Värdelösa bortförklaringar

Cyklade till affären för att köpa mjölk och på vägen dit så cyklade jag förbi M kompis och hans flickvän. Jag väntade för att se om dom skulle hälsa då dom titta rakt på mig men nej det gjorde dom inte. 
Är så jävla trött på sådana fjanterier. Jag har flera gånger hälsat på hans tjej utan att hon hälsat tillbaka med bortförklaringen att hon inte har sett mig, att hon ser så dåligt. Ja då måste hon se jävligt dåligt om hon inte ens kan se en person som är två meter framför en. Värdelösa bortförklaringar från värdelösa människor. 
Allt från mig, tja!



Hot thing

Get him to Greek är utan tvekan en av mina favorit komedier. 
Och visst är Russel Brand så där ovårdat sexig?! mm..











Summer, bitch!

Det här är min sista vecka på mitt sommarvik men jag var tvungen att sjukanmäla mig på grund av ryggen.
Den är inte lika illa som den engång har varit men jag känner av den så tänker inte riskera något. Så troligen blir jag hemma hela veckan vilket inte gör mig alldeles för mycket även om jag förlorar några kronor på det. Hälsan går före.

Eftersom det inte blev nå jobb så vet jag inte alls vad jag ska göra idag. 
Solen skiner ute så kanske ska ta och njuta lite av den. Skönt att vi äntligen fick lite sommar här i Sverige.
Om jag orkar ikväll så tänkte jag ta mig in till stan för att träna lite, något som är extra viktigt nu för att jag ska kunna stärka ryggen. 


Nu sol.. Tja!





 

What a fuck happend?!


Jag festar typ aldrig, har inte varit ut på krogen sen förra året nångång, jag umgås knappt med någon och jag gör allt för att undvika att åka in till stan. Jag är bara där när jag jobbar och efter det åker jag direkt hem till Valbo som har blivit någon trygg plats där jag allra helst är. 
Nu skiner solen och vad gör jag, jo jag sitter inne!
Vad har hänt med mig egentligen?!





Sötaste Sahara

Det blev inge gym efter jobbet utan istället hämtade Krista mig och vi åkte hem till mig i Valbo och tog sedan en promenad med hennes söta vovve (som eventuellt mamman till Gottfrids blivande barn).
Hon har nämligen en scäfer som är supersöt och skulle passa perfekt att bli Gottfrids tjej. Men här har vi inget bortgiftemål även om jag skulle vilja det lite..  ;)


Jag undrar om...


Det blev ingen film igår kväll. Jag åt kvällsfika och efter det var jag så trött så jag var tvungen att gå och lägga mig. 
Idag börjar jag inte jobbet förrän kl 9 och jobbar bara till kl 13. Något som går att diskutera när man har schema mellan 8-16. Men men det blir att kolla upp om dom ens får ta bort timmar bara så där idag. Det känns som det är mycket tvivelaktigt som jag ska kolla upp faktiskt. 
Nåväl.. Efter jobbet blir det gymmet igen och sen direkt hem. Det är sommarkväll här i Gävle men jag har inte varit ner någon onsdag och tror inte heller jag ska ner idag. Får helt enkelt se vad jag hittar på idag. 

Nu måste jag rusa till bussen, ciao!




LOL och shopping.


Fullt ös idag. 
Har sprungit runt hur mycket som helst på jobbet så benen har verkligen fått arbeta. 
Solade under lunchen och gymmade efter jobbet. Var på Lpg, åkte hem och åt resterna från gårdagens tortellinigratäng. Tog mig ett varmt skönt skumbad. Cyklade till Köpis och fick med mig en ny tröja, deo, bodylotion, nagellim och två nya filtar när det egentligen bara var nagellimmet jag skulle ha. 

Nu ska jag koka mig en kopp te och mysa för mig framför filmen LOL. 
Så det här blir nog sista inlägget för ikväll, godnatt gott folk!





Viktigt att trivas på sin arbetsplats

Jag vill verkligen inte jobba idag. 
Jag brukar vanliga fall trivas jättebra på jobbet och vilja jobba hela tiden så vet inte riktigt vad som har hänt. 
Så det kanske är dags för mig att börja leta efter något annat om den här känslan inte försvinner. 

Förutom att jobba idag så ska jag iväg på LPG, var några veckor sedan nu. 
Men innan de ska jag försöka hinna med att ta en sväng till gymmet. kändes riktigt skönt att vara där igår.
När jag kommer hem ska jag fixa upp min nya lampa som jag köpte på Ikea igår i köket och om inte Marcus slutar alldeles för sent så ska jag be honom borra upp en till hylla i köket med.

Nä nu börjar det blir dags att göra mig ordning. 
Skriver väl något mer efter jag kommer hem. 
íChao!





Broken nails

Mina naglar ser rent utsagt FÖRJÄVLIGA ut och jag har inte tid att fixa dem förrän 3 augusti. Hur sjutton ska jag klara att stå ut att de ser ut som dom gör och hur dom bara går av hela tiden enda till 3 augusti?!
Enda möjlighet att få det tidigare är ju om jag går till någon annan nagelterapeut men jag trivs så bra med den jag har så har absolut ingen lust att byta. 
Jag får helt enkelt springa ner på stan idag på lunchen eller efter jobbet och köpa nagellim så jag får försöka limma dit den jag har tappat som en temporär lösning.






Bitterhet






Jag har haft en riktigt trevlig helg i Dalarna. Gottfrid har fått varit ute och varit lös hela tiden så han är nog också mer än nöjd. Vi har åkt båt och när en stor gädda kom upp så var det jag som greps av panik och skrek till Marcus att han INTE skulle ha i den där hajen i båten medans Gottfrid låg hur lugnt som helst. 
Jag fick upp några abborrar och självklart fick Marcus det med även om jag fick den största. Stolt!
Marcus rökte dom i sin ABU-röken som han fick av mig i födelsedagspresent. Jag har inte smakat då jag inte äter något som inte kommer paketerat från affären men han säger att det var väldigt gott.
Vi har även varit på en liten marknad där vi köpte lite älgkorv och sånt. 
Jag fick även träffa massor av Marcus släktingar med respektive när hans farmor och farfar hade en bjudning då det bjöds på vin, grillat och massa annat gott. Det var trevligt.
När vi åkte hem tog vi en väg en liten omväg så jag fick en liten biltur som jag älskar. 

Eftersom vi har klivit upp tidigt för att kunna fiska så är jag inte direkt utvilad så idag när jag skulle upp till jobbet så var det en rejäl kamp att få upp ögonen. Men det gick och jag har haft en mer eller mindre djävulsk dag på jobbet. Eller så illa kanske det inte har varit men det är rejält tråkigt när man kliver upp fast man inte vill något annat än att krama kudden och får kritik av människor som bara letar fel för att dom är så otroligt bittra över att man biter ifrån när man inte tycker att man blir rättvist behandlad. Nå väl.. Visst är det tråkigt då jag för övrigt faktiskt trivs på Carema och även om jag ska studera vidare och inte vill jobba där förevigt så hade jag självklart velat jobba där ett tag till tills jag antingen satsar fullt ut på skolan eller hittar ett arbete som passar mig bättre.
Nu känns det som jag är mer angelägen att faktiskt hitta det där jobbet som passar mig bättre.. Men vi får se.

Hur som helst så passade jag på att dra till gymmet på lunchen och det var riktigt skönt. 
När jag kom hem efter jobbet så gjorde jag en tortellinigratäng som blev riktigt god och efter det var jag och Marcus till Ikea och köpte lite fint! 

Nu ska jag nog ta och koka mig en kopp te och kika på tv innan det är dags att sova.
Hoppas ni alla har haft en bra måndag!











Underbara efterlängtade helg!

Äntligen är det helg och jag behöver verkligen denna underbara efterlängtade helg efter denna arbetsvecka. 

Har varit full rulle på jobbet. Jag hann inte ens ta lunch vilket gjorde att jag istället valde att sluta tidigare. Blev lite tjafs om det men jag orkar inte bry mig. I fortsättningen tänker jag ha den där jäkla fjantiga rasten så att folk kan sluta tjafsa! Blir så trött på att man nästan får skit för att man är effektiv och faktiskt inte klarar av att sitta still för länge. 
Nåväl.. Pappa hämtade upp mig utanför jobbet kl 15 i alla fall och innan han körde hem mig så stannade vid till så jag kunde köpa med mig en kebabsallad som var hur god som helst. Allra helst eftersom jag var så otroligt hungrig. 

Imorgon åker vi till Marcus farmor och farfars stuga i Dalarna. En liten minisemester för bara mig, Gottfrid och Marcus. Ska bli hur skönt som helst! 

Nä nu ska jag nog ta en promenad med Gottfrid innan jag sätter igång och städar. 
¡chao!



Gottegos trivs också i den nya soffan. Jag älskar honom mest i hela världen! ♥







En bra kväll

Igårkväll hade jag och Marcus lite myspys på balkongen. Vi åt grillat, hemmagjorda potatisklyftor och delade på en flaska rött. Efter det så kikade vi på Freedom Writers och hade en riktigt bra kväll.






Ljudet från borrmaskinen

Jag sitter i soffan och är helt slut efter jobbet.
Marcus står och svär i sovrummet medans han försöker borra i betong så jag får upp min hylla. 
Senare blir det grillat och sedan eventuellt en cykeltur ut till Mackmyra. 
Vågar jag tro att jag tar mig iväg till gymmet ikväll?
Det visar sig hur resten av dagen blir.



En bild på mig i brist av annat. 

Ingen lämplig rubrik

Igår hämtade Krista upp mig efter jobbet och vi åkte iväg till jula. Meningen var att jag skulle köpa ett tält men så blev det inte. Kom dock därifrån med fiskedrag, picknickfilt och disktrasor haha. Det är ju alltid något. 
Efter jula åkte jag hem och meningen var då att jag och mamma skulle ut i skogen och leta svamp och blåbär men så blev det inte eftersom det började regna och då började jag städa här hemma istället. Gick ner i tvättstugan för att kolla efter en ledig tid och det var ledigt då så jag passade på att tvätta två fulla IKEA-säckar och två tvättkorgar.  Med andra ord mycket tvätt. 

Idag blir det jobb och efter jobbet så blir det raka vägen hem för att se om Marcus fixat det han lovat här hemma och sedan efter det blir det eventuellt en cykeltur till Mackmyra för att fiska lite. 

Nu ska jag fixa i ordning mig. Eller ordning och ordning, jag slänger bara på mig något av mina skitkläder. 
Det är just det som är tråkigt med mitt jobb. Springer man runt och städar och fixar åt dom äldre och blir svettig och äcklig så vill man inte gärna ha på sig några kläder man är rädd om. Dessutom har vi lite av riktlinjer om vad vi ska ha på oss vilket jag förstår. Men det är lite trist när man har en garderob full med massa fina kläder som så sällan blir använda då. 

Nåväl, dags att försöka borsta ur det här jäkla håret. Aldrig mer tape när jag har exstations. 
¡Chao!


Fiske till solnedgången.

Marcus mötte upp mig efter jobbet igår. Han följde mig till bussen cch tog sedan motorcykeln hem själv. 
Jag åkte förbi cykelservice här i Valbo för att hämta min cykel. Han hade fixat min punktering och förutom det så hade han rätat till mitt styre utan att ta något extra för det. Allt jag betalade var 150:- vilket i alla fall jag tycker är löjligt billigt. 

När jag tog en underbar och efterlängtad cykeltur hem så blev jag sugen på mer så jag och Marcus planerade att ta en cykeltur men först så grillade vi lite mat, mamma kom över och åt med oss och sen tog vi det lite lugnt ett tag. 
Jag av någon anledning bröt ihop och började gråta helt hysteriskt, orkar inte gå inte på varför. 
När jag väl samlat mig så cyklade vi till Köpis där jag köpte mig ett par nya jeans, två linnen, en väska och dessutom gick vi in på Clas Ohlson där jag köpte mig ett fiskespö från Abu Garcia och lite fiskedrag så nu blir det en riktig fiskesommar! :)

Efter köpis cyklade vi hem snabbt, jag gjorde en varsin smörgås åt oss och sedan hoppade vi på våra bikes igen och cyklade till Mackmyra. Vi gick in en bit i skogen och fiskade i solnedgången på en brygga. Hur mysigt som helst. Vi fick dock inte någon fisk men det gjorde ingenting utan det var själva grejen att vi åkte iväg nånstans som räknades. 
Efter någon timme cyklade vi hem igen, svängde förbi mamma och sa hej. Hon var orolig för att jag inte hade svarat i telefon och som vanligt hade hon gjort en höna av en fjäder och ringt och oroat min syster också. Hade jag inte kommit inom en timme så hade hon nog säkerligen ringt hela släkten och åkt runt och letat efter mig haha. Så är min mor, överbeskyddande och en riktig björnmamma och jag älskar henne så otroligt mycket för det! 

Vi avslutade kvällen med lite kvällsfika och popcorn framför Nightmare on Elmstreet. 
Tyckte inte alls den ens kom upp i närheten av de gamla filmerna men den dög att titta på. 


Så, det var min gårdag det. 
Nu ska jag käka lite frukost och sen bege mig till jobbet. 
Trevlig dag på er! 









SHUT UP AND LET ME SLEEP!


Jag lyckades inte ta mig upp en timme tidigare idag så jag kommer inte hinna till gymmet nu på morgonen. 
Det är nämligen så här att jag inte kan sova om nätterna för jag har en viss karl bredvid mig som gör sådana konstiga och HÖGA ljud när han sover så jag vaknar. Inte bara snarkningar utan alla möjliga irriterande ljud. 
Jag har bett om honom att gå till en läkare men han vägrar så om han fortsätter vägra så får helt enkelt hans skrivbord åka ut och så får vi ställa en säng ute i vardagsrummet åt honom istället så kan han sova där. (även om det låter så högt att det skulle eka in!) 
Jag börjar bli skapligt trött på att aldrig riktigt få sova..

Nu blir det i alla fall ett avsnitt av Pantertanter sen göra sig iordning för ytterligare en arbetsdag. 
¡Chao!



Lite nytt till garderoben

Jag var ute efter ett par gummistövlar så då gled jag in på Nelly och klickade hem ett par. Självklart blev det lite mer smått och gott hemklickat. Det var ju trots allt rea! ;)




Klänning 150:-




Klänning från Elise Ryan (ett av mina favoritmärken på klänningar) 240:-




Ring 50:-










Trosor, 25:- resp 30:-


Gummistövlar (behövs ju verkligen den här sommaren) 150:- 








Motivation


Det vart en kort dag på jobbet idag. Det fanns inte så mycket jobb så chefen frågade om jag ville sluta tidigare och det kändes skönt att få kunna göra det. Så jag slutade redan klockan 14. 

Idag har jag äntligen varit till cykelservice här i Valbo och lämnat in min cykel som jag fick punktering på för några veckor sedan men som jag har varit alldeles för lat för att orka bry mig att fixa. Men nu är den inlämnad i alla fall så imorgon får jag hämta upp den så då är det bara och börja cykla igen, jag längtar!

Efter jag lämnat cykeln gick jag hem igen, diskade och fixade lite innan jag gick ut i ösregnet och då menar jag verkligen ÖSREGNET för jäklar vad det fall ner från himlen för att köpa lite asiatisk mat så jag kunde överraska Marcus när han kom hem från jobbet. Han kom dock inte hem direkt efter jobbet så det blev inte riktigt som jag tänkt mig så jag följde med mamma till Coop istället och handlade hem litegrann och när jag kom hem igen så käkade jag och M lite och nu sitter vi här vid varsin sida av soffan, han kikar på tv och jag bloggar. 

Imorgon är det dags för jobb igen men eftersom jag inte kom iväg till gymmet idag heller så tänkte jag försöka orka mig in en timme innan jag börjar så jag hinner träna lite. Hoppas jag finner ork till att faktiskt göra det också. Jag tycker det är så skönt att börja dagen med ett träningspass så vill så gärna komma igång med träningen nu, finna motivation och bara köra!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova om jag ens ska försöka orka upp lite tidigare imorgon, 
godnatt!



Monroe, we fuckin' love you!


Knottbett över hela kroppen



Det blev inte gymmet igår utan istället blev det att jag och Marcus åkte iväg med halva min familj till något jag trodde skulle bli typ tre mil men som visade sig allt som allt bli lite över tjugo mil. 
Vi åkte förbi ett ställe och drack källvatten, har aldrig gjort det förr så det var en upplevelse. Efter det så åkte vi vidare till källsjön där vi fiskade, grillade och bara var. Min syster och ena systerson badade också något vi andra inte vågade. Vi hade hur trevligt som helst om man bortser från alla knott som var ÖVERALLT. Dom var hur aggressiva som helst och gav sig inte så jag har knottbett över hela kroppen och då var det inte ens jag som blev drabbad mest. 

Idag är jag hur trött som helst och vill verkligen inte till jobbet av flera anledningar.
Jag ska inte gå in på vilka men kortfattad kan jag säga att jag har tröttnat helt enkelt. Men jag hoppas dagen går fort och att min rygg håller. 

Här är lite bilder från gårdagen. 













Pannkakor och ösregn.

Jag har knappt sovit något inatt på grund av att jag varit så orolig över Marcus som var på fest men som inte kom hem förrän åtta imorse. Kanske är dumt att oroa sig över någon som är tjugofyra år gammal och som borde kunna ta hand om sig själv men då har man aldrig träffat Marcus för han har alltid en tendens att dricka en aning för mycket och somna till i ett dike eller så. Mycket riktigt så drack han alldeles för mycket och minns inte vart han var dom sista fyra timmarna innan han kom hem. Bra där! Men han levde i alla fall så även om jag är riktigt arg att han inte hörde av sig trots att jag skickade flera sms och ringde ett x antal gånger så är jag glad att han lever. 

Nu på morgonen har jag stekt pannkakor som blev hur goda som helst. 
Försökte vara lite gullig och göra en till M och ge honom frukost på sängen men han var mer intresserad av att sova så då åt jag upp den själv. 

Nu öser regnet ner och jag kikat på Viasat på någon mysig Barbiefilm. Jag hoppas verkligen inte det börjar åska. 
Senare idag så ska jag försöka ta mig iväg till gymmet, om jag så bara blir där en liten stund så ska jag dit! 



Delikat måltid från mästerkocken



Jag har precis kommit hem från mamma där min syster, svåger och barn var och grejade mat. Min svåger Kent är typ mästerkock och gör hur god mat som helst, allra helst kött och det är alltid något suveränt vin till. 
Ikväll bestod menyn av fläskfilé, entrecote, klubbstek, potatissallad, pommes, bea, tzatziki, sallad, ugnsgratinerad vitlök som by the way var hur delikat som helst och massor av annat smått och gott! Hur gott som helst var det och det var som himlen för smaklökarna. Att svälja ner denna utsökta mat så blev det lite röd tjut, Celeste och ett vin jag köpte från Ibiza som också var underbart gott. 
En helt perfekt måltid som har fått mig så mätt så jag knappt kan andas. 
Nu längtar jag bara efter att få krypa ned i sängen vilket jag ska göra alldeles strax. 

Idag prövade jag mitt dansspel till kinectet för första gången och jäklar vad roligt det var!
Ska spela lite mer imorgon med. 
Med det sagt så säger jag tack för ikväll, godnatt på er!




Ingen kärlek kvar.

Just nu känns det bara som jag vill lämna allt. 
Det känns som jag skiter i alla mina kläder, alla mina saker och allt som har med den här jävla lägenheten och det här livet att göra. Allt jag känner är att jag måste bort. Bort från honom och allt nedtryck. Trött på att ständigt bli provocerad och framstå som en dum och elak människa för att jag vill ha ordning, rent och organiserat omkring. 
Jag är trött på att bli framstådd som jag kräver så jävla mycket när det egentligen är så lite. 
Är det verkligen så hemskt av mig att inte vilja ha någon som slänger använda snus omkring sig? Någon som kan plocka upp sina egna saker? Någon som faktiskt vill göra saker med mig och är öppen för det som även jag gillar. 
Jag är äckligt trött på honom, jag är trött på att jag märker att jag för varje dag börjar avsky mig själv mer efter alla onda tankar jag tänker om honom och hur jag börjar älska och respektera mig själv mindre. 
Han är ingenting för mig, om det här är kärlek så får det vara. 
Nu får det helt enkelt vara nog!




I Need A Dollar.






Get back to the gym!

Jag måste verkligen börja träna igen av många anledningar men främst för att min rygg inte ska balla ur helt.
Jag har legat och vridit och vänt på mig hela natten och nu när jag väl klev upp på morgonen så har jag nå fruktansvärt ont i ryggen. Jag känner mig inte ett dugg utvilad utan snarare väldigt utmattad. Hur kan min rygg blivit så här?! Egentligen så vet jag ju att det är flera faktorer men mitt jobb och brist på träning är nog de största orsakerna till min värk. Så eftersom jag måste jobba för att ha råd att leva så måste jag i alla fall sätta igång med träningen igen. Jag köpte ju ett halvårskort på Korpen häromdagen så nu är det bara att sätta igång och använda det. Det börjar bli dags att komma i form igen! (: 





Oväder och isvak.

Fy vilken åska det var idag! Jag älskar regn, tycker det är hur mysigt som helåskar och blixtrar.. Jag släckte ned i hela lägenheten, drog ur kontakter (allra först till min älskade drömlåda), stängde alla dörrar och stod i hallen och tryckte tills det värsta var över. Skakis och spänd efter ovädret tänkte jag lägga mig i ett varmt skönt bad men som istället visade sig mer vara likt ett isvak då varmvattnet spårlöst var borta, något inte bara jag var drabbad över utan hela Gävleområdet. 
Men nu är det tillbaka för mig i alla fall så jag fick mig ett skönt bad medans karln tog motorcykeln till Köpis och köpte Dance Central 2 till mitt kinect, lite vin och matvaror åt mig. Självklart med mitt VISA-kort för här får man ingenting gratis! ;) 

Så denna kväll kommer bestå av ett glas vitt som det blev denna gång, tacopaj och lite dansande till kinectet. 
En lite småskön torsdag när den är som bäst. 






Jag vill att mitt liv ska vara som en Disneyfilm.

Jag vill att mitt kärleksliv ska vara lite som en Disneyfilm. Jag vill ha en man en riktigt man som behandlar mig som en prinsessa och ger mig allt även om jag inte alltid skulle förtjäna det. 
Jag vill ha någon som är där för att trösta mig innan jag ens själv vet att jag är ledsen. Jag vill ha någon som älskar mig oavsett vad och som skulle gå över eld och vatten för att visa det. 
Jag vill ha någon som skulle kunna satsa på mig fullt och som stannar fast jag skriker åt honom att gå. 
Jag vill ha romantik och allt som hör till. 
Jag vill ha ett passionerat förhållande med småbråk som visar att vi fortfarande bryr oss om varandra.
Jag vill ha en man som låter mig göra som jag vill men som ändå är bestämd och sätter ned foten om det blir för mycket. 
Jag vill ha någon som respekterar mig så jag kan vara den underbara flickvän jag vet att jag egentligen är och ge honom allt även han förtjänar.
Jag vill ha någon som är godhjärtad, givmild och underbar. 
Någon som är trogen och som får mig att skratta. 

Och kanske existerar bara min drömprins i mina drömmar men jag vägrar i alla fall att nöja mig med mindre. 
För hellre älskar jag mig själv till 100% än är med en man som inte uppskattar mig och som skulle få mig att inte uppskatta mig själv. 
Kärlek är viktigt men jag tänker inte ge mitt hjärta till någon som inte skulle bry sig tillräckligt att ta väl hand om det. Så om verkligheten är lika med att romantiken och ridderligheten är död så lever jag hellre kvar i min Disneyfilms fantasi och drömmer om prince charming.






















 







Samsung Galaxy SIII

Jag är så sugen på en Samsung Galaxy SIII och eftersom min xperia har börjat strula efter att ha tjänat mig väl under en lång tid så funderar jag starkt på att beställa en. 
Alla som jag vet som har en verkar supernöjda med sina och eftersom jag är långt ifrån en iphone-nörd så känns en Galaxy som det perfekta valet för mig. 
Jag ska fundera några dagar till innan jag bestämmer mig men det lutar åt att denna skönhet ska hamna i mina händer! ;)






Kinect

För några dagar sedan beställde jag ett kinect från expert och igår hämtade jag ut det.
Så idag för första gången så testade jag på att kinecta och jag tyckte det var riktigt kul! 
Däremot så tror jag att det kommer bli ännu roligare när jag införskaffar mig lite fler spel, dansspel allra helst! :)
Jag gillar verkligen satsningen att få soffpotatis att röra på sig mer genom spel som vanligtvis gör folk ännu latare. Det är ett nytt sätt att få motion och samtidigt ha roligt! 


Dessa förändringar..

Det vart inga inlägg igår, eller var det kanske två dagar sen jag skrev? Aja hur som helst så berodde det på att Marcus laptop som jag alltid sitter vid då jag har spenderat pengar på allt annat onödigt förutom en dator typ krashade helt igår. Tur nog så är han en liten nörd när det kommer till datorer så nu är den fixad.
Han har dock inte hunnit installerat chrome så jag måste nog ta och göra det när jag kommer hem från jobbet för explorer gör mig galen!

Något mer som nu börjat göra  mig galen är förändringarna här på blogg.se. Jag har svårt för förändringar och framförallt plötsliga som dessutom är alldeles för underliga. Så kalla mig konservativ men oj vad jag inte gillar den här nya bloggen. Dessutom så försvann mitt utseende på bloggen, vad handlar det om?!
Aja det blir att ta en titt på det också när jag kommer hem, så här kan det inte se ut.

Oj jäklar nu måste jag skynda mig, har tio minuter på mig att göra mig ordning och springa till bussen,
CIAO!

Nyfiken på Ibiza?

Jag har fått sjukt många frågor om Ibiza.. 
Priser, boende, hur man tar sig dit, hur mycket det kostar att leva där, hur mycket fickpengar man bör ha med sig, vilka klubbar det är gäller, klubbpriser och så mycket mer... 
Tänkte därför skriva ett litet inlägg där jag försöker besvara så många frågor jag bara kan till er som funderar på att åka dit för jag rekommenderar er verkligen att göra det!
Inlägget kommer senare... (; 






Förbannade snyltgäst!!

Det är så jäkla drygt att man inte kan vädra här hemma utan att det ska komma in massa kryp. Framförallt flugor!!
Jag har en irriterande fluga som surrar omkring här nu och jag hatar den, jag vill skada den jäkla snyltgästen!!! 


GAAAAH, JAG BLIR GALEN!!!





Denna dag

Idag blir det att jobba, köpa gymkort, testa infrabastu och gå på LPG. 
Senare när jag kommer hem så ska jag försöka hinna till köpis och hämta ut ett paket från Lyko som har kommit. 
Har beställt massor av smått och gott därifrån! (: 

Mot kvällen blir det det att fixa lite här hemma. Fick det mesta på plats igår men det är fortfarande lite småplock. 
Jag börjar bli riktigt nöjd med min lägenhet nu! 
Just jaa... Brainnote till mig själv, BOKA NY TVÄTTTID! Det börjar bli överfullt i korgen.


Nu ska jag försöka leta reda på kläder som jag kan ha på mig idag på jobbet. Min garderob är kaos så borde verkligen ta tid någon dag och sortera allt. Kanske får bli i helgen när Marcus åker iväg på Getaway. Ska bli så jäkla skönt att bara få vara själv i två dagar. Jag är en ensamvarg så trivs verkligen av lite ensamhet då och då för att kunna ladda upp batterierna. 




Random bild från Ibiza. Saknar!!!







God bless America!

Jag är totalt jävla slut efter den här dagen!
Jobbat och när jag kom hem så var det bara och sätta igång och fixa tillbaka allt i lägenheten. Tur nog hade jag mamma som hjälpte mig hade aldrig klarat mig annars. 

Golvet är i alla fall så sjukt fint och jag älskar min lägenhet just nu! 

Nu ska jag fixa och sen sova, godnatt!


Oh by the way... USAs nationaldag idag och som den galna Amerika älskaren jag är så måste jag ju så klart nämna det! (; 




I love my dreambox!

SATC 2 på canal+ Emotion.
Underbart på en kaotisk kväll som denna! ;)



Ordning i kaoset?

Idag har jag verkligen storhandlat hem en MASSA mat! Seriöst en MASSA för kalaset gick på över två tusen alltså..
Så nu har jag mat för flera månader framåt! Gäller att rusta sig för dåliga tider! (; 

Nu ser det seriöst kaos ut här hemma. 
stortsett hela lägenheten befinner sig i vardagsrummet. Andledningen till varför är för att dom kommer och byter golv imorgon åt mig i alla rum förutom vardagsrummet. Peter är här och hjälper till som alltid, tur att man har underbara vänner! (: 

Typ så här ser en sida ut i mitt vardagsrum förtillfället! ;P





Sorry I'm late..

Jag blir tokig på mina exstentions. Dom tovar sig hela tiden och jag är livrädd att dom ska trilla ur så fort jag borstar det då det är utan tvekan den absolut sämsta insättningsmetod jag någonsin gjort. Den passar i alla fall inte mig alls! 
Det har bara gått fyra veckor och jag nästan längtar tills jag får ta ur det så jag kan sätta in nytt med någon metod som passar mig bättre. 

Snart är det dags att dra vidare till jobbet, ovanligt nog så vill jag bara stanna hemma och slötitta på Big Mommas som går på Canal + first just nu men det går ju inte.

På lunchen idag ska jag iväg på LPG-behandling, så jäkla skönt! 
Tänkte även försöka hinna in på gymmet för att köpa nytt gymkort. 
Ska bli så skönt att börja träna igen! (: 

Som avslut i detta inlägg kör vi dagens Shelly! (; 
Sheldon är seriöst min största idol!! 







BRAINNOTE!

Petrus har åkt, jag är proppmätt och nu är det dags att krypa ned i sängen för att sova några timmar innan det är dags att kliva upp och jobba igen. 

Imorgon ska jag även iväg på LPG så STORT "KOM IhÅG LPG-BEHANDLING IMORGON" till mig själv!


Natti Natti!





one pic from Camp Nou






Peter o jag vi är goda vänner fast vi är mycket olika,

Har min älskade vän Petrus på besök! ♥




Good morning sunshine!

Idag vill jag verkligen inte jobba. Allt jag vill är att krypa ned i min kontinentalsäng och sova flera timmar till! 
Tyvärr så finns ju alla måsten och räkningarna betalar inte sig själva så det är bara och bita ihop, ta sig till jobbet och bara köra! 
Känns liksom lite surt också att aldrig veta hur man ska få jobba bortsett från nu under sommaren och knappt då, då jag kan ha en tid men när jag kommer till jobbet så kan dom ha tagit bort flera timmar så jag slutar kl 14 istället för 17. Det gör en rejäl skillnad på lönen om det händer flera dagar. Kanske är det därför jag inte är så taggad.
Önskar jag hade ett jobb som gav mig lite mer av en ekonomisk trygghet. Kanske några kronor mer betalt och fler säkra arbetstider. Men i dagens Sverige eller i dagens läge i överhuvudtaget så ska jag väl inte klaga utan bara vara glad att jag har ett jobb. Men man kan ju alltid få önska att det vore lite bättre. 


Men hey nu är det som det är och snart går min buss så det är nog dags att jag börjar göra mig ordning. 
Hoppas ni alla får en trevlig måndag, ¡Chao!








Nya avsnitt av The Big Bang Theory, tack!


Prometheus

Ååh jag blir så arg på otacksamma människor som blir spydiga när man kräver att få tillbaka de dom har lånat! Usch och fy för sånt. Jag kommer inte ens låna ut fem kronor till sådana människor igen!

Bion var bra i alla fall, helt klart sevärd! 
Vi såg Prometheus och jag klarade att se den i 3D vilket är mäktigt för mig då jag har haft svårt med det. 

Nu blir det snart sängen, ska upp till jobbet imorgon. Kan bli en aning svårt att komma upp då jag inte längre är van att kliva upp så tidigt. 

Godnatt! 




Full fart i regnet

Hallå regnet! 
Idag tog jag bussen in till stan och mötte upp Krista för att gå iväg på högmässa i kyrkan. Jag har inte varit i kyrkan sedan jag konfimerades i påskas så det kändes faktiskt en aning konstigt att jag skulle dit. Men när jag väl var där så kändes det inte alls konstigt och inte heller kändes det som det var så länge sedan. Jag älskar att gå i kyrkan, det gör mig alldeles lugn och harmonisk och jag behöver det! Jag rekommenderar verkligen alla, troende som icke troende att någon gång ibland bara ta sig iväg till kyrkan på mässa eller inte för bara en stillsam stund för att tänka och rensa huvudet för det är fåtal platser som man verkligen kan känna det lugnet som man kan känna i en kyrka.

Efter mässan i alla fall så tog jag, Krista och hennes vän Annie en fika på Waynes och efter det så hämtade min moster upp mig för att åka till hennes studio för att få sminktips då hon säljer Mary Kay. Krista följde med hon också och vi båda blev sminkade. Jag blev riktigt nöjd med resultatet! (: 

Efter sminkningen blev det lite MAX och jag hann inte mer än att bli skjutsad hem av Krista och hoppa ur bilen innan jag hoppade in i bilen med Marcus för en sväng till Ockelbo marknad. Vi hann inte mer än dit innan det började ösregna så de allra flesta stånden hade redan stängt men jag hann köpa sju burkar kryddor i alla fall så jag blev nöjd! :)

Nu ska jag och Marcus fixa upp lite hyllor och tavlor här hemma och ikväll blir det bio! 
Längtar så efter att få göra lite "förhållande saker". 

Hoppas ni alla får en trevlig söndag,
¡Chao!





RSS 2.0