FÖRSTA KÖRLEKTIONEN

Jag har glömt att nämna att jag hade min första körlektion i måndags och att den gick helt okej. 
Jag lärde mig hur mycket som helst på de 50 minuterna jag satt bakom ratten. Jag var dock extremt nervös och gjorde massor utav misstag, men trots det så sa körskoleläraren att han tyckte att jag max behövde runt 15 körlektioner och detta var om jag enbart skulle köra på skola. Jag blev lite chockad påtanke på hur jag körde trodde jag han skulle säga att jag behövde 45 lektioner haha. 
På måndag så ska jag och syster på en handledarkurs sen så kan jag även tuta och köra med henne. Underbart! 
Med lite tur och massor utav träning så har jag kanske körkortet innan sommaren är slut. 

I helgen så har jag och Marcus planerat att han och jag samt Gottfrid så klart ska iväg till Hamptjärn igen för att fiska. Dessutom så ska vi inviga tältet jag köpte förra sommaren och tälta där. Det kommer bli hur mysigt som helst och jag ser grymt framemot det. 

Om drygt en halvtimme börjar jag jobbet. Jag kan inte påstå att jag är nå vidare taggad inför det då jag inte alls känner mig i toppform. Dessa väderväxlingar i kombination med för lite sömn och pollen som jag aldrig tidigare har varit allergisk mot har gett mig förkylningskänslor och jag gillar det inte! 
Men det är bara att stå ut. 

Alltså kan värma komma tillbaka eller?! 
Det behöver inte bli så varmt så man knappt kan andas men kan det få finnas någon form av lagom värme i landet lagomt?! Jag tror jag blir tokig på att det antingen ska vara tropiskt varmt eller iskallt. Igår till exempel när jag och grannen var ute och tog kvällspromenaden, då var det så kyligt så vi båda var tvungen att använda vinterjackorna. Det är ju för sjutton snart juni! Sen häromdagen var det så varmt så till och med en bikini var för mycket. 


Nu ska jag göra mig ordning för att bege mig till jobbet. 
Chao! 



FRAMGÅNGEN ÄR ETT FAKTUM

Jag är så otroligt trött på alla medias alla lögner och hatkampanjer som riktas mot SD. 
Nu var det närmare 10% av svenska folket som röstade på SD i EU-valet, det är FOLKET som gjort sin röst hörd, detta trots okunnighet, lögner och propaganda från övriga... Detta trots patetiska slogans som "Ut med rasisterna, in med feministerna."... SD är inte rasister, SD är realister och att kalla SD för rasister borde inte vara något annat än ren förtal! 

Jag skulle aldrig i hela mitt liv rösta på ett vänsterparti. Enligt min erfarenhet är dessa människor agressiva, okunniga och kan inte acceptera att människor tycker olika. De arbetar starkt MOT demokratin och är extremt hotfulla. De håller motdemostrationer som faktiskt strider mot lagen. De brusar upp sig för ingenting, förvrider sanningen eller rent utsagt ljuger. 

Men... Oavsett hur löjlig jag tycker vänstern och dess anhängare än är så skulle jag aldrig någonsin attackera dem. Jag skulle aldrig utsätta dem för de hot eller försöka med hot eller illegala motdemostrationer att få dem att ändra åsikt. Inte heller skulle jag sprida hatkampanjer mot dem. Jag tror tillräckligt mycket på SD:s politik och på att det svenska folket börjar vakna upp mer och mer. Jag är helt övertygad om att det räcker. Så... Vill ni fortsätta vara ett hot mot demokratin, vill ni fortsätta sprida lögner och hatkampanjer så gör det. Med er okunnighet växer människors kunnighet. 
Min röst i EU-valet gick till SD. 

#HejaJimmie






UPDATE

Jag tänkte ta och uppdatera lite här innan jag går iväg till jobbet. 

Jag har tänkt skriva här i flera dagar men jag har inte orkat ladda upp bilder som jag skulle vilja dela med er så därför har jag låtit bli att skriva något också. Men nu blir det ett inlägg i alla fall, utan bilder. 

Jag har haft en toppenfin helg. Både i lördags och i söndags var jag iväg med mamma på loppis. På lördagen var det premiär i Norrskedika och jag fick hem lite fynd. I söndags var vi i Uppsala. Marcus hade Gottfrid och under tidne jag var på loppis var dom i Dalarna och fiskade. Gotte badade och åkte båt och skötte sig väldigt bra. Gobiten! ♥

Igår var jag, My och Algot iväg till Köpis en sväng. Blev ett besök på IKEA, H&M, Gina samt Jysk. 
Det blev lite kläder med hem och så köpte jag en spegel på Jysk då jag inte längre står ut att vara spegellös här i Åshammar. Jag blir så galet osäker när jag inte har en spegel och den jag har i Bomhus vill jag inte behöva släpa hit. 

Vad har mer hänt då? Jo... Min pappa ska betala min intensivkurs för körkortet. Tro mig när jag säger att jag blev chockad och rejält lycklig när han sa det. 

Snart ska jag iväg till jobbet. Jag jobbar hela helgen. 
På söndag ska jag iväg med jobbet på en Eckerökryssning. Det ska bli trevligt. Men jag kommer  vara helt slut efter dagen då jag börjar jobba redan kl 6 då.. 

Öhm ja det var väl allt som jag kan komma på nu. 
Nu ska jag göra mig ordning och bege mig till jobbet. 
Chao!





Bästa vänner

Nu var det några dagar sedan jag skrev igen. 

Jag pratade med Transportstyrelsen igår och de berättade att mitt körkortillstånd hade blivit beviljat och skulle nog komma hem till mig nu under denna vecka. Jag ringde därför direkt efter till en körskola i Sandviken och bokade tid för en körlektion som blir av den 26 maj kl 13.00. Spännande! 

Gottfrid är hemma nu och både igår och idag så har hans bästa vän som passande nog heter Kompis varit här med oss. Jag var en aning nervös till att gå ut och gå med bägge två men det gick faktiskt väldigt bra. 
Mot eftermiddagen kom Nettan hem (Kompis matte) och då åkte vi iväg till Sågdammen där grabbarna fick springa fritt och busa av sig och vi grillade korv. Hur mysigt som helst. 

Nu ligger båda grabbarna här med mig mig i sängen. Kompis, fralla som han är, låter som en söt liten gris och Gotte tittar förbryllad på honom titt som tätt för att se att allt är okej med honom. Dom är så otroligt söta tillsammans. ♥

Nu ska jag nog ta och läsa lite körkortsteori. 
Chao!






 





SYNUNDERSÖKNING

Jag har haft en helt underbar helg, en utav de bästa på länge! 
Jag tänkte lägga upp några bilder så jag väntar att skriva om den tills jag kommer hem. 

Nu strax ska jag nämligen iväg till gymmet sen vidare till Valbo så jag kan göra en synundersökning och se till att äntligen få iväg ansökan om körkortstillstånd. 
Det blir nog en sväng in på IKEA också för att köpa lite doftljus, beroende utav dem. 

När jag kommer hem så blir det att städa för det är en aning rörigt här sen i helgen och efter det så ska jag i lugn och ro sätta mig ner och kika på resor. Jag och Klaudia planerar ju att ta en utlandsresa i slutet av juni/början av juli. Kommer bli så jäkla kul om vi kommer iväg. (: 

Oj, nu måste jag springa till bussen om jag ska hinna. 
Chao! 







RSS 2.0