THE VAMPIRE DIARIES!

Igår såg jag avsnitt ett av säsong tre av The Vampire Diaries.
Åååååh vad jag verkligen gillar den serien! ♥






Förvirrad.

Igår när jag jobbade var jag med om min första bilolycka.
Eller ah bilolycka och bilolycka.. Det var en galning som körde in i oss i full fart när vi stod still vid ett stoppljus.
Blev dock en rejäl smäll så hade rätt så ont i nacken även om jag mest blev riktigt chockad och rädd.
Marcus kom och hämtade gråtande mig och det blev lite tröstshopping för att lugna nerverna.

Idag har jag hittills inte varit med om någon bilolycka och förhoppningsvis slipper jag det också.
Däremot så trodde jag att jag hade glömt mitt VISA i Marcus bil så jag valde att jobba över min lunch för att komma till skolan tidigare där jag nu sitter.
Det jag dock inte visste var att vi hade studiedag idag så här sitter jag hungrig och totalt förvirrad över vad jag ska göra istället.
Att satsa på att försöka få lite skolarbete gjort när jag väl får sitta vid en dator fungerar inte så bra för mig då jag istället jämt hamnar på facebook och här på bloggen. Dessutom är jag alldeles för hungrig för att ens tänka ordentligt.


Resten av ditt liv!




Som en av kommentarerna lyder..
Den här låten är ett MÄSTERVERK!


I miss Ibiza like Crazy!!!!


Projektarbete

Under de senaste dagarna så har jag försökt att komma tillbaka till verkligheten. Jag försöker få tillbaka min dygnsrytm men tyvärr så lyckas jag inte direkt så bra men jag kämpar tappert på.
Igår jobbade jag för första gången på säkert en månad och det kändes faktiskt riktigt bra även om jag var alldeles för osäker den första timmen. Det är rätt konstigt hur svårt det faktiskt kan vara att återgå till sina rutiner efter att man under en period brutit dom.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och klurar på mitt projektarbete vilket ser ut som att kunna bli lite små klurigt. 
Tanken är i alla fall att det i slutändan ska bli en hemsida som ska fungera som en reseguide till de som funderar på att besöka Ibiza.
Just nu snurrar bara allt när jag tänker på hur jag ska få ihop det och hur jag ens ska lägga upp det men förhoppningsvis så blir det bra till slut. Jag har ju tur nog hela terminen på mig!


När jag är klar här i skolan så blir det att ta bussen hem till Bomhus för att umgås med kära Milo. Det var väldigt länge sen och jag saknar henne nå grymt mycket!
Sen så har jag prov imorgonbitti så jag lär se till att plugga till det.


Jao det var allt för nu, har som sagt inget internet hemma så om det blir något inlägg i helgen så kommer det vara alldeles ihoptryckt eftersom det skrivs via mobilen! ;)

Ciao!


Studieplan

Shit vad all text blir ihoptryckt när jag skriver ett inlägg från mobilen. Nu sitter jag i alla fall i skolan. Jag kom precis hit och meningen med att jag är här är att jag tydligen måste diskutera min studieplan då det har blivit något strul med de distanskurser jag ska läsa. Jag hoppas verkligen att det går att ordna utan alldeles för mycket strul. Egentligen är det galet mycket jag borde ta tag i idag men jag kommer gå under om jag ska börja fixa allt, känner mig nog deprimerad som det är. Så idag så blir det bara att fixa studieplanen, åka till Köpis och lämna in kameran sen så har jag mitt första katekumentatmöte i kyrkan ikväll kl 19.15. Det är nog det jag behöver för att dämpa den här saknaden jag har och det förakt jag känner till vissa personer. Det är så jävla jobbigt när man måste lägga på en jävla fasad när allt jag vill är att stänga alla ute. Jag vill inte ha dom nära mig, jag behöver dom inte. Deras jävla falskhet och skitsnack äcklar mig.

fu !

Då var jag hemma i bomhus då efter att ha varit ute i Valbo sen jag kom hem från älskade ibiza . Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat fixa lite här hemma. Det ser fortfarande förfärligt ut men det börjat i alla fall bli bättre. Jag vet att jag inte borde lägga energi på saker och människor som inte får mig att må bra men jag kan inte låta bli att tänka på hur besviken jag är på vissa i min vänskapskrets. Jag känner mer och mer hur jag har börjat undvika dessa människor och egentligen borde jag kanske ge en förklaring på varför men jag orkar inte, jag tycker att det borde vara relativt enkelt att faktiskt lista ut det själv. Det känns som jag är på väg att bli utstött och utbytt och jag har då inget behov av att stå på och se det. Folk kan fortsätta med sitt skitsnack för jag orkar inte med någon av mitt nuvarande umgänge. Jag längtar efter mina gamla trogna riktiga vänner och de nya jag lärde känna i ibiZa. All min energi kommer hädanefter läggas på familjen,skolan,jobb och träning och de människor jag kan lita på att dom finns där för att stötta mig och försvara mig när någon är fittig . Alltså försvinner bra många ur mitt liv nu. Godnatt ciao!

Tillbaka i kylan

Då var man hemma i Sverige igen då.. 
Det är kallt, grått och förjävligt. 
Tiden i Ibiza har varit underbar. Fjorton dagar av sol och värme, en massa party och ännu mer skratt. 
Marco har varit en fantastisk resekamrat och jag har verkligen haft otroligt roligt. 
Det är därför det känns så otroligt hårt att vara hemma igen, jag klarar liksom inte av vardagen. Alla måsten, alla krav och alla normer. 

Imorgon börjar skolan igen och jag har ingen som helst aning om vad jag har för lektioner och jag saknar helt motivation till att ens ta reda på det. Jag måste landa och komma tillbaka till verkligheten, jag måste bita ihop och bara sätta igång. Plugga, jobba och slita... Allt för att bli klar, göra allt för att tiden ska gå fortare. 

Jag måste skaffa gymkort imorgon också så jag har något annat att göra förutom att plugga...
Allt för att hålla mig sysselsatt med något. Det får bli mitt liv den närmsta tiden, tills dess jag har råd att ta flyget till varmare trakter, där jag kan koppla av att bara vara. 

Life be like..... 




Spanska

Det borjar kannas tragiskt att det bara ar sex dagar kvar innan vi atervander till Sverige och vardagen.
Extra trakigt ar det att sasongen i Ibiza ar over snart sa aven om jag vill aka tillbaka sa ar det ingen ide forran nasta ar. :/
Jag maste dock aka nanstans snart igen, jag funderar pà en tripp till Barcelona.
Jag maste andra om mina kurser i skolan med, jag har bestamt mig for att lasa spanska istallet for samh´llskunskap c den har terminen. kanns som jag kommer ha mer anvandning utav det.


Thats all for now, ciao!

VIVA LA FIESTA!

Idag mår jag som jag förtjänar. Ibiza ar galet!
Igar var vi bàde pà Es Paradis och Eden, free tickets.
Forsta gangen jag var pa Eden och jag gillade det starkt. sjalva stallet kanske inte var sa speciellt men musiken var grym och dansarna kunde faktiskt sin sak, nagra korde poledance sà jag kanner verkligen att jag ska fokusera pà att bli battre pa det nar jag kommer hem till Suecia! :P

Nar vi gick hem igar runt halv fem sa var jag fortfarande sà sjukt taggad till att festa mer men istallet blev det strul `pa vagen hem men men...
Ikvall blir det Amnesia for annu en utekvall, VIVA LA FIESTA!


Nu m`ste jag vanta 15 minuter till innan jag kan ga upp och ata frulle for min kamera maste laddas lite har vid datorn eftersom jag var puckad nog att glomma den andra delen sa jag kunde ladda den via uttaget.
Skulle vara ett javla ode om inte jag kunde ta nagra kort nar jag ar har.

Ciao! ;)






RSS 2.0