IM IN IBIZA BITCH!

Ja som rubriken sager sa befinner jag mig i Ibiza nu och livet har ar underbart!
Det ar superfint vader hela tiden och jag har borjat fatt farg.
Dagarna gar vansinnigt fort och just nu saknar jag inte Sverige alls, jag saknar visserligen min familj men that`s it.

Nu ska jag upp till rummet igen fñr jag och Marco ska till Playa de Bossa och Ibiza stad idag, ska bli sa kul. :D


Ciao!


Vädret

Ännu inte ett ljud ifrån lönekontoret... Men vädret i Ibiza verkar ju i alla fall helt okej! ;)



Helvetes skitvecka!

Jag åker till Ibiza imorgon och min lön strular. Blir inte det löst så har jag inte ett öre i fickpengar.
Min Xperia verkar ha gett upp helt så det ser ut som att jag inte kommer behöva köpa en ny mobil trots att det inte ens var jag som förstörde den! Tur nog så får jag låna Klaudias så länge men det är ändå inte samma sak då den har långt ifrån de funktioner jag hade på xperian och som jag dagligen också använde.

Den här veckan har varit långt ifrån bra, jag kommer gråta sönder mig om det inte löser sig med lönen och om resan till Ibiza blir skit. Jag har slitit arslet av mig för det här, jobbat sönder mig hela sommaren för att ha råd att åka tillbaka.


FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK!!!!!!!





Knyta skor! ^^

Ååh jag måste bara säga att idag lärde Marcus mig hur man knyter skorna..
Jaa jag vet vad alla tänker, är hon snart 23år och kan inte knyta skor? och japp så var saken.
Jag har alltid gjort två öglor innan jag knyter dom tillsammans men nu har jag äntligen lärt mig och jag är riktigt stolt! muhahahahaahaa! ^^




Adam Tensta

Adam Tensta kommer till Slick imorgon om någon nu skulle ha missat det. 
Själv så ska jag nog inte dit eftersom jag åker till Ibiza tidigt på fredagen. 
David Guetta, Swedish house Mafia, Tiesto och Bob Sinclair känns som lite tyngre namn än honom! ;)
Men alla som inte har möjligheten att ta en tripp Ibiza i år kan ju nöja sig med söta Tensta imöra... ;) 

Ciao!

Köpis

Jag dricker just nu en väldigt utsökt cube sour lemon hemma hos min goda vännina Klaudia. 
Idag efter skolan hämtade Marcus upp mig och vi åkte iväg till kyrkan för att gå på mässan. Första mässa jag var på som inte ägde rum på en söndag. Det var riktigt skönt att få känna det lugn och harmoni som jag endast kan få på en sådan helig plats som i kyrkan. 
Efter det så åkte vi till Valbo och jag mötte upp Klaudia och hennes vän Isabel med hennes otroligt söta son. Vi kikade runt en stund och tog sedan bussen tillbaka till stan. 

Nu ska jag och Klaudia iväg och kolla om något solarium är öppet, jag behöver få lite färg så jag inte bränner mig totalt i Ibiza. 


Ciao! (:

Datorkunskap

Just nu sitter jag i skolan och har datorkunskap, något som känns lite av onödigt med tid..
Hur man öppnar en mapp? kom igen..

Två dagar kvar till Ibiza nu, behöver jag berätta hur mycket jag längtar? ♥


Min Xperia!

Min Xperia har blivit fuktskadad och vägrar att fungera.
Allt jag vill göra nu är att lägga mig i fosterställning och gråta en hel flod.
Xperian är mer än bara en mobil, den är så mycket mer än så.. Jag har den till allt och utan den känner jag mig.... Naken.
Snälla låt den börja fungera igen!




Falskhet

Tydligen måste man vara jävligt falsk och låtsas att andra människor faktiskt inte irriterar sönder en med sina idiotiska kommentarer och sina äckliga beteenden. För är man ärlig något alla påstår att dom vill att man ska vara och säger vad man egentligen tycker och tänker så uppfattas man som elak och överlägsen.
Det sociala samspelet i samhället fungerar inte riktigt så bra för mig, för jag förstår det inte riktigt.
Varför ber människor om ärlighet när dom i alla fall vill att man ljuger?

Dags att jag anstränger mig på riktigt för att förstå alla dessa jävla socialakoder och tona ner vem jag egentligen är. Vem man verkligen är kan man bara visa för sig själv.

Fuck this hej!


btw, jag liksom hatar dig! :)

Kärlek

Skolan har börjat och om nio dagar åker jag tillbaka till Ibiza.
Två veckor av sol, bad och party. Jag trodde jag inte längtade riktigt förrän jag lyssnade på Guetta idag då kom längtan som en bomb.

Just nu befinner jag mig ute i Valbo hos min kära mor och lillebror.
Min älskade Gottfrid är här och han ligger så otroligt nära mig för att jag inte ska smita igen som jag gjorde när jag smet iväg till skolan idag på motorcykel.

Nä nu ska jag kika på när bror min spelar tvspel.
Ciao Bellos!


Jao men visst

Igår hade jag en riktigt trevlig dag. 
Jag hade planerat en långpromenad på morgonen men det blev istället att jag genomled en busstur till Valbo där jag träffade min älskade mamma och lillebror! ♥
Efter att ha pratat en massa strunt med min kära mor och gjort allt för att låta bli att krama sönder min lillebror tog jag bussen ner på stan där jag träffade Klaudia. Vi tog oss en sväng till bolaget där vi införskaffade oss lite alkoholhaltiga drycker innan vi promenerade hem till henne. Vi beställde mat och pratade en massa strunt medans vi försökte tömma glasen. Senare under kvällens gång anslöt sig även Marcus och Emil till vårt sällskap haha. 
Kvällen blev liksom hela dagen trevlig.

Nu börjar det bli dags för mig att slänga på mig lite kläder för snart kommer min pappa med min älskade Gottfrid som jag inte träffat på evigheter. Vi ska iväg till Smörnäs för att grilla lite korv. 
Ciao!

Behavior

Människan är verkligen en fascinerande varelse för det finns verkligen alla sorter av människor. 
Att studera människan och analysera människors beteende i olika situationer är faktiskt lite av en favoritsyssla jag har då det verkligen är intressant hur människor fungerar så olika men samtidigt på något obegripligt sätt ändå så lika.
Det är intressant hur vi kan låta vissa behandla oss som skit medans vi inte ger andra några chanser alls och personer som behandlar oss bra behandlar vi själva gärna som skit. Det är nästan som människan alltid har en form av maktkamp i tankarna, medvetet eller omedvetet så finns maktbegäret där. Maktkampen om vem som ska stå lite över den andra. 

Sen så är det alldeles för många människor gillar att kritisera andra för att dom faktiskt vågar vara eller göra något som de själva aldrig skulle våga fast att dom skulle vilja. Deras egna osäkerhet verkar göra att de tror sig ha rätten att se ner på andra och med sin dåliga energi och med en blick granska och försöka ta ifrån en människa det dom själva så gärna önskar att de hade, självkänsla och självrespekt. 

Att inte tro att man är något är verkligen tragiskt och jag mår dåligt för att dessa människor tydligen inte fick den uppmuntran de faktiskt förtjänade som barn. Att de aldrig fick kramar, höra att de var bra och älskade. 
Att säga att man är bra är inte att skryta. 
Att sätta upp sig själv på en piedestal är inte att se ner på andra, utan det handlar om att höja sig själv litegrann något alla förtjänar att göra.

Människor som hör att jag säger att dom är dåliga bara för att jag själv säger att jag är bra och som känner ett behov att leta fel hos andra för på något underligt sätt försöka dölja sina egna har verkligen stora problem och borde ta tag i sitt självhat.





gkngskgdlhg


Idag är en sån där dag då jag bara vill säga fuck you till allt och alla! 






Tattoo

Jag har jobbat hela helgen så jag sörjer inte direkt över att den är snart över. 
I veckan är jag ledig och imorgon så ska jag tatuera mig.

Nu ska jag avsluta denna söndag med en film och lite godis. 
Imöra så ska jag försöka börja bli lite mer hälsosam. 
Godnatt!

RASTLÖS

Tre dagar som bomhusbo och rastlösheten håller redan på att ta över. 
Min lägenhet ser just nu ut som Bosnien under 90-talet och skulle jag släppa in folk här så finns det risk att dom skulle anmäla mig till progammet Maniska samlare, för jag har saker exakt överallt. 
Det är varmt och mina vänner lyser med sin frånvaro och att dra och bada själv är rätt uteslutet. 
Idag är en tung och svettig dag. Usch! 





RSS 2.0