DENNA DAG

Jag vill sova... Jag vill krypa ner under mitt varma täcke igen, lägga huvudet på mina kuddar jag har här i soffan och bara få sova tills jag själv vaknar. Inte för att jag vaknar av väckarklockans ljud kl 04:15 på grund av att jag ska hinna med en buss som går alldeles strax och som ska ta mig till Valbo för en sista sväng i lägenheten. 
Man skulle kunna tro att jag borde vara klar nu men det är jag inte. Utan det är massa tjafs som ligger på golvet som ska hamna i soporna, balkongen ska tömmas helt, måste ställa mig på en pall för att kika i alla skåp så ingenting ligger i något hörn och blir glömt. Sen så måste en tapet upp vid dörren och för att inte glömma den efterlängtade flyttstädningen. Sen så ska ju nycklarna in klockan tolv i Gävle. Ja... Detta känns väldigt bra, eller inte. Till oc med en tidsoptimist som jag börjar inse tidsbegränsningen och det kommer inte finnas tid för något fel. 

Nu jäklar måste jag springa mot bussen. Måste lämna en nyckel till Din Bostad först i deras låda, sen så måste jag byta buss. 

Önska mig verkligen lycka till idag, det känns som jag kommer behöva det! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0