Rejäla skavsår.

Igår trots att jag redan hade börjat få skavsår så gick jag ut med en långpromenad med Gottfrid. Tänkte att han inte skulle bli lidande och istället fick jag lida mer. Det hela slutade med att jag fick såna rejäla skavsår så jag knappt kunde gå. Pappa körde mig till skolan, köpte alla möjliga skavsårsplåster. Kunde knappt gå så fruktade hur jag ens skulle kunna ta mig till bussen så det var helt underbart när Marcus lånade bil av sin farmor och farfar och kom och hämtade mig. 
Nu har jag på mig dom här skavsårsplåstrerna som skulle vara så bra men det gör ändå rejält ont! Hoppas det blir bra snart för jag blir tokig av att inte kunna röra på mig som jag vill. 


Allt jag har planerat idag är att åka till skolan till kl 15 för att ha lektion. 
Jag hade velat ta mig till gymmet men känns meningslöst när jag knappt kan ha gå utan skor, så blir att vänta tills fötterna blir lite bättre. 

Hoppas ni alla får en trevlig onsdag!
¡Chao!





Kommentarer
Postat av: Linda

åh fy, skavsår gör ju så sketans ont! Jag fick det förra veckan och led av att mig ner för trapporna bara (bor på tredje våningen)

Russel Brand är så bra i allt, riktigt stort fan av honom. Japp hela filmen är en musikal, jag tyckte inte heller det var så tydligt. Trodde det var en film med bra soundtrack liksom. Men eftersom jag gillar låtarna och flera av artisterna så är det bäst att koppla bort handlingen och bara njuta av musiken (och russel brand) ;)

2012-10-18 @ 09:47:27
URL: http://lillyz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0