Byt yrke!

Vissa lärare är allt annat än pedagogiska.
Jag har en sådan lärare just nu. Hård och säker rättvis men som inte kan se att människor kan ha personliga problem utanför skolan som påverkar ens studier. Att man har en depression och precis förlorat sin mormor som man älskade väldigt högt till exempel.
Vad gör det då om man blir försenad med ett prov, missar tre lektioner och inte gör en inlämningsuppgift som i alla fall är omöjlig att hitta?!
När ens tankar är någon annanstans och ens koncentration är nästintill obefintlig måste man då kräva allt från den personen?
Att få höra strax innan man ska skriva ett prov att om man inte klarar godkänt på det så får man inte göra ett omprov utan istället så kan jag få IG på kursen. På grund av ett prov!!!
Har bara en sak att säga egentligen. JÄVLA KÄRRING!
Egotrippad jävla apa som inte kan förstå att hennes lektioner är det bästa sömnpillret av de alla och att hennes historier när hon var "syrra" inte intresserar mig ett dugg! Sluta vara så himla personlig och lär istället ut det som ska läras! För I got news for you DU är INTE syrra längre. DU är LÄRARE så snälla börja uppträd dig som en sådan också.. Eller... BYT YRKE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0