Tur!

Igår krånglade det litegrann på jobbet men det löste sig snabbt. 
M hämtade mig och vi åkte förbi Mio och kikade på sängen jag vill ha, han gick med på att vi ska köpa den! :)
Vi åkte hem, han gick iväg för att simma och jag satte in 80:- på någon spelsida för skojskull. Jag trodde inte mina ögon när mina 80:- hade förvandlats till 8500:- det var ren lycka må jag säga! 
En dag som jag trodde var min otursdag visade sig vara en riktig turdag! ^^




Kommentarer
Postat av: Rinki

Wow, det var inte lite pengar. Vad var det du spelade för något?



Sv: Det gör absolut ingenting att ditt svar blev sent, jag har själv varit väldigt upptagen de senaste dagarna då jag hade tenta i förrigår. Men nu är jag tillbaka.



Jag beklagar verkligen att din mormor gått bort, sådant är verkligen hemskt och du är absolut INTE känslokall eller på något sätt konstig. Ibland är man mer ledsen innan det händer, för att man vet att det ska hända och sedan kommer ledsamheten och förtvivlan efteråt, runt begravningen. Dog hon plötsligt?



Jag var väldigt ledsen innan min farfar dog, såklart kändes det konstigt när han väl var död sedan också, men kommer inte ihåg så mycket reaktioner då. Men jag kommer ihåg att jag på begravningen bröt ihop helt. Ibland måste kroppen och hjärnan bara få ta till sig det hela, det är svårt och alla hanterar sorg och förlust på olika sätt, så oroa dig inte.



Skönt att du har den synen på universitetsstudierna, det kommer nog att gå jättebra för dig då ;). Jag kan känna mig skoltrött hit och dit, generellt sett gillar jag plugget...men ibland kan det vara rätt jobbigt, vore skönt med lite mer lov.



Hm, som jag skrev i inlägget på Alla hjärtans dag så tycker jag väl att det är fint att fokusera kärlek på de man älskar, oavsett om man är singel eller inte...men hela mentaliteten som finns runt dagen på skolor och sådär, gillar jag inte. Du kan läsa mer om det i inlägget :).



Hur är det med dig idag?



Kram

2012-02-16 @ 18:43:29
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0