ETT AVTAL ÄR ETT AVTAL

Uppe med tuppen! 
Jag har sovit dåligt inatt, blev så förbannad på en FD vän som jag har hjälpt med så otroligt mycket och som nu otacksam som personen är lämnar mig i skiten trots en överenskommelse och ett bindande avtal! 
Jag blir så förbannad! 
Så idag så ska jag ringa till polisen och rådfråga hur jag ska gå till väga för nu är jag trött på att denna person kommer undan exakt allt. 
Är så trött på hur personen glider fram på en räckmacka och förstör för exakt alla andra medans han går fri utan problem! Är trött på hur personen kan få spy ur sig allt möjligt om människor utan att få ta konsekvenserna! 
Är så trött på personer som ljuger så mycket så de inte ens kan hålla koll på vad som är lögn och vad som faktiskt är sanning. 
Jag är så otroligt trött på att umgås med mytomaner helt enkelt, som till och med kan ljuga om vilken färg de har på strumporna. 
Det räcker nu. Jag trodde jag skulle lugna ner mig efter lite sömn men jag är nog ännu mer förbannad än vad jag var igår! Förnekar saker som flera människor har hört hen säga. Jag blir så arg och denna gång tänker jag INTE ge mig!! 

Något positivt är i alla fall att min älskade Gottegos kommer hem om drygt två timmar! (: 
Lycka!! Som jag har saknat min bäääbis! ♥
Innan dess ska jag plocka lite här hemma och gå till Tempo och handla lite frukost. Jag har varit så sugen på en ostsmörgås nu i flera dagar så nu ska jag då ha en! (: 

Trevlig tisdag på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0