
Igår var jag, mamma och Viktor i Uppsala. Där blev det djuraffärer, IKEA, se staden lite och Domkyrkan. 
Det var en riktigt trevlig dag. 

I förrgår var jag och Marcus ut i regnet och plockade lite blåbär också, så igår kväll slängde jag ihop en blåbärspaj som blev superdelikat! (:

Nästa vecka så ska vi eventuellt ta en sväng till Norge för att fiska, men ingenting som är riktigt bestämt än. 
Men kul skulle det vara! (: 

Som jag nämnde ovan så ska jag ju flytta. 
Jag sa upp lägenheten i förrgår och har nu tre månader på mig att bestämma vart jag vill och vad jag vill göra med mitt liv. Känns skönt faktiskt. Hade inte Peter flyttat in och lovat mig att betala 3 månadshyror när han väl flyttade ut, så hade jag redan sagt upp den för länge sedan så jag hade varit utflyttad till 1 juli men nu så blev det inte så, vet ju inte ens om han håller sitt muntligt bindande avtal men det betvivlar jag. 
Tråkigt att man hjälper människor ständigt men enbart får skit tillbaka. Men samtidigt är det skönt att veta vem som är ens vänner och vilka som inte är det. 

Jag har i alla fall börjat få en riktigt sund syn på ekonomi så det känns riktigt bra. 
Jag vill inte shoppa så himla mycket som jag tidigare har gjort. Utan från och med nu tänker jag enbart köpa saker jag verkligen behöver eller absolut verkligen vill ha. 
På så vis kan jag spara ihop till min dröm så mycket snabbare, en husbil! :P

Öhm ja det var lite update. 
Jo just ja, jag har brutit fingret också. Det var för några veckor sedan när jag och Marcus spelade basket. Aj aj, säger jag bara.

Nåväl..
Slänger in några suddiga bilder också.
Så får vi helt enkelt se när nästa uppdatering blir, ha tålamod! ;)











 











Lite förklaringar: 
Bilden ni ser på en kvinna är en vaxdocka som var så galet lik en människa så jag var tvungen att titta på den flera gånger. 
Bilden med en pelare där det är grisar är ett tecken på antisemitism. Det ska alltså föreställa judar. 


 






RSS 2.0